צפייה בגרסה מלאה : המלצה לטיול קליל עם לילה בצפון
הי חברים, מתכננים לצאת בשישי אחה"צ לצפון. אשמח לעזרה בתכנון מסלול לפי הפרמטרים הבאים :
1. אחד הרכבים - פורסטר ללא הילוך כח.
2. טיול עם ילדים.
3. נכנסים לשטח אחה"צ מאוחר ורוצים לבלות לילה בחניון מומלץ.
שילוב של מים יתקבל בברכה. גם קטע הליכה קצר אם יש. רוצים לראות ירוק, פריחה, חורש ומים.
רעיונות ?
בתודה מראש
1. מהם שאר הרכבים?
2. בני כמה הילדים? בערך. אין דין ילד בן 3 כדין ילד בן 13
3. מאיפה אתם יוצאים ומתי בערך מתכננים להכנס לשטח?
איזור נחל כזיב,מכביש 89 להכנס לשביל שחור לנחל אשחר,לעקוף את הילה בשביל כחול,
לרדת לעין חרדלית לשיכשוך,ולעלות לחניון פארק גורן דרך מושב עבדון.
דישון
עכשיו תחפש מסביב...
מסלול קליל ויפה - יורד מגוש חלב דרך בית הכנסת העתיק והמעיינות לנחל גוש חלב עד כביש 889.
משם לנחל דישון (מה גובה המים? מזמן לא הייתי שם) במקטעים שמותר לנסוע בכוון כללי למטה עד איילת השחר.
בלילה - אחד החניונים באזור ובבוקר - אגמון, או כל מסלול אחר באזור.
תודה לעונים,
בהינתן המצב הבטחוני על החניון להיות "מוגן" יחסית. מה זה אומר? חניון פעיל, פופולרי שעוד גיפים נוהגים להגיע אליו. לא רוצים להרגיש לבד..
נחל דישון פתוח לכל אורכו?
אני רוצה להיכנס מכביש 899 מתחת לברעם ולצאת באיילת השחר, כביש 90
דישון
עכשיו תחפש מסביב...
מסלול קליל ויפה - יורד מגוש חלב דרך בית הכנסת העתיק והמעיינות לנחל גוש חלב עד כביש 889.
משם לנחל דישון (מה גובה המים? מזמן לא הייתי שם) במקטעים שמותר לנסוע בכוון כללי למטה עד איילת השחר.
בלילה - אחד החניונים באזור ובבוקר - אגמון, או כל מסלול אחר באזור.
נחל דישון פתוח לכל אורכו?
אני רוצה להיכנס מכביש 899 מתחת לברעם ולצאת באיילת השחר, כביש 90 נחל דישון סגור במקטע המרכזי, מהגשר ליד החניה בכביש 899 ועד גשר עלמה על כביש 886. אפשר לטייל באזור ברעם וג'יש עד השער הנעול, לעשות מעקף דרך הכביש, ולהתחבר חזרה לסמש ולהמשיך לדישון תחתון עד לעמק.
Sent from my SM-A526B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.