צפייה בגרסה מלאה : ירידה לערבה בטרמפים או תח"צ, מה עדיף?
אני לומד באזור קרית גת ומטייל די הרבה (רגלית, אין לי ג'יפ עדיין:), לאחרונה התוודעתי למסלולים והמראות המטריפים שיש בערבה ואני רוצה לרדת לטייל שם כמה פעמים.
רציתי לדעת האם זה דבר אפשרי לתפוס טרמפים לערבה/הרי אילת וא"כ מאיפה יהיה לי הכי נוח, או שאני יהיה חייב להסתמך על אוטובוסים שלא מגיעים לכל מקום.
אני מקווה שכאן זה המקום לשאול את זה, זה הפורום הרציני והיחיד שפעיל שמצאתי לטיולים.
לא כל כך הבנתי.
אם אין תחבורה ציבורית לנקודה שאתה צריך, אז זו חלופה לא שלמה ותצטרך ממילא להשלים בטרמפ למשל.
נשלח מהנייד
השאלה לאן בערבה, יש קווים (מהזיכרון שלי)שיורדים לאילת ועוצרים בכל מיני תחנות.
אבל הדבר החשוב לדעתי זה לדעת מה עושים, אתה לבד, סוחב ציוד, הרבה מים הכי חשוב(במיוחד עכשיו כשמתחמם בחוץ), ולדווח לחברים איפה אתה הולך להיות ובערך את הזמנים ליצירת קשר.
זה בגדול.
קח בחשבון שמאז הקורונה עוצרים הרבה פחות לטרמפים.
אם אין תחבורה ציבורית לנקודה שאתה צריך, אז זו חלופה לא שלמה ותצטרך ממילא להשלים בטרמפ למשל.
זה בדיוק. אני רוצה לדעת האם אני אוכל לטייל רק במקומות שנקודת ההתחלה והסיום הם בסמיכות לתח"צ, או שאפשר להסתמך גם על טרמפים באזורים האלה.
השאלה לאן בערבה, יש קווים (מהזיכרון שלי)שיורדים לאילת ועוצרים בכל מיני תחנות.
תודה, אני אבדוק את זה.
קשה להבטיח לך שיעצרו לטרמפים או לא, כי זה מאוד משתנה כמובן.
תחב"צ יש לכמה מסלולים בערבה גם להתחלה וגם לסוף. אתה מוזמן לתכנן טיול ספציפי ולהתייעץ (גם בפרטי אם תעדיף) וכך תקבל תשובות פחות כלליות.
מתן
Sent from my SM-A526B using Tapatalk
תחב"צ יש באזור, אפילו לא רעה, רק שעוצרת רק ליד ישובים ולא בכל מקום...
טרמפים כבר מזמן זה לא....
הימים בהם נסעו בטרמפים די עברו מהעולם. נדיר שמישהו עוצר היום (אלא אם אתה בצומת וצריך להכנס לאחד המושבים ואז תושבי המקום והאורחים דווקא עוזרים...
חוצמזה,
רבים מהמסלולים עוברים בשטחי אש, חלקם אפילו מאוד פעילים באמצע השבוע.
הליכה מהכביש עד תחילת המסלול לרוב ארוכה, אפילו מאוד. ואז נושא המים מקבל משנה תוקף.
לינה - זוכר שרק בחניון לילה? הפקחים מגלים חריצות יתר באזור...
טרמפים כבר מזמן זה לא....
הימים בהם נסעו בטרמפים די עברו מהעולם. נדיר שמישהו עוצר היום (אלא אם אתה בצומת וצריך להכנס לאחד המושבים ואז תושבי המקום והאורחים דווקא עוזרים...
הבעיה שלא תמיד מי שעוצר, הוא זה שהיית רוצה להיות אתו ברכב.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.