צפייה בגרסה מלאה : דפיקה / הרגשה שמשהו זז בזמן עצירה מוחלטת. היילקס 2015
אהלן ,
היילקס 2015 אוטומטי 4*4 , לאחר שאני מתחיל לעצור ובזמן העצירה המוחלטת יש מין רעש ומרגיש כאילו משהו זז . סוג של דפיקה לא ברורה..
במוסך עדיין לא הצליחו למצוא את הבעיה .
בהתחלה חשבתי שזאת תושבת גיר , אבל הכל נמצא בסדר .
הרעש מרגיש שמגיע מתחת לכיסא הנהג .
לפעמים יש דפיקה גם בתחילת נסיעה אך לרוב בעצירה מוחלטת.
מישהו נתקל ?
תעבור על כל הבוקסות של הזרועות והקפיצים.
פטנט נחמד שלימד אותי מכונאי: עם בלמים לחוצים חזק מזיזים משלבים להילוך קדמי/אחורי ומפעילים קצת לחץ הלוך-חזור, בזמן שמישהו אחר מסתכל מלמטה - רואים את זה יפה מאוד ...
תבדוק תחת הכיסא אם לא מתגלגל לך משהו.
תעבור על כל הבוקסות של הזרועות והקפיצים.
פטנט נחמד שלימד אותי מכונאי: עם בלמים לחוצים חזק מזיזים משלבים להילוך קדמי/אחורי ומפעילים קצת לחץ הלוך-חזור, בזמן שמישהו אחר מסתכל מלמטה - רואים את זה יפה מאוד ...
זה לא קורה בעצירה ממהירות ממש נמוכה . צריך להתחיל נסיעה עם קצת גז ואז כשעוצרים יש דפיקה / משהו זז .
אם בולמים ממש בעדינות זה כמעט ולא קורה
משהו מתגלגל על הרצפה .
אם יש לך אמבט פלסטיק. אולי בינו ובין הרצפה ..
גלגל ספייר לא מהודק היטב
אגזוז שאחת הגומיות שלו נקרע / חלשה
בוקסות
תושבות
Sent from my DN2103 using Tapatalk
מוסכניק טוב יבדוק את החשודים המידיים כמו תושבות מנוע וגיר, יפרק גלגלים קדמיים ויבדוק שלמות וחופשים במכלולים הקריטיים של היגוי ובלמים. לעיתים המקור לרעש יתגלה מיד, אבל הרבה פעמים לא ומבחינת המוסך, הכל בסדר. מנסיוני כמעט כל רעש שבאמת מציק לך, בסוף בדרך של אלימינציה ימצא. לא נתת מספיק מידע (או שאין לך כרגע מספיק מידע) כך שמגוון האפשרויות באמת עצום ואת חלקן כתבו לך כבר, ואם אני אתן לך עוד כמה דוגמאות מנסיוני זה לא יעזור.
מה שאתה מתאר מתאים לחופש ב CENTER SUPPORT Bearing.
בערך בשליש האורך של גל ההינע האחורי (דרייב-שאפט), יש תושבת שתומכת את הגל ומצמידה אותו לרצפת הרכב. זו מן שלה עם תושבת גומי, שבתוכה מיסב. כאשר הגומי נקרע גל ההינע נותן דפיקות שמתאימות למה שאתה מתאר.
עדכן בסוף אם זו הייתה התקלה, או משהו אחר.
ערן CJ
היה לי גם.
בסוף זה היה המטף שהתגלגל בתא הכלים שמתחת למושב האחורי🤷*♂️
תבדוק אם יש חופש בצלבים של העברה
תנסה לגרז את הקפיצים בבלמים מאחורה.
אצלי זו היתה הבעיה.
גירוז והחלפת רפידות
רעש מציק עד משגע
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.