צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה-רעש של מיסב במכונת הכביסה
חברים יקרים שלום,
רעש של מיסב טחון מכיוון מכונת הכביסה.
מנסיונכם- האם למשוך עד שבר? (מניח שלא כדאי...)
האם ניתן להחליף לבד, או שנדרש טכנאי?
תודה!!
אם זה לאגרים, זו הוצאה גבוהה בעיקר בגלל העבודה הכרוכה בזה. תלוי כמה יקרה המכונה - תשקול מול עלות של מכונה חדשה.
Sent from my GM1900 using Tapatalk
תחליף מזוזה !
מהיום XL-7 מסריח מדלק ומזגן לא מקרר, דאסטר לא מקרר ושמשה חלבית,
עכשיו גם מכונת הכביסה לא תוכל לכבס את הבגדים המדיפים דלק ?
זה כבר יותר מידיי ...
בעצם לא בטוח שהחלפת מזוזה תעזור כשהכינוי שפן האסור באכילה.
רענן
כמו שכתב bitfield, החלפת מיסב ע״י טכנאי תעלה הרבה וצריך לבדוק האם משתלם,
בקשר להחלפה לבד - כל מה שטכנאי מכונות כביסה יכול לעשות אני מאמין שגם אנחנו יכולים, השאלה אם שווה את המאמץ, המכונות האלה (ומוצרים חשמליים בכלל מנסיוני) בנויות כך שלא קל לתקן, בין אם בעקיפין עקב חסכון בעלויות ובין אם בכוונה, ובעלות אורך חיים קצר לטעמי (כנראה מאותן סיבות…). בכל מקרה, חפש סרטון על החלפת מיסב במכונה כמו שלך , תבדוק אם יש מיסבים זמינים ותחליט, אני בזמנו עם מכונה של LG בת 6, אחרי צפיה בבחור שהחליף לבד הבנתי שזו הולכת להיות הרפתקה של כמה שעות (לא כולל קניית המייסבים והוצאת המכונה מהפינה שלה למרכז הסלון או מקום אחר שאפשר לפרק אותה לגורמים) וויתרתי, קנינו מכונה חדשה כשהרעש הפך לבלתי נסבל.
החלפתי פעם..
פתח עליון?
התוף ממתכת או פלסטיק?
אם מתכת אפשר (אבל יכול להיות קצת סרט) אם פלסטיק לא אפשרי או כמעט לא אפשרי להחליף מיסב. זה מה שאני זוכר.
גבר אמיתי אינו יודע מהי כביסה או מהי מכונת כביסה. הוא פותח את הארון- וראה זה פלא, בגדיו נקיים.
מכיוון שאני לא גבר אמיתי וחוויתי את אותה בעיה- כל הקטע של טכנאי מכונות כביסה בעולם שבו מכונה עולה 1000 שקל הופך את השימוש בטכנאי לפחות עבורי ללא משתלם.
תנסה פשוט להכניס מגנט לתוך הפילטר רגע ותראה אם יוצא משם איזה מטבע שנפל בכביסה.
לפני כמה זמן זה קרה אצלנו, הגיע טכנאי, פירק חצי מכונה, הראה לי שהכל בסדר, הרכיב אותה חזרה ורק אז עלה לו הרעיון להפעיל אותה לשמוע מה שאנחנו שמענו. ואז הוא אמר 'אה, זה?' פתח את הפילטר, הכניס מברג עם ראש מגנטי, הוציא שנקל, נתן לי אותו והלך.
אולי יש לך מזל וגם אצלך זה ייגמר בזה?
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
תחליף מזוזה !
מהיום XL-7 מסריח מדלק ומזגן לא מקרר, דאסטר לא מקרר ושמשה חלבית,
עכשיו גם מכונת הכביסה לא תוכל לכבס את הבגדים המדיפים דלק ?
זה כבר יותר מידיי ...
בעצם לא בטוח שהחלפת מזוזה תעזור כשהכינוי שפן האסור באכילה.
רענן
:p:p:p
רענן היקר!
כבר כמה שבועות שאני מסתובב עם השאלות האלה בראש, היום התפנו כמה דקות בעבודה כך שיכולתי סוף סוף לשאול את כולן:cool:
מקווה שאתה לא חושד בשפנים כשרים!
:)
- - - Updated - - -
כמו שכתב bitfield, החלפת מיסב ע״י טכנאי תעלה הרבה וצריך לבדוק האם משתלם,
בקשר להחלפה לבד - כל מה שטכנאי מכונות כביסה יכול לעשות אני מאמין שגם אנחנו יכולים, השאלה אם שווה את המאמץ, המכונות האלה (ומוצרים חשמליים בכלל מנסיוני) בנויות כך שלא קל לתקן, בין אם בעקיפין עקב חסכון בעלויות ובין אם בכוונה, ובעלות אורך חיים קצר לטעמי (כנראה מאותן סיבות…). בכל מקרה, חפש סרטון על החלפת מיסב במכונה כמו שלך , תבדוק אם יש מיסבים זמינים ותחליט, אני בזמנו עם מכונה של LG בת 6, אחרי צפיה בבחור שהחליף לבד הבנתי שזו הולכת להיות הרפתקה של כמה שעות (לא כולל קניית המייסבים והוצאת המכונה מהפינה שלה למרכז הסלון או מקום אחר שאפשר לפרק אותה לגורמים) וויתרתי, קנינו מכונה חדשה כשהרעש הפך לבלתי נסבל.
האמת היא שמדובר במכונה וותיקה מאוד (יחסית לאורך החיים המצופה ממכונות בדורינו).
לאור התגובות, נראה לי שאמשוך איתה עד הקצב, ואז נחליף לחדשה.
תודה!!
- - - Updated - - -
תנסה פשוט להכניס מגנט לתוך הפילטר רגע ותראה אם יוצא משם איזה מטבע שנפל בכביסה.
לפני כמה זמן זה קרה אצלנו, הגיע טכנאי, פירק חצי מכונה, הראה לי שהכל בסדר, הרכיב אותה חזרה ורק אז עלה לו הרעיון להפעיל אותה לשמוע מה שאנחנו שמענו. ואז הוא אמר 'אה, זה?' פתח את הפילטר, הכניס מברג עם ראש מגנטי, הוציא שנקל, נתן לי אותו והלך.
אולי יש לך מזל וגם אצלך זה ייגמר בזה?
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
יבדק!
תודה!!:cool:
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.