צפייה בגרסה מלאה : מצב עבירות נחל זעף
שלומות,
יוצאים לדרום בשבת ומבקש לדעת עבירות של נחל זעף ומעלה הר כיפה אם מישהו היה לאחרונה.
אנחנו כמה פאג'רו וטריטון.
האם יש מקום מומלץ להקים אוהל באזור קניון עדה ? (צריך להיות נגיש לכביש כי מצטרפים אלינו )
תודה
איתי
שלומות,
יוצאים לדרום בשבת ומבקש לדעת עבירות של נחל זעף ומעלה הר כיפה אם מישהו היה לאחרונה.
אנחנו כמה פאג'רו וטריטון.
האם יש מקום מומלץ להקים אוהל באזור קניון עדה ? (צריך להיות נגיש לכביש כי מצטרפים אלינו )
תודה
איתי
מעט אחרי קניון עדה יש חניון לילה גדול, מרווח ונוח.
אבל גם די המוני
בהחלט נגיש לרכבים פרטיים (נכון ללפני מס' שנים, אם כי אני מניח שלא השתנה).
רצינו להתרחק מעט מההמולה, נכנסנו מעט לתוך הנחל ובתוך דקות הגיע פקח...
קניון עדה - מומלץ לא לעשות את המסלול המלא (המעגלי) אלא הלוך ושוב את הקניון - לעלות ולרדת חזרה.
מרגע שעליתם - המסלול ארוך, חשוף לשמש ומשעמם. הקניון עצמו - מאוד יפה
מניח שאתם מכירים אבל אם לא, פטריית פז ירום הינה אתנחתת חובה בסביבה הזו (דורש הליכה של כמה דקות לכל כיוון, אבל שווה בטירוף).
https://amudanan.co.il/#!wiki=P149816
הייתי לפני מספר שבועות באיזור של נחל זעף, רמת ברק ומעלה הר כיפה. אין איזה שינויים מהותיים מבעבר (מלבד גרוטאת הרכב שסולקה) אך המעלה לא במצב קל שלו ודורש קצת נחישות.
אם אתם נהגים מנוסים והרכבים עם צמיגים ראויים אז לא צריכה להיות בעייה.
לגבי חניון לילה, יש לך גם את חניון באר אשלים שסמוך לכביש ונגיש לכל רכב.
מעט אחרי קניון עדה יש חניון לילה גדול, מרווח ונוח.
אבל גם די המוני
בהחלט נגיש לרכבים פרטיים (נכון ללפני מס' שנים, אם כי אני מניח שלא השתנה).
רצינו להתרחק מעט מההמולה, נכנסנו מעט לתוך הנחל ובתוך דקות הגיע פקח...
קניון עדה - מומלץ לא לעשות את המסלול המלא (המעגלי) אלא הלוך ושוב את הקניון - לעלות ולרדת חזרה.
מרגע שעליתם - המסלול ארוך, חשוף לשמש ומשעמם. הקניון עצמו - מאוד יפה
למסלול ההליכה בקניון עדה, הוסיפו שביל שמקצר ומחזיר להקודת ההתחלה בתחתית הקניון, כך שההליכה יותר קצרה וגם הרבה יותר יפה.
מטפסים בתור הקניון בסמ'ש כחול, יוצאים והולכים מזרחה כקילומטר ואז פונים בסמ'ש שחור שמחזיר לתחילת מסלול, עוד קילומטר וחצי בערך.
נחמד. חג שמח.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.