PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בהעברת קבצי מפות

דורוןוינ
14-04-22, 17:40
שלום
ניווטתי עד כה על פי מפות סמ"ש שקניתי מעמוד ענן לפני שנים. באוף ליין כמובן .
נאלצתי לפרמט את הטבלט הישן שלי .

כול קבצים גובו לפני הפירמוט.
מכאן הסתבכתי .
מה הסיומת של הקבצים על מנת שאוכל לאתרם ?? אם אני זוכר היו כ 20 כמו מספרי המפות .
לאחר שאיתרתי את הקבצים פשוט להעתיק אותם לטבלט?
האם יש ספריה מיוחדת ששם צריך להכניס אותם ?
אני רוצה להיות מסוגל להשתמש לפעמים גם בתוכנת באורוקס עם המפות הללו .
באיזו ספריה לשים אותם ?
תודה מראש על העזרה

MikiDuster
14-04-22, 17:48
שלום
ניווטתי עד כה על פי מפות סמ"ש שקניתי מעמוד ענן לפני שנים. באוף ליין כמובן .
נאלצתי לפרמט את הטבלט הישן שלי .

כול קבצים גובו לפני הפירמוט.
מכאן הסתבכתי .
מה הסיומת של הקבצים על מנת שאוכל לאתרם ?? אם אני זוכר היו כ 20 כמו מספרי המפות .
לאחר שאיתרתי את הקבצים פשוט להעתיק אותם לטבלט?
האם יש ספריה מיוחדת ששם צריך להכניס אותם ?
אני רוצה להיות מסוגל להשתמש לפעמים גם בתוכנת באורוקס עם המפות הללו .
באיזו ספריה לשים אותם ?
תודה מראש על העזרהתתקין total commander,קל לבצע חיפוש.
חפש קבצי gpx
כשאתה לוחץ על קובץ, בחר לפתוח בעזרת oruxmaps

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

MikiDuster
14-04-22, 17:51
תתקין total commander,קל לבצע חיפוש.
חפש קבצי gpx
כשאתה לוחץ על קובץ, בחר לפתוח בעזרת oruxmaps

Sent from my SM-A325F using Tapatalkטעות חשבתי שאתה מחפש קבצי מסלול

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

erezgur
14-04-22, 18:18
מיקי - אין צורך לצטט תגובה מעליך, אתה יכול להשתמש פשוט בתגובה להודעה.

דורון - אין קשר לגיבוי. אם אלו מפות שרכשת וזה אנדרואיד - פשוט תוודא שהטבלט מחובר לרשת, אתה מחובר לאותו חשבון גוגל שהיה בטבלט הקודם, הפעל את עמוד ענן ו מה והתחבר לחשבון שלך בעמוד ענן (אותו חשבון עימו עבדת בטאבלט הקודם).
המפות תתחלנה לרדת לבד, התאזר בסבלנות זה עשוי להימשך זמן רב

נשלח מהנייד

steed
15-04-22, 08:04
למיטב ידיעתי לא ניתן לראות באורוקס מפות של עמוד ענן.

erezgur
15-04-22, 08:44
לאחר ליבון הסוגיה בפרטי, כנראה הבעיה של פות"ש נעוצה בעובדה שהטבלט הישן שהותקן לפני כ-10 שנים היה עם חשבון ישן שאינו החשבון-גוגל הנוכחי של פות"ש (וייתכן בכלל שמדובר במקרה נקודתי שבו הוא קיבל סיוע ממשי מאנשי "עמוד ענן" לאחר שלא הצליח להתקין לבד, לכן בכלל לא בטוח שהכל שם נעשה בצורה הרגילה).

בשאלה לגבי שימוש במפות על oruxmaps התכוון פות"ש בכלל למפות ישראל-הייקינג שהיו על הטבלט בעבר ואינן קשורות לשאלת המפות של עמוד-ענן.

מכיון שהוא זקוק למפות לטיול קרוב מאד, כנראה ירכוש מפה מחדש והפעם עם חשבון הגוגל שלו וכו'.

חשוב לציין ש:

1. לא ניתן להעביר את קבצי המפות שנרכשו עבור עמוד ענן ממכשיר למכשיר (כלומר לא ניתן להעתיק את הקבצים עצמם) - יש להתחבר בצורה מסודרת לאותו חשבון גוגל (החשבון מול חנות היישומים) ולהתחבר עם אותו חשבון של "עמוד ענן" ליישום, לוודא שהכל מחובר לרשת (וי-פי) והמפות תרדנה.
א. (ברור שאם היה ניתן רק להעתיק את המפות ממכשיר למכשיר, לא היו מוכרים יותר מדי עותקים של המפות :) )

2. לא ניתן להשתמש במפות סמ"ש / שבילנט שנרכשו עבור תוכנה אחת (למשל "עמוד ענן") לתוכנה אחרת (למשל אופרוד). שמעתי על מקרים שפניה לאנשי התמיכה של היישומים הללו הצליחה להסדיר את הסוגיה.

3. כפי ש steed ציין - לא ניתן להתשמש במפות שנקנו עבור "עמוד ענן" או אופרוד על אורוקס מפס (OruxMaps)

-->