צפייה בגרסה מלאה : אוטומוטור 2022 שווה לקחת את הילדים?
ילדים בגיל 5,7 ו-9. בדגש על עניין עבורם ולא עבורנו. האם זה שווה? עלות לכולנו תהיה 320 ש"ח דרך מועדון "ביחד בשבילך" (אם למישהו יש דרך להשיג מחיר טוב יותר אשמח לשמוע).
לקחת או לא לקחת, זאת השאלה...
בוא אלי, אכניס אתכם לכלוב התרנגולות יחד עם הילדים, ותוכלו לראות כלי רכ וציוד חקלאי.
בהנחה, רק 250, דרך מועדון החתול שמיל.
ילדים בגיל 5,7 ו-9. בדגש על עניין עבורם ולא עבורנו. האם זה שווה? עלות לכולנו תהיה 320 ש"ח דרך מועדון "ביחד בשבילך" (אם למישהו יש דרך להשיג מחיר טוב יותר אשמח לשמוע).
לקחת או לא לקחת, זאת השאלה...אם לא הייתי מכיר אותך אישית איזה 20 שנה .. הייתי חושב שנולדת אתמול.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
אני לא מבין למה אנשים עדיין משלמים כדי להכנס לארוע שיווקי.
חבר היה עם הבן שלו, זה לא שאין דברים יפים, אבל כמות מזערית מהדברים לא תראה במפגשי שישי ואולמות התצוגה .
GodsFather
18-04-22, 16:36
תבוא על אופנוע, תכנס בחינם
Sent from my HD1903 using Tapatalk
חבר מהעבודה אכל את הלוקש עם 4 ילדים, מספר שהכל שם זה מפרסמים ושהילד מעדיף לראות רכבים בגוגל. יותר משכנע מזה..?
Sent from my iPhone using Tapatalk
בעסה... אחד מזכרונות הילדות המאוחרים שלי זה להצתלם על המפלצת האדומה של עידו. והאירוע היה זכור לטובה. זה היה משהו שהייתי מצפה לו כל שנה.
אני זוכר כשבשנת 1988 אבא שלי שאל את אותה שאלה....
הבנתי... נשארתי בבית לקצור את כל העשב שצמח כל החורף.
חסכתי 500 ש"ח לפחות (רכבת, כניסה, ברד ב-70 ש"ח וכו').
תודה לכם.
קח אותם לסיבוב בלולי המושב, יש שם דברים הרבה יותר מעניינים, למרות האבק והחלודה...
קח אותם לסיבוב בלולי המושב, יש שם דברים הרבה יותר מעניינים, למרות האבק והחלודה...
הבעיה שבתערוכה הזאת אני מפנטז על חצי מהמכוניות, בעיקר על הטנדרים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.