צפייה בגרסה מלאה : מים של ירקון - האם זה חרא רדיואקטיבי או פשוט לייבש את הציוד?
אתמול מצאתי עצמי עושה את מסלול הקל"ב שאני עושה כשאשתי נותנת לי חופש - מתחיל בטיב טעם ברמת החיל - ממשיך לירקון לאכול. בקיצור הגעתי למעבר שנמצא לא רחוק מקיריית אריה , עצרתי במעבר מים בסבבה שלי ושלפתי את ערכת האנטי דיאטה - ואז הגיע חכם אחד עם משפחתו ברכב שהוא חשב שהוא רכב שטח - והשאר היסטוריה. (אגב, הירקון מלא חרדים ברכבים שכורים, זה קורע עד שזה לא קורע) -טיפה מים ובוץ והדאסטר שלו שהתברר שאינו 4X4 והוא "היה בטוח שעובר" התיישב כמו צב רומני על הגחון.
לא היה לי לב להשאיר אותם שם וגם ככה היתי בכפכפים אז תיקתקתי אותו החוצה - ועכשיו 2 רצועות שלי מריחות כמו בית השחי של לורד וולדמורט. הן זרוקות על הגג של הג'יפ.
מה מפתרונות אלה יהיה רלוונטי:
1. לזרוק את הרצועות, תמיד רצית קינטית
2. זה כולה עובש, תירגע, תכניס לערכת החילוץ ושלום
3. תבדוק אם הן אכלו את הכלב של השכנים
4. חודש הן מתפוררות, הן פסולות שימוש, ביי, תתחדש על הקינטית, או לפחות ל.כ. יא קמצן
5. שים בדלי עם חומר ניקוי חזק ויהיה סבבה
בתכלס .. דלי עם חומר ניקוי ..
אבל סיפור, אשתי גררה אותי עם הקיאק כל הדרך למדינת תלאביב לחתור בירקון ..
נכנסנו בזהירות המתבקשת ליד המקום של חוג השייטים .. ושייטנו להנאתנו לתחנת הכוח ופנימה כמה שאפשר עד ההתפצלות לאיילון וכו' .. בדרך החוצה כשחילצתי את הקיאק מהערימה של גופות בכלבים שצפו שם .. התיז עלי על היד מעט מהחומר הנוזלי שזורם בנחל הזה ..
מפה לשם ..
חודש של תופעות אלרגיות וגירוי והתקלפות של העור .. משהו שאפעם לא קרה לי ויצא לי לשחות בנחל שמנקז תחנת חשמל גרעינית בצפון רוסיה ... ( כך התברר לאחר מעשה )
הייתי נזהר ..
ושאלה, הנתקע שחולץ .. זה מיקי עם הדאסטר 2X4 שהצליח לעלות בשביל של נחל עכברה ?
יש עדיין מקומות טובעניים שלשום היה שם דיפנדר שקוע יפה אולי באותה נקודה אפילו.
למיטב ידיעתי:
ממקורות הירקון ועד המפגש עם נחל הדר (הפארק החדש ליד הר הזבל של הוד השרון) - מיים נקיים לגמרי, מקורות מזרימה את אותם המיים הזורמים בצינור לבתים כדי לשמר את הטבע/צמחיה שבמקום.
נחל הדר מיועד להיות מטוהר יחסית ברגע החיבור לירקון (לפחות בעבר היו שם מתקני טיהור ביולוגיים והיון אולי מנקים אותם בצורה אחרת)
האזור שאתה מתאר נמצא מערבה משם, אז אינו מטוהר לגמרי כנראה אבל גם לא אמור לתקוף את העור יותר מדי :)
הייתי שוטף היטב ומחזיר לשימוש.
אבל סיפור, אשתי גררה אותי עם הקיאק כל הדרך למדינת תלאביב לחתור בירקון ..
השם ירחם ולהקתו. הרסת לי את החלומות על הרצועה הקינטית, אבל עצה של חבר שווה יותר מרצועה קינטית- אני הולך להכין דלי. אני גם סומך על מילתו של ארז. בכל מקרה- חיפאים לשעבר תמיד שמחים לארח חיפאים בהווה כשהם מגיעים למרכז.
אני מודה לך :)
אם כי כרגע הטראומה מהדרך עדיין חזקה .. הרופאים אומרים שבסוף זה יעבור :)
Sent from my DN2103 using Tapatalk
בתור מישהו שזו החצר האחורית שלו.
אכן החלק של הירקון מהמקורות ועד בית הבטון (צומת ירקונים פחות או יותר)
נקי לכל פעילות. עובר שם ברגל , באופניים ובג'יפ כמה פעמים בשבוע.
מאזור המפעלים (סגולה) ועד ששת הימים (קניון איילון)
נתפס אצלי כמקור לבעיות.
ישנם שניים שלושה מפעלים שכל פ"ת מתקוטטת איתם כל הזמן
שמידי פעם (כשאף אחד לא אוכף) מרוקנים לירקון חומרים
שאפילו בצ'רנוביל לא מכירים עד היום.
בחלק הזה של הירקון לא הייתי ממליץ לטבול אפילו את חמותי.
כמובן שמה שזורם שם מגיע גם להמשך הנחל (קניון איילון ומערבה)
אבל שם פשוט לא רואים את זה ורק מרגישים את זה אחרכך (ע"ע גיא והקיאק)
בנושא הרצועות , לפני הדלי, אני פעם בשנה מכבס אותן במכונת הכביסה
בלי מרכך רק עם אבקת כביסה פשוטה וללא חומרים מעכלים.
יש לי שלוש כאלו כבר 5 שנים
הן עובדות לפחות פעם בחודש חודשיים ולא התלוננו עד כה
על הכביסה השנתית.
GodsFather
19-04-22, 14:21
בזמן שהרצועות בדלי, תזמין קינטית דרך האתר.
חג שמח
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אם אתה מחפש תירוצים, דלג על התגובה הזו.
שים את הרצועות במכונת הכביסה בלי שום חומר למחזור כביסה ארוך ב- 40 מעלות, וסע לשלום.
כבר כובסו.
מכונת כביסה התפוררה ?
מכונת כביסה התפוררה ?
חס ושלום! אני לא אגיע למצב שבו אני אוציא 1500 שקל על מכונת כביסה חדשה. אין לי שום סיבה לשלם כאלה סכומים על משהו שמשתמשים בו פעם בשבוע וכל יתר הזמן עומד ללא שימוש.
רגע....שליח בדלת....חבילות ב3000 שקל לרכב שמטייל פעם בחודש? בוא חביבי!! כנס!! שים את החבילות בזהירות!! ברור ששילמתי אקסטרא על שילוח מהיר, מה אני אהבל!?!?!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.