התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נחל צין בחג שני - מתחתית מעלה עקרבים - הציר האדום לרכב בודד - התייעצות

ג'ק וריאנס
19-04-22, 14:07
מועדים לשמחה!
מתכנן בערב החג השני לעשות את השביל האדום ממעלה עקרבים עד החיבור עם השביל הכחול שהולך צפון דרום ומשם ללינה בחניון לילה שער אשמדאי לשם אמורה להצטרף משפחה בפרייבט. הרכב לנדקרוזר מוגבה וממוגן, משפחה מטיילת ונהג מנוסה, אבל רכב בודד. האם יש איזשהן נקודות בעייתיות במסלול? קראתי וראיתי סרטונים (ועשיתי את המסלול הזה לפני הרבה שנים) ומתלבט.
אשמח לעזרה.

bitfield
19-04-22, 14:28
עד כמה שאני יודע, (פעם אחרונה לפני כחודשיים) לא צריכה להיות בעיה, ללנדקרוזר.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

erezgur
19-04-22, 15:06
היה עוזר אם היית מצרף מפה או לפחות צילום מסך.
אתה מתכוון לצין תחתון, ממעלה עקרבים מזרחה, דרך מעולה אשמדאי?
נהג מנוסה בלנדקרוזר - אפשרי בהחלט.
שים לב בעת חציית המיים הרעים (תמעט ככל האפשר בשהיה במיים, שטוף היטב את התחתית והמרכב כשתגיע הבייתה), ובעת הליה במעלה (בינוני פלוס, ראה את השרשור בפורום דירוג המעלות שלנו... אל תשכח לדרג אחר כך...)

נשלח מהנייד

ג'ק וריאנס
19-04-22, 15:55
היה עוזר אם היית מצרף מפה או לפחות צילום מסך.
אתה מתכוון לצין תחתון, ממעלה עקרבים מזרחה, דרך מעולה אשמדאי?
נהג מנוסה בלנדקרוזר - אפשרי בהחלט.
שים לב בעת חציית המיים הרעים (תמעט ככל האפשר בשהיה במיים, שטוף היטב את התחתית והמרכב כשתגיע הבייתה), ובעת הליה במעלה (בינוני פלוס, ראה את השרשור בפורום דירוג המעלות שלנו... אל תשכח לדרג אחר כך...)

נשלח מהנייד

תודה רבה על העזרה, הכניסה מהשביל האדום, חניון נחל צין תחתון.
137924

erezgur
19-04-22, 16:21
כן, לכך התייחסתי בתשובתי.

הנה סקר העבירות של מעלה אשמדאי - https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/118157

ג'ק וריאנס
19-04-22, 16:36
מעולה, תודה.
ישנה אפשרות נוספת של נסיעה עד לחיבור עם הציר הכחול ועלייה איתו צפונה עד הפניה מזרחה לכיוון חניון הלילה. רלוונטית?
אני מניח שזו דרך לפרייבטים?

asafk
21-04-22, 22:46
מאז שבאופן רשמי נמדדה מליחות קיצונית (מלוח יותר - משמעותית - ממי ים) במי נחל צין אני לא נכנס לשם ולא ממליץ לאף אחד להיכנס.
אם הייתי יודע קודם גם הכניסה האחרונה שלי למים האלה היתה נמנעת.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

-->