התחברות

צפייה בגרסה מלאה : איך מאפסים סגירת חלונות היילקס 2019

yoav
22-04-22, 07:50
אהלן
אחרי החלפת מצבר סגירת החלומות האוטומטית בעת נעילת הרטב מהשלט לא עובדת, למעט חלון הנהג.
בלנדקרוזל זצ״ל הייתי עובר חלון חלון ומעלה / מוריד / מחזיק וזה היה מתאפס.
בהיילקס זה לא עובד לי.
לציין שבניגוד ללנד קרוזר, בהיילקס החלון היחיד שיודע להסגר בשגרה בלחיצה בודדת על המתג שלו ( בלי להחזיק כל הדרך) זה של הנהג , אז אולי גם שיטת האיפוס של סגירה אוטומטית מהשלט היא שונה?

נמרוד
22-04-22, 17:32
לא נתקלתי בבעייה כזאת בהיילקס שלי. כלומר, החלונות נסגרים כולם עם הנעילה המרכזית גם אחרי ניתוק מצבר. יתכן שאצלי יש מרים חלונות לא מקורי, או אצלך, או אצל שנינו. הייתי מתחיל מספר הנהג בהנחה שזו בעייה תפעולית ושהכל מקורי.

asafk
22-04-22, 17:44
תניחו.שאצל שניכם מרים חלונות לא מקורי.
כי כמעט אף יצרן לא כלל את האופציה הזו במקור כיוון שהיא מסוכנת (לילדים ולחיות מחמד) ולכן לא חוקית במדינות רבות ובשנים האחרונות גם בישראל (מה שלא מפריע להוסיף אותה באפטרמרקט).

אם במקרה טויוטה כן הציעו את האופציה הזו אז אצלך נמרוד רמת גימור נמוכה ולא סביר שיהיה ואצלך יואב רמת הגימור האמצעית וגם לא סביר.
אבל נגיד שבכל זאת יש לך את האופציה המקורית, חיבור לglobal techstream יפתח לך גם אופציות ל active test של החלונות החשמליים.

הקופסה הלא מקורית נמצאת על פי רוב מאחורי הפלסטיק שבתחתית קורה a ליד הרגל של הקלאצ'.
מוצאים אותה. מנתקים. מתקנים את החוטים והכל יהיה פיקס.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Gershon
22-04-22, 18:35
אהלן
אחרי החלפת מצבר סגירת החלומות האוטומטית בעת נעילת הרטב מהשלט לא עובדת, למעט חלון הנהג.
בלנדקרוזל זצ״ל הייתי עובר חלון חלון ומעלה / מוריד / מחזיק וזה היה מתאפס.
בהיילקס זה לא עובד לי.
לציין שבניגוד ללנד קרוזר, בהיילקס החלון היחיד שיודע להסגר בשגרה בלחיצה בודדת על המתג שלו ( בלי להחזיק כל הדרך) זה של הנהג , אז אולי גם שיטת האיפוס של סגירה אוטומטית מהשלט היא שונה?

מספר שלדה?

yosss
22-04-22, 18:38
יתכן וזה הפתרון:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220422/cde1e2ad31c78e0138c69cbf4b11b0a8.jpg

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

yoav
22-04-22, 19:36
1. החלון היחיד שכן נסגר עכשיו מהשלט הוא זה שיש לו בשגרה סגירה בנגיעה אחת ( חלון הנהג)
2.לאחר שהוא נסגר נשמעים תקתוקי החשמל מיחידת השליטה שבדלת הנהג לשאר החלונות ( שחפני התקלה היו נסגרים בזה אחר זה)- אבל החלונות עצמם לא עולים
3. כשהסוויץ פתוח אפשר עדיין לשלוט על כל חלון בנםרד הן מהדלת שלו והן מיחידת השליטה בדלת הנהג.
4. בינתיים זה עלה לי בחתול שישן ברכב בלילה;)

yoav
22-04-22, 21:40
מספר שלדה?
Mr0hb3cd200410927

Gershon
25-04-22, 20:44
Mr0hb3cd200410927

צור קשר

Gershon
26-04-22, 07:19
...

yoav
28-04-22, 16:11
...
תודה גרשון
החלון של הנהג ( היחיד שיש לו סגירה בone touch) עובד כרגיל. שאר החלונות לא נסגרים עם האזעקה מאז החלפת המצבר

Asaf-a
28-04-22, 19:05
הערה כללית, רעיון לא רע בכלל בימינו שכאשר מחליפים מצבר במקום מסודר, לדאוג למתח דרך המצית או במקביל למצבר, חוסך לפעמים כאב ראש…

(נכתב מנסיון עם עלוקה שהשתגעה עקב החלפה ובזבזה לי חצי יום, מאז אני משתדל מאוד לא לנתק מתח מצבר ללא אספקה במקביל.., במיוחד בשטח אם הולך שם מצבר)

Asaf-a
אסף.א

-->