צפייה בגרסה מלאה : בגי''ה קשה במיוחד - מחפש מישהו ממערכת הבנקאות
אני צריך מידע על הבאת כסף מחו'ל לישראל. לא מצליח למצוא מידע עדכני.
תודה
אני מחפש כבר זמן מה דרך הפוכה,
בסוף זה מגיע תמיד לאותה תשובה - בגרביים...
כל דרך אחרת קשורה בעמלות, הרבה עמלות...
אני מחפש כבר זמן מה דרך הפוכה,
בסוף זה מגיע תמיד לאותה תשובה - בגרביים...
כל דרך אחרת קשורה בעמלות, הרבה עמלות...
לא קשור לגרביים ..
אחרי מכירת דירה ברוסיה צריך להביא את הכסף לפה לקנות דירה בישראל, לא מצליחים לקבל תשובה אם אפשר וכמה ואיך ולצערי גם סניף הבנק לא יודע לתת תשובות ( כמה לא מפתיע .. )
אני מחפש מידע.
כסף שנכנס לארץ יזכה תמיד לבחינה מעמיקה של רשויות המס במקרה הטוב, ויסורב להתקבל ע"י הבנק במקרה הרע,
אלא אם בצד השני יש קרוב משפחה מדרגה ראשונה נושא אזרחות של אותה מדינה שדרכו ניתן להעביר כסף מחשבון לחשבון כמעט ללא הגבלה.
זה כרוך בעמלות אבל שווה את השקט הנפשי. וכמובן ניתן להכניס לכל מדינה מזומן, והפעם האחרונה שבדקתי לתאילנד לדוגמא, עמד הסכום על 15,000$ לאדם.
לא קשור לגרביים ..
אחרי מכירת דירה ברוסיה צריך להביא את הכסף לפה לקנות דירה בישראל, לא מצליחים לקבל תשובה אם אפשר וכמה ואיך ולצערי גם סניף הבנק לא יודע לתת תשובות ( כמה לא מפתיע .. )
אני מחפש מידע.
את השאלות יש להפנות לבנק השולח.
ולפי נסיוני(שלחתי כסף מהארץ) אין בעיה בהעברה בין קרובי משפחה מוכחים וזה יכול להחשב כעזרה/תמיכה, או מתנה. זה ההסבר שקבלתי ממחלקת העברות מט"ח בלאומי, ומניח שגם בכיוון השני לא תהיה בעיה.
ניסית עו"ד שמתעסק/"עוזר" בהשקעות נדל"ן במזרח אירופה?
לא חסרים כאלה כיום.
אני צריך מידע על הבאת כסף מחו'ל לישראל. לא מצליח למצוא מידע עדכני.
תודה
יואב פולס כמובן. חבר פורום מכובד וגם בנקאי
תודה חבר'ה ..
אני אנסה את יואב,
לא מדובר ב 15000$ .. מדובר במחיר דירה ...
וזה כסף שעובר מאותו אדם בחו'ל לאותו אדם פה, הבעיה היא מלחמת רוסיה וההגבלות שבאו איתה.
רוסיה מנותקת ממערכת ה swift.
בתנאים רגילים, הדבר אפשרי, הבנק ידרוש מסמכולוגיה לכל ההליך, חוזה מכירה, אישורים כאלה ואחרים, תצהירי עו"ד אולי נוטריון והדברים מסתדרים.
כרגע המצב לא 'רגיל' בעקבות המלחמה של רוסיה באוקראינה, ואני באמת לא יודע מה ניתן לעשות היום.
כל העברה כספית כזו שתתקבל בארץ, ישאלו כל השאלות ואף מעבר לכך לוודא שאין הפרה של הסנקציות הבינלאומיות המוטלות על רוסיה.
לכן התשובה - אשכרה אין לי מושג.
אבל אני אשאל.
בגדול,
לכל בנק יש יחידת ציות האחראית קיום החוקים, שמירה על החוקים, איסור הלבנת הון ואיסור מימון טרור.
צריך לבקש מהסניף, רצוי מסגל ניהולי בסניף, לפתוח שאילתה מול יחידת הציות של הבנק כיצד צריך לפעול.
הציות של הבנק ישאל הרבה שאלות, יתייעץ, ויאשר או ידחה, ואם יאשר אז גם יתנה בהצגת מסמכים כאלה ואחרים.
תודה לכולם ובמיוחד לך יואב.
השאלה הופנתה למחלקת ה'ציות' הזאת. טרם חזרו אלי .. אבל. מנהל הסניף היה סקפטי .. לא שברור לי למה.
הכסף חוקי ונקי. יש ניירת.
( לגבי סוויפט - מתברר שרוסיה לא באמת מנותקת .. וישראל לא באמת משתתפת בסנקציות כרגע )
יואב שולח לך בפרטי .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.