צפייה בגרסה מלאה : יש מחיר לטיולי החורף
טיולי חורף בנחלים ומסלולים עם שלוליות גובים מחיר, הג'ימני שלי 2015 צלח את הדישון פעמים רבות בשנתיים האחרונות בנוסף לטיולים רוויי מים אחרים, בשנה שעברה הוחלפו מסבי גלגלים וגם השנה הרעש התחיל, האם קיימים מסבים אטומים יותר או פתרון אחר?
GodsFather
27-04-22, 16:33
מעבר להתקנה נכונה ושימוש במיסבים מקוריים ומחזשים כנל, מומלץ להגביה את הנשמים של הסרנים.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
איפה שיש גריז לא נכנסים מים.
כדאי לגרז מיסבים לפני החורף - אם מתכוונים לצלוח נחלים.
(ובכלל כאחזקה מונעת)
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
בעקרון המיסבים סגורים, אבל אפשר לפתוח בעדינות עם משהו חד ולמלא מחדש בגריז.
אין מסבים יותר אמפיביים? לא היתה לי בכלים הקודמים בעיה כזו ותמיד אהבתי מים.
ליישום גריז, האם הגישה נוחה?
מוני אורבך
28-04-22, 08:45
בדוק את הנשמים שלך, יש מצב שהם סתומים ו\או נמוכים מדי.
מעבר לזה תשתדל כמה שפחות זמן להיות בתוך המים העמוקים.
ואחרי שאתה נמצא זמן במים עמוקים להחליף את השמן בדיפרנציאל.
המהדרין מרכבים שני פטמות גירוז ממש לפני המיסב עליו ומתחתיו.
ואז בתחתונה מוצאים את המים בשניה מגרזים.
נראה לי overkill אדיר אבל אם אתה אוהב לשחק בצוללת עם הגימיני אולי זה פתרון טוב בשבלך.
המהדרין מרכבים שני פטמות גירוז ממש לפני המיסב עליו ומתחתיו.
ואז בתחתונה מוצאים את המים בשניה מגרזים.
נראה לי overkill אדיר אבל אם אתה אוהב לשחק בצוללת עם הגימיני אולי זה פתרון טוב בשבלך.
גירוז של מיסבי גלגל גליליים צריך לבצע בניצב, דרך הכלוב, כדי שהגריז ייכנס בין הגלילים.
פטמת גירוז בנאבה מלמעלה בעיקר מורחת גריז מסביב, לא בתוך הגלילים.
אם ממלאים את החלל בקצה הנאבה בגריז, סמוך למיסב, זה יכול לצמצם כניסת מים לחלל, אבל לא מגרז באמת את המיסב עצמו.
אז ככה, הרעש מהבאקאקס, לא פתחו הם לא מתכוונים לפתוח, אין מים בשמן , הרכב 65k 2015 , מבאס!
ההצעה שלהם לחפש מפרוק, מה שמצאו בנתיים - 4500₪ לפני מעמ חלק בלבד.
תודה על הכוונה עד כה, אשמח לתובנות נוספות.
מה הכוונה לא פותחים ולא מתכוונים לפתוח ? ..
תפתח לבד.
או תחליף למוסך שיעשה מה שאתה מבקש ..
מאד לא ברור מה אתה אומר פה.
מה מצב השמן בסרנים ?
שיט - ראיתי שכבר רשמת שתקין., האם הוחלף?
׳”׳׳•׳¡׳ ׳©׳‘׳• ׳§׳™׳‘׳׳×׳™ ׳׳‘׳—׳*׳” ׳¨׳׳©׳•׳*׳™׳× ׳׳ ׳׳¢׳•׳*׳™׳™׳ ׳׳₪׳×׳•׳—, ׳”׳˜׳¢׳*׳” ׳©׳–׳” ׳׳ ׳™׳•׳¦׳ ׳›׳׳• ׳©׳¦׳¨׳™׳ ׳׳׳•׳×׳” ׳¡׳™׳‘׳” ׳©׳§׳¨׳׳×׳™ ׳‘׳›׳׳” ׳©׳¨׳©׳•׳¨׳™׳ ׳›׳׳, ׳”׳—׳•׳₪׳© ׳‘׳׳¡׳‘׳™׳ ׳™׳•׳¦׳¨ ׳׳¨׳•׳•׳—׳™׳ ׳‘׳’׳•׳£ ׳•׳–׳” ׳‘׳׳×׳™ ׳”׳₪׳™׳, ׳”׳׳ ׳׳׳™׳©׳”׳• ׳™׳© ׳*׳¡׳™׳•׳ ׳©׳•׳*׳” ׳•׳×׳•׳‘׳*׳•׳× ׳©׳™׳*׳™׳¢׳• ׳׳•׳×׳™ ׳׳—׳₪׳© ׳׳•׳¡׳ ׳©׳™׳“׳¢ ׳׳©׳₪׳¥ ׳‘׳׳–׳•׳¨ ׳—׳™׳₪׳”?
׳׳ ׳”׳™׳” ׳˜׳¢׳ ׳׳”׳—׳׳™׳£ ׳׳× ׳”׳©׳׳ ׳¢׳›׳©׳™׳• ׳׳׳—׳¨ ׳•׳”׳•׳ ׳”׳™׳” ׳׳׳ ׳¡׳™׳׳*׳™ ׳׳™׳.
׳”׳›׳•׳•׳*׳” ׳”׳*׳•׳›׳—׳™׳× ׳©׳׳™ ׳”׳™׳ ׳׳”׳’׳™׳¢ ׳׳׳•׳¡׳ ׳׳•׳¨׳©׳” ׳•׳׳—׳₪׳© ׳“׳™׳׳’׳*׳•׳–׳” ׳•׳“׳׳™׳× ׳•׳₪׳×׳¨׳•׳ ׳©׳™׳”׳™׳” ׳›׳›׳ ׳”׳*׳¨׳׳” ׳׳ ׳™׳“׳™׳“׳•׳×׳™ ׳׳›׳™׳¡.
סביר שכל הקוראים הנכבדים שקראו את ההודעה האחרונה שלי שולטים בג׳יבריש :confused:
בכ״א לסגור פינה, האבחנה היתה שגויה ואכן מיסב אחורי וטבעת abs הוחלפו, השמנים הוחלפו על הדרך והכל סבבה, תודה לעונים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.