התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מערכת מולטימדיה לפיג'ו 3008 2018



fibola
28-04-22, 09:45
הי,
לפני כשבוע התחיל לי בעיות במערכת מולטימדיה כשהתחלתי לקבל הודעות שגיאה.
היום הייתי אצל המתקין שאמר לי שהבעיה היא במוח של המערכת בגללו אין לי WIFI (בדק את המודם עצמו והוא תקין).

לדבריו אין ברירה אלא מלהחליף את המערכת לחדשה בעלות של 2900 ש"ח.


האם יש אלטרנטיבות זולות יותר מחו"ל ? לדברי המתקין לא כדאי להתעסק עם יבוא מאחר והרבה אנשים שחשבו שהם "חכמים" הביאו ואז גילו שזה לא מתאים מבחינת מערכת / חשמל (לא בדיוק הבנתי במה)

מדגיש - כי המתקין היה ממש שירותי ודבריו שנאמרו, כך לתחושתי, לא נבעו ממקום של ניסיון לגרום לי לרכוש מערכת חדשה אצלו- אלא באמת ממקום של עצה טובה.

השאלה היא האם פה יש אנשים שיודעים להכווין לאלטרנטיבות שיהיו 100% מתאימות וזולות יותר.

תודה רבה

grand
28-04-22, 10:40
אתה לא יכול להחליף מערכת ברכב חדש למשהו אחר, זו לא רק מולטימדיה אלא מערכת שקשורה למחשב הרכב ואחראית על כל תפקוד הרכב, מנסיון עם 3008 המסך מתחמם עקב חשיפה לשמש ובשלב מסויים מתחיל להתקע, להשבית יכולת דיבור בבלוטוט ואפילו שליטה במזגן, זו מחלה ברכב הזה והפתרון הוא לצערי תיקון הקיים במוסך היבואן.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

-->