צפייה בגרסה מלאה : מקרר קולרדו, למישהו יש ניסיון?
ביומיים האחרונים נתקלתי בפרסומת של מקררי קולרדו, גם בפייס וגם בוואטספ.
על פניו המחיר מאוד נמוך, במיוחד בהתחשב בכך שחשבתי לקנות את הסנומאסטר 40l והקולרדו הינו בפחות ממחצית המחיר.
למישהו יש ניסיון עם המקררים האלו ויודע להגיד לי 'איפה הקאץ'? כלומר, למה לשלם הרבה יותר כסף על מקרר מתוצרת סנומאסטר למשל, במקום לקנות את הקולרדו?
בסוף חשוב לי לקנות מוצר איכותי ועמיד לאורך זמן, במיוחד אם ההפרשים מתקזזים על פני שנים רבות. אבל אם הקולרדו מספיק איכותי, לא רואה טעם לשלם סתם אקסטרות.
תודה רבה!
זהו הקיץ הגיע סופית 🤟
החלטנו לשבור את השוק המקררים לשבוע הקרוב בלבד❗️
מקררי האיכות מבית COLARDO במחירים מטוררפים ⬇️
מקרר 9 ליטר - 799 ₪
מקרר 12 ליטר - 799 ₪
מקרר 15 ליטר - 899 ₪
מקרר 18 ליטר - 899 ₪
מקרר 20 ליטר - 1099 ₪
מקרר 22 ליטר - 1199 ₪
מקרר 25 ליטר - 1299 ₪
מקרר 30 ליטר עם גלגלים וטרולי - 1299 ₪
מקרר 40 ליטר עם גלגלים וטרולי - 1499 ₪
מקרר 50 ליטר עם גלגלים וטרולי - 1599 ₪
🌟סדרת היוקרה🌟
מקרר נירוסטה 25 ליטר - 1299 ₪
מקרר נירוסטה 30 ליטר - 1499 ₪
מקררר נירוסטה 40 ליטר - 1599 ₪
מקרר נירוסטה 50 ליטר - 1699 ₪
מכונת קרח - 1199 ₪
מגש נשלף (מסילה) עד 50 ליטר - 899 ₪
שנאי לחיבור ביתי 220 - 149 ₪
✅️ אופציה למשלוח לבית הלקוח בתוספת תשלום
✅️ שנתיים אחריות על המערכת החשמלית ועל המדחס, תו תקן ממכון התקנים הישראלי ISO, מעבדת שירות.
✅️ המבצע תקף עד ל4/5/22
ביום יום המחירים שלהם דומים למקררים אחרים.
https://c-f.co.il/product/l40-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-40-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
מה קורה אלי. בכל הקשור בציודים במחירים כאלה, הכלל נראה לי ברור: לקנות את מה שמוכר היטב ומוכח. חיפושי גוגל לא מעלים שום מידע על החברה הזאת, ותהיה בטוח שמשווקים של מוצרים איכותיים לא כותבים משפטים בסגנון "בעל הבית השתגע, החלטנו לפרק את השוק". אני מהמר שזה מוצר מדבקה - ואל תשכח שבסופו של יום, זול זה יקר.
מה קורה אלי. בכל הקשור בציודים במחירים כאלה, הכלל נראה לי ברור: לקנות את מה שמוכר היטב ומוכח. חיפושי גוגל לא מעלים שום מידע על החברה הזאת, ותהיה בטוח שמשווקים של מוצרים איכותיים לא כותבים משפטים בסגנון "בעל הבית השתגע, החלטנו לפרק את השוק". אני מהמר שזה מוצר מדבקה - ואל תשכח שבסופו של יום, זול זה יקר.
מסכים איתך לגמרי ולכן באתי לשאול
לא מצאתי שום מידע על החברה, כמובן לעומת הגדולים והמוכרים... מעדיף לשלם יותר ולקבל שקט.
מה קורה אלי. בכל הקשור בציודים במחירים כאלה, הכלל נראה לי ברור: לקנות את מה שמוכר היטב ומוכח. חיפושי גוגל לא מעלים שום מידע על החברה הזאת, ותהיה בטוח שמשווקים של מוצרים איכותיים לא כותבים משפטים בסגנון "בעל הבית השתגע, החלטנו לפרק את השוק". אני מהמר שזה מוצר מדבקה - ואל תשכח שבסופו של יום, זול זה יקר.ברור שזה מותג מדבקה שבטח מיוצר בסין
הם בארץ רק שנה אבל כבר ראיתי כמה כאלה
מה שחסר לי בפרסומים שלהם של מי המדחס שזה בעצם החלק הכי חשוב במקרר
אכן בתקופה האחרונה הצפה של מוצרי מדבקה סיניים זולים.
לרוב המדחס הוא של lg (לפחות לפי הצהרת מוצרי המדבקה האחרים).
מבחני העבר (ברשת וכאן באתר) מראים על הבדלים בצריכה ובאיכות הבידוד. לא דיל ברייקר מבחינתי.
לגבי אמינות, לא נתקלתי בנתונים שמראים לכאן או לכאן.
אבל ...
תוך שבוע (כשהקרח יימס) צפו להשוואה בין הצידנית-על של אישטח לבין צידנית קולמן רגילה. ייתכן ואף תוכלו לרכוש את צידנית המבחן במחיר מפתה...
(זה טיזר, לא נועד לחרב את הדיון וכמובן שמי שצריך מקרר צריך מקרר).
אבל ...
תוך שבוע (כשהקרח יימס) צפו להשוואה בין הצידנית-על של אישטח לבין צידנית קולמן רגילה..
כמה הערות, גם אם פחות קשורות
1. עמידות קרח בצידנית אינה קנה מידה לכלום. אני בספק אם מישהו משתמש בקרח. זה רטוב, זה איכסה, זה מציף את הצידנית. כיום משתמשים בשקיות הג'ל ששופרסל שולחת עם המשלוחים הביתה (אם אתם קמצנים כמוני) או בקרחונים אמיתיים של יצרן מוכר
2. מה זה קולמן? רגילה? לא חוכמה. קולמן אקסטרים? אני שכחתי פעם אחת את הצידנית ברכב- אחרי 5 ימים היה לי בקולמן אקסטרים קרח מוצק.
3. עדיין, אני לא חושב שאפשר לקנות אצל עידן מוצר שאינו טוב. הבן אדם יודע מה הוא מוכר ועומד מאחורי כל מוצר.
4. אגב זה למה אני לא עם מקרר. בשביל 3 ימי טיול אני לא זקוק למקרר כשהצידנית שלי נשארת קרה.
כמה הערות, גם אם פחות קשורות
1.
4. אגב זה למה אני לא עם מקרר. בשביל 3 ימי טיול אני לא זקוק למקרר כשהצידנית שלי נשארת קרה.
תגובה ( לא קשורה ) ..
אתה בטוח שזה לא בגלל שאין שום מקום בתא מטען הקטנטן של הג'יפ ?
:)
האמת שדווקא תא מטען קטן מעולם לא כיכב ברשימת הצרות שלי, וזה כולל שני ארגזי כלים, מטבח, סאבוופר, שני כיסאות, ג'ק ועוד כל מיני דברים-לפני שאני מכניס צידנית גדולה.
138042
Tzvika-Pick
29-04-22, 19:02
יש לי כבר כמעט שנתיים מקרר 25 ליטר של חברת המדבקה Alpicool . נכון, אלפיקול זה לא קולורדו אבל בתמונה הם נראים מאוד מאוד מאוד דומים אז אני מרשה לעצמי להניח שזה אותו המקרר עם מדבקה שונה.
עובד בינתיים בלי שום בעיה, אין שום טענות. מצליח אפילו לשמור על טמפרטורה של מינוס 10 מעלות, אבל זה היה במשרד לא ברכב, נהדר כשרוצים לפנק את העובדים בגלידות בשיא הקיץ. בין הטיולים משמש כמקרר השוקולד של הבית - כיוונתי אותו ל-17 מעלות ושמתי את כל השוקולדים שיש בבית בפנים, ככה שהם נשמרים בטמפרטורה האידיאלית.
boaz avrahami
29-04-22, 19:05
האמת שדווקא תא מטען קטן מעולם לא כיכב ברשימת הצרות שלי, וזה כולל שני ארגזי כלים, מטבח, סאבוופר, שני כיסאות, ג'ק ועוד כל מיני דברים-לפני שאני מכניס צידנית גדולה.
138042
ואח״כ מתלוננים שהנחלים מזוהמים בגלל הבקר [emoji14]
Alpicool
הוא יצרן או מותג עם מוניטין, אתר מסודר, אפליקציה לשליטה מרחוק, יש לי כזה של 45 ליטר בינתיים עושה את העבודה, המחיר ששילמתי עליו קרוב למחירים שפורסמו על הקולוראדו.. הגעתי ליבואן דרך הפייסבוק, אולי שווה לבדוק.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
יש לי כבר כמעט שנתיים מקרר 25 ליטר של חברת המדבקה Alpicool . נכון, אלפיקול זה לא קולורדו אבל בתמונה הם נראים מאוד מאוד מאוד דומים אז אני מרשה לעצמי להניח שזה אותו המקרר עם מדבקה שונה.
עובד בינתיים בלי שום בעיה, אין שום טענות. מצליח אפילו לשמור על טמפרטורה של מינוס 10 מעלות, אבל זה היה במשרד לא ברכב, נהדר כשרוצים לפנק את העובדים בגלידות בשיא הקיץ. בין הטיולים משמש כמקרר השוקולד של הבית - כיוונתי אותו ל-17 מעלות ושמתי את כל השוקולדים שיש בבית בפנים, ככה שהם נשמרים בטמפרטורה האידיאלית.צודק אותו מקרר.
יש לחבר שלי קולורדו ולי Alpicool
זאת אותה אפליקציה של Alpicool מפעילה את 2 המקררים
קניתי לעצמי את הדגם של ה 15 ליטר אתמול. אכן האפליקציה של אלפיקול פועלת עליו.
מהתרשמות של יום, נראה מוצר מעולה. המטרה אצלי להשאיר קבוע במקום ה50 ליטר שמחובר קבוע ויחובר רק למטרת טיולים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220430/1eb1524e92dd32402be24459d78fda95.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני עם מגירה 35ליטר, הגיע ממותג lg מכל כיוון.
בפועל זה אכן דגם של alpicool והאפליקציה מעולה.
בנוסף ביחס למקררי מגירה..הוא מצויד בבקרה דיגיטלית, מחיצות, תאורה ושליטה וניטור באפליקציה.
שדרוג משמעותי מבחינתי על המקרר מגירה הוותיק מצויד מדחס דנפוס.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
תודה לכל המגיבים
התחדשתי... בסנו מאסטר
boaz avrahami
02-05-22, 07:27
תתחדש. עשית בחוכמה.
andy.shaked
02-05-22, 08:59
מישהו ראה את הקולראדו הקטנים 7/12 ליטר?
האם הם צרים ויכולים להיכנס בין המושבים הקדמיים ?
אני רוצה לשים אחד קטן בשביל היום יום ולא להפעיל את הגדול יותר בתא מטען רק בשביל פחית קולה ובקבוק מים
המדען המטורף
מישהו ראה את הקולראדו הקטנים 7/12 ליטר?
האם הם צרים ויכולים להיכנס בין המושבים הקדמיים ?
אני רוצה לשים אחד קטן בשביל היום יום ולא להפעיל את הגדול יותר בתא מטען רק בשביל פחית קולה ובקבוק מים
המדען המטורףאין באתר שלהם מידות ?
https://c-f.co.il/product/w8
andy.shaked
02-05-22, 10:28
תודה רבה, לא ידעתי שיש להם אתר
המדען המטורף
גיליתי שלדגמים 50 ליטר ו 60 ליטר של אלפיקול, יש אופציה להפעיל 2 איזורי קירור נפרדים. האחד כמקרר והשני כמקפיא.
ניתן גם להוציא את המחיצה ואז המקרר הופך ליחידת קירור אחת.
נמכרים ב 1290 ו 1390 שח בהתאמה.
כמובן שאין לי קשר עיסקי.
https://www.enl4x4.co.il/product/alpicool-60l/
אכן,
גם אני ראיית את פרסומים בפייס
ברגע שהמשווק טורק את דלת המקרר בחוזקה ...אני אומר לו שלום.
נ.ב
אני עם מקרר Vitrifrigo C47 (סטייל מגירה) דלת נפתח מהצד
הוא פשוט , מכני כבר 3 שנים
עדיין נותן עבודה
לא הבנתי את העניין עם הדלת והמשווק...
אגב גם החזקתי במגירה 30ליטר כמו שלך במשך 7 שנים... סוס עבודה, אבל.
אין תאורה פנימית, זה מציק...
אין שליטה מדוייקת ואין בקרה בכלל מבלי לפתוח את המקרר ולהניח את היד על המצרכים, לאלו החדשים יש אפשרות לאפליקציה, זה נחמד שאין צורך לגשת פיזית למקרר.
ודבר אחרון ... הטרמוסתת המיושן מותקן פנימית בתא קירור ומגביל מבחינת ניצול מקסימלי של תא הקירור.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
ואין בקרה בכלל מבלי לפתוח את המקרר ולהניח את היד על המצרכים
קניתי בדולרים בודדים חיישן לטמפטורה חיצונית (*) שכולל יחידת חיישן (אלחוטי) ויחידת תצוגה. את החיישן מניחים במקרר ליד המצרכים הרגישים ואת התצוגה ליד הנהג. יש חיווי שוטף של הטמפ' במקרר וגם אפשרות להתריע במקרה של חריגה מהסף שאתה מגדיר.
יש גם דגמים עם שני חיישנים למי שרוצה לבדוק הטמפ' במקפיא ובמקרר, למשל.
(*) "חיצונית" כי זה מיועד במקרו למיקום החיישן מחוץ לביית ואז אתה יכול לראות את הטמפ' בחוץ (בנוסף הוא תמיד מראה את הטמפרטורה על יחידת התצוגה ("הפנימית").
כבר קשה למצוא את הפריט הספציפי שיש לי (חברה יחסית טובה KKMOON) אבל הנה קישור אחד (יש שם דגם עם חיישן אחד ודגם עם שניים):
https://www.aliexpress.com/item/1005002711409372.html
יש לא מעט מוצרים דומים אחרים, חלקם עובדים עם אפליקציה לטלפון...
145009
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.