שלום
מעוניין לקבל הדרכה 1*1 על השימוש בעמוד ענן.
גר בחדרה. גמיש בזמנים.
מכיר ומשתמש בתוכנה ברמה בסיסית בלבד.
[ כן, אני יודע, יש מדריך מובנה בתוכנה, יש יוטיוב , וכ"ו ]
אנא קשר בפרטי או 0523605640
תודה
עידו
תוכל לנסות לפרט מה אתה מרגיש שחסר לך?
אתה מדבר על גרסת האנדרואיד או בגפדפן במידה מול האתר?
להבדיל מתוכניות ניווט אחרות שיש להן הרבה אפשרויות, מגוון תפריטים ופעולות, דווקא עמוד ענן על אנדרואיד מאד פשוטה ודלה באפשרויות, לכן הלימוד הוא קצרצר ועם קצת תרגול אתה מסודר.
1. בוחר מפה רצויה, עוקב אחר ציקומך על המפה
2. טעינת מסלול מוכן מראש וכנ"ל
3. הפעלת הקלטה, עצירת הקלטה ושמירתה
נשלח מהנייד
אני רוצה לבנות מסלול בבית על המחשב.
לסמן [ יודע] ולשמור [ לא מצליח].
לפתוח את הטבלט ברכב , ולנווט על פי המסלול שסומן מראש.
ניסיתי מדריכים וסרטונים. לא תפור עד הסוף.
אשמח לקבל הדרכה Old fashion 1*1
בתשלום.
בכל זאת ננצל את דפי הפורום, אולי עוד מישהו ילמד משהו, עד שתמצא מורה פרטי בתשלום:
1. בדפדפן במחשב, מול אתר עמוד ענן, לאחר ההתחברות לחשבון שלך, אתה יכול להכין מסלול על ידי לחיצה על הכפתור עם ציור העיפרון ודקירת הנקודות לאורך ציר הניווט.
2. לחיצה על כפתור השמירה (ציור הדיסקט, למבוגרים יותר שעוד יודעים מה זה תקליטון-דיסקט), מהתםריט שיפתח אני ממליץ לבחור בפורמט gpx. לקראת ההורדות במחשב שלך ירד קובעת הנקרא "מסלול.gpx".
הערות:
א. אני ממליץ לשנות את שמו לשם משמעותי כמו "גבי פרס-ערד.gpx"..
ב. אם כבר היה קובץ בשם כזה בתיקיה הוא יקרא "מסלול (1).gpx" ואם יש כבר בן שם כזה אז המספר יהיה גבוה יותר...
ג. אם לא בחרת לשמור בפורמט gpx אז ברירת המחדל הינה twl...
3. את קובץ תכנון המסלול הנ"ל יש להעביר למכשיר עליו אתה מנווט (הטבלט). אפשר לעשות זאת במספר שיטות:
א. לחבר את הטבלט למחשב ולהעביר את הקובץ להתקן שהוא הטבלט (יתכן ותצטרך להגדיר בטבלט שחיבור היואסבי משמש להעברת קבצים ולא רק לטעינה)
ב. להעתיק במחשב את הקובץ לענן (דרופבוקס, גוגל דרייב, וואו-דרריב וכד'), להתיבר מהטבלט לאותו ענן וולשמור את הקובץ מקומית בטבלט.
ג. להעתיק במחשב לכרטיס זיכרון או התקן אחסון דומה, לחברו לטבלט טלהעתיק ממנו לתיקייה מקומית בטבלט.
4. פתיחת קובץ המסלול ביישום עמוד ענן בטבלט:
א. מסייר הקבצים מגיעים לתיקייה בה שמרת את הקובץ ואז לחיצה כפולה עליו ובחירת היישום עמוד ענן לפתיחה.
ב. או מיישום עמוד ענן, תפריט (שלושה קווים), "המסלולים שלי" ולמעלה לבחור from file, ייפתח סייר קבצים, מנווטים לתיקייה בה שמור הקובץ ופתיחתו.
הערה, למיטב זכרוני אפשר גם במחשב לשמור את המסלול ב"מסלולים שלי" ואז מהיישום בטבלט, כאשר אתה עם אותו חשבון עמוד ענן, כמובן, אתה אמור למצוא אותו בתפריט המסלולים שלי. לא בדקתי...
5. ניווט בטבלט - פשוט נוסעים, רצוי לאחר הפעלת הקלטה מהתפריט, ומסתכלים על המסלול שאתה עובר בפועל והמסלול המתוכנן :)
נשלח מהנייד