התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חזרתי להפרדת רשויות והג'יפ יצא לחצי פנסיה...

KOOKE
14-05-22, 04:57
אז זהו...שקלתי להתקדם לרנגלר חדיש יותר אבל זה חרג מהתקציב...אז הג'יפ יצא לחצי פנסיה וחזרתי להפרדת רשויות מלאה.

הג'יפ עבר לסטטוס של רכב טיולים בלבד וכדיילי חזרתי ולסליפרית אמיתית אינפיניטי G37 שנת 2012. 320 כ"ס הנעה אחורית מוי כייף מוי דלק...

אבל היי בעידן של "מקררים" על גלגלים...חישמול (בההההה) גם אם זה עולה לי ים כסף בדלק זה מוי כיף....

הג'יפ עובר לסטטוס של רכב טיולים בלבד והרכב היום יומי תהיה האינפיניטי שאומנם גם היא מזוללי הדלק (1ל' ל- 7.5 ק"מ בממוצע) אבל התחושה המשכרת של תאוצה פסיכית (0 למאה ב- 5.5 שניות) והנעה אחורית שווה לי את זה.

KOOKE
14-05-22, 05:05
אופס הסקךורזה נותנת אותותיה בגילי המתקדם...כבר עידכנתי אותכם.

סליחה מראש על כפל הנושאים אבל עדיין בהתלהבות ואפילו התנדבתי להסיע את הצאצאית לים המלח - מי אמר כביש ערד סדום ולא קיבל...

לתפור אותו עם האיפיניטי חוויה מרנינה...

raanan
14-05-22, 07:51
הרכב היום יומי תהיה האינפיניטי שאומנם גם היא מזוללי הדלק (1ל' ל- 7.5 ק"מ בממוצע) אבל התחושה המשכרת של תאוצה פסיכית (0 למאה ב- 5.5 שניות) והנעה אחורית שווה לי את זה.
מעניין איך התחושה בלי סיוע האלקטרוניקה בנס הרים , ירידות סדום ...

אבל היי בעידן של "מקררים" על גלגלים...חישמול (בההההה) גם אם זה עולה לי ים כסף בדלק זה מוי כיף....

המקרר על גלגלים בשם טסלה כפול מנועים ייתן לך את מה שאתה מחפש (0 ל 100 ) בזמן קצר יותר משמעותית.

אבל העיקר שאתה נהנה

תתחדש
רענן

הדסופה
14-05-22, 09:17
שלמה עזוב אותו …
אני איתך . אותה קונפיגורציה של רוביקון לא חדש ויותר מדי סוסים בהנעה אחורית בפרייבט

הד

Sent from my iPhone using Tapatalk

sgill
14-05-22, 12:41
גם ני באותה סירה (בעצם רכב..)
רנגלר לא חדש ופרייבט עתיר סוסים עם הנעה אחורית.. אה.. כן.. וגם אופנוע לנשמה ולא ליום יום בג'ונגל הכבישים הנוכחי.

שלמה, היה כייף לפגוש אותך אתמול.
הד, הרבה זמן לא נפגשנו.

ובקשר לטסלה - שקלתי (ואפילו הזמנתי וביטלתי) LR שעושה 4.4 למאה. אבל אחרי קריאה בפורומים בחו"ל ובארץ, החלטתי שבינתיים לא מתאים לי מחשב על גלגלים עם מלא באגים ותקלות תוכנה שמציקות. אהיה מוכן לסבול את זה, כשהרכב/מחשב יעשה טווחים של 800 ק"מ אמיתיים והסוללה תתמלא ב 10-15 דקות. אני מניח שעוד 3-5 שנים אנחנו שם.

הדסופה
14-05-22, 19:47
וואללה
עושה רושם שנשאר רק לארגן מפגש קייץ וטיול כביש למיוחדות [emoji16]

KOOKE
14-05-22, 20:18
אכן הטסלה תשאיר לי אבק בפתיחות...אבל מהתנסות קצרצרה בנהיגה בטסלה...מה אני אגיד זה כמו לנהוג על סימולטור נהיגה/ משחק מחשב ...אפילו רעשי מנוע זה מהרמקולים...בהההה כבר אמרנו...

- - - Updated - - -

דרך אגב, כביש ערד סדום היה עמוס מדיי+ שתי ניידות+ הבוסית לידי...אז זה היה רק כיף ולא מוי כיף...

Asaf-a
25-10-22, 22:28
שלמה:
קראתי היום את הכתבה הבאה:

https://m.auto.co.il/article/135509-world-news?fbclid=iwar0taiaemsbyqv4vu9dchlqits vuynksi5kl0lssb7shwhanbxfal1wsdyg

ולא אתפלא אם עוד מספר שנים נקרא כאן התלבטות שלך לגבי הסטינגר או עדכון שהחליפה אצלך את הG37…

Asaf-a
אסף.א

אבי ביטר
26-10-22, 08:47
אז זהו...שקלתי להתקדם לרנגלר חדיש יותר אבל זה חרג מהתקציב...אז הג'יפ יצא לחצי פנסיה וחזרתי להפרדת רשויות מלאה.

הג'יפ עבר לסטטוס של רכב טיולים בלבד וכדיילי חזרתי ולסליפרית אמיתית אינפיניטי G37 שנת 2012. 320 כ"ס הנעה אחורית מוי כייף מוי דלק...

הג'יפ עובר לסטטוס של רכב טיולים בלבד והרכב היום יומי תהיה האינפיניטי שאומנם גם היא מזוללי הדלק (1ל' ל- 7.5 ק"מ בממוצע) אבל התחושה המשכרת של תאוצה פסיכית (0 למאה ב- 5.5 שניות) והנעה אחורית שווה לי את זה.

הנעה אחורית ויחס כ״ס/משקל כזה, בטוח מייצרים המון כיף.

טסלה ממש לא מספקת את הכיף הזה, למרות המהירות, זר לא יבין.

אני אישית לא מכיר את הרכב הזה, אבל הנתונים הטכנים מספרים את הסיפור.

עוד נתגעגע לרכבים כאלה בעתיד.

הדסופה
26-10-22, 12:07
יחס לא מספיק טוב [emoji3]

KOOKE
26-10-22, 12:55
אם מדברים על העתיד הלא נודע - לפי הכתבות הרצות ברשת סמל"ת מוזילה מחירים של הרנגלר ואף מתכוונת להרחיב את היצע הדגמים כולל יבוא סדיר של דגם הרוביקון392.

אז בעתיד שווה לשקול איחוד רשויות מחדש לטובת 392...

אבי ביטר
26-10-22, 15:01
יחס לא מספיק טוב [emoji3]

הכל יחסי כמובן….😉

sam1g
30-10-22, 15:24
הג'יפ הזה שלך, שלפי דבריך יצא לחצי פנסיה,
עשה בסוף השבוע האחרון מה שהרבה ג'יפים לא יעשו בלייף טיים

KOOKE
30-10-22, 19:06
סמי,

דווקא בגלל ה"חצי פנסיה" של הג'יפ והעובדה שהוא כבר לא משמש אותי כרכב יום יומי אני מרשה לעצמי לאתגר אותו יותר ולהסתכן בביקורים תכופים יותר במוסך כי יש לי רכב אחר כרכב יום יומי.

אכן היה סופ"ש נפלא...

-->