התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לרכב גבוה ומרווח

amotzg
16-05-22, 13:01
ההורים שלי מחפשים מכונית חדשה,

חשוב להם שיהיה גבוה ומרווח (בעיקר כי נוח לכניסה וישיבה אבל גם קצת לנסיעה בדרכים משובשות).
הכיוון הוא מכוניות משפחתיות גדולות אוטומטיות, קוראים להם קרוסאוברים? מיניוואן? מולטיספייס?
האמת אני די מבולבל לגבי הקטגוריה וגם נאבד בין הדגמים של היצרנים השונים.

צריך להיות אמין ואם אפשר זול לתחזוקה. בטח לא מחפשים יוקרה, פינוק או סמל. משהו מזרחי כזה, אסיאתי, קיה, סוזוקי, מאזדה, מיצובישי אבל גם סיאט תופס (או כל דבר אחר בכיוון).
לא לגמרי סגורים אם לקנות חדש או יד שניה, בעיקר כי חדש מצריך טרטור למוסך יבואן על כל טיפול ואנחנו פרובינציאלים.
התקציב גמיש, נגיד אזור ה 60 פלוס ליד שניה ועד 140 לחדש.

יש המלצות לדגמים מוצלחים במיוחד, משהו בולט ששווה ללכת דווקא עליו?
עזרה בצמצום טווח החיפוש?

ישי
16-05-22, 13:08
סוזוקי קרוסאובר.
אני מתנייד עם אחת כזו 2013.
ממליץ מאוד, אמינה ונוחה.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

ש01
16-05-22, 13:58
ההורים שלי כבר למעלה מעשור עם פורסטר.
מחליפים כל 3 שנים ולא מוכנים לשמוע על אף רכב אחר

erezgur
16-05-22, 14:26
לפני קיימת יותר משנה חיפשתי משהו דומה.
התמקדתי בסוזוקי (קרוסאובר או ויטרה) אבל עקבתי אחר מכוניות דומות (מזדה cx5 היה מועדף אבל השוק רתח, ספורטאג' או טוסון היו נפוצים יותר) אבל לאחר שהנהגת המיועדת התיישבה בפיג'ו 3008 ועשתה סיבוב קצר - לא הייתה מוכנה לשמוע על אף רכב אחר...
מרוצים מאד עד היום.

נשלח מהנייד

Asaf-a
16-05-22, 14:32
דסטר 2על4 1.3 טורבו בנזין אוטומטי חדש 150 כ״ס עם אחריות ייתן מענה לכניסה נוחה, מרווח גחון, ותמורה לכסף במחיר סביר 115,000₪ יחסית לשוק הרותח כיום.

Asaf-a
אסף.א

לביא
16-05-22, 17:03
דסטר 2על4 1.3 טורבו בנזין אוטומטי חדש 150 כ״ס עם אחריות ייתן מענה לכניסה נוחה, מרווח גחון, ותמורה לכסף במחיר סביר 115,000₪ יחסית לשוק הרותח כיום.

Asaf-a
אסף.א

אסף, היית שולח את ההורים שלך לנהוג בדאסטר?
להורים, בטח אם חצו את גיל ה 70, אוטו עם 5 כוכבי בטיחות, עצירה אוטונומית ועדיף גם תיקון לנתיב.

Asaf-a
16-05-22, 18:30
אישית כן, יותר טוב מהגרנד ויטארה 2008 שיש להם כיום…

חוץ מזה דסטר חדש לטעמי בטוח יותר מרוב הרכבים המשומשים עד נניח 80000

אבל כל אחד וסדרי העדיפויות שלו

Asaf-a
אסף.א

מוטי ג.
16-05-22, 19:18
לפני קיימת יותר משנה חיפשתי משהו דומה.
התמקדתי בסוזוקי (קרוסאובר או ויטרה) אבל עקבתי אחר מכוניות דומות (מזדה cx5 היה מועדף אבל השוק רתח, ספורטאג' או טוסון היו נפוצים יותר) אבל לאחר שהנהגת המיועדת התיישבה בפיג'ו 3008 ועשתה סיבוב קצר - לא הייתה מוכנה לשמוע על אף רכב אחר...
מרוצים מאד עד היום.

נשלח מהניידארז, אתה שם במשפט אחד סוזוקי ופיגו ביחד?!
[emoji23]

erezgur
16-05-22, 19:41
אני?
אני רק מספר עובדות אמת מהחיים ...
חיפשתי סוזוקי, הלכנו לראות בסוכנות אפילו, אבל אז הנהגת עשתה נסיעה קצרה (ליד ההגה) של 3008 וכל השאר היסטוריה ...

-->