צפייה בגרסה מלאה : החלפת משאבת דלק סופה 96
צנרת הדלק שלי סיימה את חייה ואני צריך להחליפה, כך שמתוכנן להוריד מיכל דלק
יש לי בירושה מהבעלים הקודם את החלקים הבאים חדשים
האם יש איפה לקנות את התושבת ברזל עם המצוף? זה חלק שנשחק לאורך זמן? או שהחלפה של המנוע והמסנן אומרה להספיק?
אטם גומי למשאבה היכן ניתן לקנות בנפרד זה חלק שבכל מקרה הייתי רוצה להחליף
לגבי צנרת:
צנרת מילוי ונשם פתח מילוי, ראיתי פה מספר התכתבויות בנושא ונראה שהחלק המקורי לא איכותי במיוחד, מה הפתרונות הקיימים? מה כדאי לרכוש?138485
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
התושבת למצוף ולמשאבה עם "רגל" - כעקרון חלק די טיפש שלא אמור להתבלות או להינזק. אבל אם המיכל קיבל מכה חזקה מלמטה, זה אולי עלול להתעקם קצת. בד"כ החלפת המשאבה והמסנן אמורה להספיק.
אל (!) תבזבז (!!) כסף על משאבות תחליפיות(!!!)
כולל אמריקאיות. בוודאי לא לחשוב אפילו על סיניות.
רק מקורית של BOSCH.
צנרת המילוי/נשם אכן יקרה ולא איכותית בלשון המעטה.
אלה צינורות עם הרבה פיתולים שמנותבים מפתח המילוי דרך מין מעבר בבודי לכיוון מיכל הדלק.
אין לחרא הזה תחליף איכותי. תתרגל להחליף פעם בשנה-שנה וחצי.
או שאם יש לך יכולת לייצר לבד.
תודה!
. תתרגל להחליף פעם בשנה-שנה וחצי.
.
זה מחזיק כ"כ מעט זמן?
אם אתה לא יכול לישון בלילה בגלל שהתחילו סדקים בקצוות של צינורות המילוי ורץ מיד להחליף, אז כן. זה מה שזה מחזיק.
אם אתה מחליף רק כשמריחים קצת ריח של בנזין אחרי תדלוק וזה כבר מטפטף דלק כשהאוטו עם מיכל מלא ועומד בשפ"צ לצד שמאל, זה יחזיק עוד שנתיים בערך....
ככה זה.
הצינורות-גומי האלה לא של Jeep או תחליפיים אמריקאים למיניהם, אלא ייצור ישראלי אורגינל. האיכות והמחיר בהתאם: זבל יקר. כמו הפרצוף של המדינה הזו בכל תחום. אבל עזוב שטויות, שאלה יהיו הצרות שלנו בג'יפים.....
ייצור ישראלי טרי או מלאי ישן שסיים את חייו?
לא יודע.
הצינורות תמיד נראים, מרגישים (וגם מריחים) גמישים, טריים וחדשים.
אם אתה לא יכול לישון בלילה בגלל שהתחילו סדקים בקצוות של צינורות המילוי ורץ מיד להחליף, אז כן. זה מה שזה מחזיק.
אם אתה מחליף רק כשמריחים קצת ריח של בנזין אחרי תדלוק וזה כבר מטפטף דלק כשהאוטו עם מיכל מלא ועומד בשפ"צ לצד שמאל, זה יחזיק עוד שנתיים בערך....
ככה זה.
הצינורות-גומי האלה לא של Jeep או תחליפיים אמריקאים למיניהם, אלא ייצור ישראלי אורגינל. האיכות והמחיר בהתאם: זבל יקר. כמו הפרצוף של המדינה הזו בכל תחום. אבל עזוב שטויות, שאלה יהיו הצרות שלנו בג'יפים.....
אואה,
עכשיו הבנתי מה מטפטף לי כשאני מתדלק. מזל שאני נכנס לפה.
יש למישהו תמונה של הדבר הזה שאדע מה אני מבקש שאני נכנס ליאנוביץ?
יש פרוצדורה להחלפה? מופיע בספר רכב?
https://www.jeepland.co.il/product/2018-%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%A7%D7%A6%D7%A8
https://www.jeepland.co.il/product/2017-%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8-%D7%A0%D7%A9%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%A7%D7%A6%D7%A8
בעיקרון יש קצר וארוך לסופה ארוכה וקצרה. לדעתי אין במלאי קצרים אז צריך לחתוך את הארוכים מה שהופך את ההתאמה ללא מושלמת.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
אואה,
עכשיו הבנתי מה מטפטף לי כשאני מתדלק. מזל שאני נכנס לפה.
יש למישהו תמונה של הדבר הזה שאדע מה אני מבקש שאני נכנס ליאנוביץ?
יש פרוצדורה להחלפה? מופיע בספר רכב?קניתי היום בינוביץ, אין מה להתבלבל תגיד שאתה צריך צינור מילוי ונשם למיכל דלק לסופה ארוכה/קצרה בנזין ותקבל את הפרט
כמו שאתה מבין מהשרשור פה זה מהחלקים שנרכשים באופן תדיר
מתעלק-
לא מטפטף אצלי כלום, מצד שני הצינורות לא הוחלפו ביישור קו (וכיוצא בזה כנראה לא הוחלפו ב7 שנים האחרונות)
להחליף יזום או שאין טעם?
כשזה יטפטף (וזה יטפטף) אתה כבר תדע/תריח
https://www.jeepland.co.il/product/2018-%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%A7%D7%A6%D7%A8
https://www.jeepland.co.il/product/2017-%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8-%D7%A0%D7%A9%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%A7%D7%A6%D7%A8
בעיקרון יש קצר וארוך לסופה ארוכה וקצרה. לדעתי אין במלאי קצרים אז צריך לחתוך את הארוכים מה שהופך את ההתאמה ללא מושלמת.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
צריך את שניהם, או רק אחד?
צריך את שניהם, או רק אחד?למיכל דלק יש נשם וצינור מילוי, אני מניח שאם אחד אצלך בלוי גם השני באותו מצב
נראה לי הגיוני להחליף את שניהם ביחד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.