צפייה בגרסה מלאה : קונקטור ל-3 חוטים, אמפר גבוה
בואן המהולל יש קומבינה שאין לי עניין לתקן. הסוויץ הוחלף לסוויץ אחר ובעצם החשמלאי האחראי שביצע את העבודה ליפף את החוטים, ניסה להלחטם בחוסר מקצועיות ראוי לציון וסגר הכל באיזולירבנד בצורה מאוד חובבנית.
את הסוויץ הרכיבו על פאנל בדש בצורה שהוא לא ניתן לפירוק מהפאנל. מהסוויץ החדש יוצאים 3 חוטים עבים יחסית, 3-4 ממ ומתחברים לשלושה חוטים בצמה של הרכב. אני רוצה לשים קונקטור שבמידת הצורך יאפשר לי לפרק את הפאנל עם הסוויץ. אני מעריך שבחוטים האלו עובר זרם גבוה יחסית (לא יודע כמה, סוויץ של רכב זה לא סטנדרט? גוגל טוען סביב 5 אמפ אבל זה נשמע לי לא סביר).
הקיצר איזה קונקטור 3 way יתאים לי?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
למה 3WAY? אתה מתכוון ל 3PIN? אתה מחפש משהו בהלחמה או בלחיצה?
אני לא זוכר שסוויטש מעביר זרם גבוה. לזכרוני הוא מפקד ממסרים...
צריך לחבר 3 חוטים.
זורם על שתי האופציות, מעדיף קונקטור עם נעילה
משהו כזה?
US $0.79 | 6.3 Series 1 / 2 / 3 / 4 / 6 / 8 / 12 Pin Automotive Wire Connector Motorcycle Car Engine Plug With Terminals Pins
https://a.aliexpress.com/_uI9J2z
אגב אם למישהו יש בבית מחבר מתאים כדי לחסוך ממני את זמן המשלוח אשמח לקבל/לרכוש ממנו.
אני לא חזק בקונקטורים אזרחיים אבל בעבר השתמשתי במשהו כזה לטובת 7-6 אמפר.
https://www.ebay.com/itm/323836748043?hash=item4b662ca10b:g:zm0AA OSwRJpdAJWI
הקונקטורים שאני משתמש בעבודה הם קצת אובר קיל לשימוש הזה, לפחות מבחינת מחיר.
אני משתמש במקומות כאלה דווקא בלא הקונקטור אלא ב bullet.
אם תרצה אני אתן לך כאלה צהובים. צריכים להיות לי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
למה זה טוב יותר? זה גם דורש לזכור איזה חוט הולך לאן בניגוד לקונקטור שזה idiot proof וגם אין לזה נעילה.
אתה צודק פעמיים - אבל בחוטים בחתך גבוה זה מאפשר לי לנתק רק אחד או לגנוב בקלות למעגל נוסף או בקיצור גמישות לכל מיני שטויות עתידיות.
ואם אתה יודע מה חתך החוטים אני אבדוק יש מצב שיש לי גם קונקטורים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אתה צודק פעמיים - אבל בחוטים בחתך גבוה זה מאפשר לי לנתק רק אחד או לגנוב בקלות למעגל נוסף או בקיצור גמישות לכל מיני שטויות עתידיות.
ואם אתה יודע מה חתך החוטים אני אבדוק יש מצב שיש לי גם קונקטורים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalkלא יודע מה החתך. קוטר החוט כולל בידוד 3.8 ממ. אני מניח שזה כבל עם חתך של בערך 5 ממ/2 (קוטר בלי הבידוד 2.5 ממ או 10 awg) אבל זה רק ניחוש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.