PDA

צפייה בגרסה מלאה : המלצה לקומפרסור עם פרסוסטט מובנה

יורם-דרומי
02-06-22, 18:07
מעוניין לרכוש מדחס לג'יפ 150 ליטר דקה ומעלה
מחפש מדחס עם מפסק פרסוסטט מובנה על המדחס,
כך כשאני מפסיק את פעולת מילוי האוויר, המדחס יפסיק את עבודתו.

האם ה- T-max שבתמונה עובד כפי שתיארתי?

האם יש מוצרים אחרים?
תודה
יורםhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220602/4bc41c066030d23e9a48d0e30ba27581.jpg

איל מ
02-06-22, 18:26
אני מציע לך בחום לא לבנות על הפרשוסטט בקומפרסור שאין לו מיכל. רשמתי לך את זה גם בשרשור הקודם.
אבל אם אתה מעדיף לא ללמוד מטעויות של.... עצמך...

נדב42
02-06-22, 19:02
הצעה חלופית: תחליף את אביזר הקצה לכזה שלא סוגר את יציאת האוויר כשהוא מנותק מהונטיל, כמו בקומפרסורים הפושטים.

Stupid and simple...

asafk
02-06-22, 21:58
על המדחסים שלי יש פרסוסטט על היציאה. לא צריך שיהיה מובנה אפשר להוסיף לבד.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

KOOKE
03-06-22, 00:00
לי הלך לעולמו קומפרסור דו ראשי של טימקס או סיני דומה אחר.

לכן הזמנתי במקומו מדחס של ברקוט - יקר אבל סוס עבודה מאד אמין מניסיון של חברים (טרם קיבלתי המדחס).

בכל אופן באתר החברה יש אביזרים שונים למדחס זה וביניהם גם פרסוסטט (גם לא זול) שכאמור נמכר בנפרד (איני יודע איך מחברים בין השניים).

בכל אופן מתכוון לבנות לי על בסיס הקומפרסור שרכשתי מערכת ניפוח אוויר בו זמנית לכל ארבעת הצמיגים כולל פרסוסטט + מד לחץ אויר.

קצת מתרחק מהשאלה של פותח השירשור אבל מוסיף שאלה - האם יש פרסוסטט + מד לחץ אוויר מתכוונן כשהמטרה היא לחבר את הקומפרסור לפרסוסטט כזה ושהקומפרסור יפסיק לנפח כשהצמיגים יגיעו ללחץ האוויר הרצוי שכוון מראש?

יש קיטים מוכנים כאלו בחו"ל כולל שיכלולים של שליטה מהאפליקציה בנייד אבל הם יקרים מאד.

asafk
03-06-22, 08:54
אתה יכול לקנות אחד שמתאים ללחץ האוויר הרגיל שלך - זה שאתה מנפח אליו את המקסימום - ולחבר עם T ביציאה של המדחס, את החיווט עם מפסק 3 רגליים שבמצב אחד מגשר מעל הפרסוסטט (כלומר מוציא אותו מהמשחק) ובמצב השני המדחס ממותג דרכו.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

יורם-דרומי
03-06-22, 12:55
לי הלך לעולמו קומפרסור דו ראשי של טימקס או סיני דומה אחר.

לכן הזמנתי במקומו מדחס של ברקוט - יקר אבל סוס עבודה מאד אמין מניסיון של חברים (טרם קיבלתי המדחס).

בכל אופן באתר החברה יש אביזרים שונים למדחס זה וביניהם גם פרסוסטט (גם לא זול) שכאמור נמכר בנפרד (איני יודע איך מחברים בין השניים).

בכל אופן מתכוון לבנות לי על בסיס הקומפרסור שרכשתי מערכת ניפוח אוויר בו זמנית לכל ארבעת הצמיגים כולל פרסוסטט + מד לחץ אויר.

קצת מתרחק מהשאלה של פותח השירשור אבל מוסיף שאלה - האם יש פרסוסטט + מד לחץ אוויר מתכוונן כשהמטרה היא לחבר את הקומפרסור לפרסוסטט כזה ושהקומפרסור יפסיק לנפח כשהצמיגים יגיעו ללחץ האוויר הרצוי שכוון מראש?

יש קיטים מוכנים כאלו בחו"ל כולל שיכלולים של שליטה מהאפליקציה בנייד אבל הם יקרים מאד.ניתן לרכישה בארץ

ברקוט?

YDF
03-06-22, 15:22
יורם, מבין 2 הקומפרסורים שהראית, לזה שמובנה בארגז פעולה, יש פרסוסטט.
בהפרש המחיר בין 2 דגמי ה-Tmax, אתה יכול לשפצר את הצהוב ולהתקין לו פרסוסטט ואקדח ניפוח משודרג. יש הסבר יפה בסרטון של Grossfeld, Jeep Tech,וביוטיוב.
ברקוט- ממה ששמעתי אתמול באחת הסדנאות שיםורים, אין כרגע בארץ וגם צפי קדימה לא ברור, מדינת המקור תרמוז לך על הסיבה.
אלטרנטיבות אחרות-Viair בכל דגם שמסתיים עם P(=פרסוסטט) וכמובן ARB כפול.
ועוד דבר, שווה לתת קפיצה לספרקו בחולון-הם מתעסקים עם כל מה שקשור לתחום, יש להם כל מיני דגמים תואמי Tmax ואחרים, וגם ציוד נלווה לקומפרסור. הסתייעתי בהם בזמנו בשפצור הtmax שלי, היה מועיל מאד

יורם-דרומי
03-06-22, 16:17
יורם, מבין 2 הקומפרסורים שהראית, לזה שמובנה בארגז פעולה, יש פרסוסטט.
בהפרש המחיר בין 2 דגמי ה-Tmax, אתה יכול לשפצר את הצהוב ולהתקין לו פרסוסטט ואקדח ניפוח משודרג. יש הסבר יפה בסרטון של Grossfeld, Jeep Tech,וביוטיוב.
ברקוט- ממה ששמעתי אתמול באחת הסדנאות שיםורים, אין כרגע בארץ וגם צפי קדימה לא ברור, מדינת המקור תרמוז לך על הסיבה.
אלטרנטיבות אחרות-Viair בכל דגם שמסתיים עם P(=פרסוסטט) וכמובן ARB כפול.
ועוד דבר, שווה לתת קפיצה לספרקו בחולון-הם מתעסקים עם כל מה שקשור לתחום, יש להם כל מיני דגמים תואמי Tmax ואחרים, וגם ציוד נלווה לקומפרסור. הסתייעתי בהם בזמנו בשפצור הtmax שלי, היה מועיל מאדתודה
שווה לבקר אצלם

יורם-דרומי
03-06-22, 16:32
היכן ניתן לרכוש קומפרסור ARB בארץ?
קורץ לי המוצר הזה:
ARB CKMA12

עושה רושם איכותיhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20220603/e86208417f64598664795e764a910ae5.jpg

KOOKE
03-06-22, 17:38
ניתן לרכישה בארץ

ברקוט?

ניתן לרכוש בארץ. הזמנתי דרך ספק מקומי ברשת אבל נאמר לי שרק בסוף החודש שעבר יגיע לארץ - לאחר החג מתכוון להתקשר ולוודא שאכן הגיע מלאי לארץ.

YDF
04-06-22, 17:06
[QUOTE=יורם-דרומי;992165]היכן ניתן לרכוש קומפרסור ARB בארץ?
קורץ לי המוצר הזה:
ARB CKMA12

ההספק ניפוח שלו כמחצית מהTmax הצהוב ועולה יותר מ2 דגמי הטימקס

מן הסתם מוצר איכותי

gmike
05-06-22, 00:05
CKMA12 מוצר מצויין והיחיד(נדמה לי) מכל מה שהוזכר פה שאפשר להשיג חלקי חילוף שלו, מה שהופך אותו לקומפרסור שבתיאוריה יעבוד לנצח. בנוי בצורה פשוטה ומרגיש איכותי.
מניח שגם לVIAIR אפשר למצוא שרטוט פיצוץ עם מקטים ולמצוא חלקים בנפרד, אבל בARBזה פשוט מאוד ונגיש.
מבחינתי זה השיקול העיקרי היום בבחירת קומפרסור, אחרי כמה וכמה סיניים גנריים בעברי.

-->