צפייה בגרסה מלאה : מבצע כירת גז - נתקלתי ברשת
GodsFather
03-06-22, 15:27
אין לי דבר וחצי דבר עם הבחור או הקהילה/מועדון שלו.
אבל ראיתי את הפרסום, הכיריים נמכרים בארץ בחנות די מכובדת. אולי יעניין מישהו.
תהנו138523
Sent from my HD1903 using Tapatalk
יש למישהו נסיון עם הכירה הזאת?
הכירה הנל לא שונה משאר הכירות שחלק מחברי הפורום רכשו בחו"ל, וגם אני .
הבעיה היא המחבר, הווסת, והבלון ,כיום לא ניתן לשנות מחבר הגז ולכן חייבים לעבוד עם הווסת המקורי.
הבלון היחידי שמתאים לכירה בדיון שנפתח כאן הינו בלון של טכנאי גז ,יקר בטרוף כ 75 ש"ח.
אבל זו כבר דעה סובייקטיבית.
אני באופן אישית פרקתי את הכירה שלי .
ביקשתי לשנות מחבר גז מארה"ב לישראלי ע"י הלחמה. לצערי עברתי 3 בעלי מקצוע שלא הסכימו כי בטענה שלא עובדים בישראל עם קוטר צינור כ"כ דק .
מה שלמעשה מחייב אותי חהמשיך לעבוד עם הווסת המקורי של היצרן ועוד ווסת על הבלון.....בגלל התקן.
רצ"ב תמונות https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220603/1c19a54e09cde01f0a67f27954bab549.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20220603/3fd47937e7f6954497a54eba890e10b5.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20220603/5e363dc099d58793a202d92abcf2a84a.jpg
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אם הצינור השחור בתמונה האחרונה הוא של לחץ גבוה אתה יכול לוותר על הווסת האדום.
אם לא אז אתה יכול לקנות באמזון צינור כזה ללחץ גבוה.
הסידור הנוכחי שלך גם בסדר, כי הווסת האדום הוא של 100 מיליבר (ככל הנראה) ואז אין בעייה לשרשר אותו עם הווסת המקורי של הכירה.
אם הצינור השחור בתמונה האחרונה הוא של לחץ גבוה אתה יכול לוותר על הווסת האדום.
אם לא אז אתה יכול לקנות באמזון צינור כזה ללחץ גבוה.
הסידור הנוכחי שלך גם בסדר, כי הווסת האדום הוא של 100 מיליבר (ככל הנראה) ואז אין בעייה לשרשר אותו עם הווסת המקורי של הכירה.עד כמה שאני יודע ,תקן אותי אם אני טועה ,אסור לחבר צינור לבלון ללא ווסט !!! ללא קשר אם זה צינור לחץ גבוה או לא ,לדעתי זו תקינה ישראלית.
בוודאי שאני יכול לעבוד עם 2 ווסתים, אבל זה מוריד לי דרמטית את איכות הלהבה ועוצמת שלה .
ולנושא הדיון שפתח חברנו, זו בדיוק הסאגה הישראלית, האם מחברים לפי התקן או לא ?
אני ראיתי באותה קבוצת פייסבוק אנשים שקנו את הכירה המדוברת ומחברים לבלון גז הברגה סטנדרטי.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220604/d3615d0e45bcd902f773a52bd3a841d5.jpg
עד כמה שאני יודע ,תקן אותי אם אני טועה ,אסור לחבר צינור לבלון ללא ווסט !!! ללא קשר אם זה צינור לחץ גבוה או לא ,לדעתי זו תקינה ישראלית.
בוודאי שאני יכול לעבוד עם 2 ווסתים, אבל זה מוריד לי דרמטית את איכות הלהבה ועוצמת שלה .
Sent from my SM-G996B using Tapatalkאם יש לך צינור שמיועד להתחבר ישירות לבלון ומשם להתחבר לוסת המקורי מה הבעיה עם זה?
לי יש כירה של קולמן ואני מחבר אותה לבלון גז 2.5 קג או לחילופין לבלון קטן של ערכת קפה ע"י שימוש במתאמים קשיחים וצינור שזור שמיועד לכירות הנ"ל.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
עד כמה שאני יודע ,תקן אותי אם אני טועה ,אסור לחבר צינור לבלון ללא ווסט !!! ללא קשר אם זה צינור לחץ גבוה או לא ,לדעתי זו תקינה ישראלית.
Sent from my SM-G996B using Tapatalkאני לא מומחה לתקינה הישראלית, אבל מוכן להמר שהסידור שלך גם לא בדיוק עומד בה. בוודאי שזה לא הסטנדרט.
לא ראיתי בפרסום רשמי בארץ צינור גמיש ללחץ גבוה. בארה"ב זה מקובל וזמין, חברים קנו באמזון צינור שמיועד בדיוק לשימוש עם כירה כמו שלך, ומסתובב פה באתר קישור למוצר.
אם אתה מרגיש הבדל בתפקוד של הכירה עם שני הווסתים, אתה יכול לנסות להעלות את הלחץ של הווסת האדום. פתח את המכסה השחור (מתברג, נפתח ביד בקלות) ושנה את עומס הקפיץ בפנים (למיטב זכרוני אתה צריך להדק כדי להגביר את הלחץ)
יש למישהו נסיון עם הכירה הזאת?
אהלן. התשובה חיובית. אני מדגיש- בניגוד למה שנכתב מעלי, הכירה הזאת עובדת על בלון ישראלי ללא מתאמים וקומבינות.
אני חושב שאם למוכר היה יותר קומון סנס הוא היה שם תמונה של הכירה עם בלון, כדי שאנשים יראו שזו כירה שמיועדת לבלון "ישראלי". כנראה שהוא הניח ובמידה רבה של צדק שמכיוון שהכירות האמריקאיות לא מתאימות לבלוני ישראל אז לא מוכרים אותן כאן......
250 שקל הוא מחיר בדיחה. אני קניתי את הכירה ב350 שקל וחשבתי שעשיתי את עסקת חיי. אני מצר על שנכנסתי רק כעת לג'יפולוג והשרשור הזה רץ כבר יומיים, זו רכישה שהיתי עושה רק בשביל שיהיה לי כירת חירום בבית שעובדת על בלון ישראלי.
מן הסתם- "אזטק" אינו קולמן, אני מניח שזו כירה שילד סיני הרכיב בסדנת יזע, אבל זה לא קריטי בכלל, היא עובדת והיא עובדת על בלונים שקניתי בתחנת דלק. לא בלון ריתוך, לא קומבינה. בניגוד למה שנכתב כאן, הכירה הזאת כן מתחברת לבלון אמגזית פשוט של ערכת קפה- וזאת ללא קומבינות וללא מתאמים, וזוהי הסיבה מדוע רכשתי אותה מלכתחילה. מצורפת תמונה משבוע שעבר. הנ"ל בפעולה.
138529
רק לציין שהמחיר שלה לרוב הוא כ 380 שח.
מי שכותב 500 עם 3 סימני קריאה שהוא יודע שזה לא מחיר השוק מחשיד אותי
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אני ראיתי באותה קבוצת פייסבוק אנשים שקנו את הכירה המדוברת ומחברים לבלון גז הברגה סטנדרטי.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220604/d3615d0e45bcd902f773a52bd3a841d5.jpgנראה מעולה.
הבדלים מהכירה שאני העליתי בתגובה (שרכשתי בקנדה לפני מ,פר שנים) :
1. זו שבקישור נראית זהה ,ואני מניח ששינו לה את המחבר
2. אני שם לב שהצינור בין הכירה לבלון ,הוא גמיש,ואולם הכירה מארה"ב הצינור קשיח.
3. הווסת שיש אצלי ,לא מתחבר לבלון הישראלי.
שפו על הכירה הצהובה הזו,נראה שהיבואן העמיד כירה איכותית עם התאמה לשוק
יפה מאוד
אהלן. התשובה חיובית. אני מדגיש- בניגוד למה שנכתב מעלי, הכירה הזאת עובדת על בלון ישראלי ללא מתאמים וקומבינות.
אני חושב שאם למוכר היה יותר קומון סנס הוא היה שם תמונה של הכירה עם בלון, כדי שאנשים יראו שזו כירה שמיועדת לבלון "ישראלי". כנראה שהוא הניח ובמידה רבה של צדק שמכיוון שהכירות האמריקאיות לא מתאימות לבלוני ישראל אז לא מוכרים אותן כאן......
250 שקל הוא מחיר בדיחה. אני קניתי את הכירה ב350 שקל וחשבתי שעשיתי את עסקת חיי. אני מצר על שנכנסתי רק כעת לג'יפולוג והשרשור הזה רץ כבר יומיים, זו רכישה שהיתי עושה רק בשביל שיהיה לי כירת חירום בבית שעובדת על בלון ישראלי.
מן הסתם- "אזטק" אינו קולמן, אני מניח שזו כירה שילד סיני הרכיב בסדנת יזע, אבל זה לא קריטי בכלל, היא עובדת והיא עובדת על בלונים שקניתי בתחנת דלק. לא בלון ריתוך, לא קומבינה. בניגוד למה שנכתב כאן, הכירה הזאת כן מתחברת לבלון אמגזית פשוט של ערכת קפה- וזאת ללא קומבינות וללא מתאמים, וזוהי הסיבה מדוע רכשתי אותה מלכתחילה. מצורפת תמונה משבוע שעבר. הנ"ל בפעולה.
138529
תודה על המידע!
הזמנתי ב 380 באחד האתרים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.