צפייה בגרסה מלאה : בעיות עם עמוד ענן על טאבלט אנדרואיד
שלום לכולם,
ברשותי טאבלט teclast t40 pro עם מערכת הפעלה אנדרואיד ועליו מותקנת אפליקציית עמוד ענן עם מפות שבילנט.
כאשר אין קליטה בשטח המסך הופך ללבן, ניתן לראות ממש במעומעם את המפה על המסך אבל לא משהו מובן שניתן לעבוד איתו. מרגיש כמו באג.
מישהו נתקל בתופעה ויודע לתת לי כיוון?
תודה.
נשמע שאתה עובד עם המפות המקוונות ולא המפה של שבילנט.
האם כאשר יש קליטה אתה רואה את מפת שבילנט או את המפה הרגילה (צילום מסך יעזור)
תוסיף גם צילום מסך של תפריט -- מפות.
האם אתה עובד עם אותו חשבון בעמוד ענן עימו קנית את המפות?
נשלח מהנייד
נשמע שאתה עובד עם המפות המקוונות ולא המפה של שבילנט.
האם כאשר יש קליטה אתה רואה את מפת שבילנט או את המפה הרגילה (צילום מסך יעזור)
תוסיף גם צילום מסך של תפריט -- מפות.
האם אתה עובד עם אותו חשבון בעמוד ענן עימו קנית את המפות?
נשלח מהנייד
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220618/81cad3d4bd902100c2d5907bb712eda8.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220618/069ce1ada9311a2ccc1ef1c3b4c9c213.jpg
אכן עובד עם אותו החשבון איתו רכשתי את המפות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן. התמונות מחזקות את מה שכתבת.
שני דברים שאני יכול לחשוב עליהם:
1. בחרת להציג את המםה המקוונת ולא את שביל נט (קלוש, אבל אולי...).
2. המפה שרכשת לא סיימה חרדת בצורה מלאה ואולי הקטעים באזור בו היית ללא קליטה חסרים או לא תקינים.
בצע ניסוי פשוט:
1. עבור למפת שביל נט וודא שהאזור עליו אתה מסתכל מוצג היטב.
2. כבה את הויפי במכשיר (אם אתה עם סים, עבור למצב טיסה) - זה ידמה שימוש במצב ללא קליטה. האם מפת שבילנט מוצגת כהלכה?
3. עדיין במצב לא-מקוון (ללא רשת / ויפי) - הזז את המפה לאזורים בהם ראית את התופעה שתיארת. נסה גם לבדוק זאת ברמות זום שונות.
מצליח לשחזר את הבעיה?
נשלח מהנייד
כניסיון לפתירת בעיות כלליות מאין אלו, כבה את הפליקציה, דרך הגדרות היישומים מחק את זיכרון המטמון ונסה מחדש.
לי לא קרתה הבעייה המסויימת שלך.
בעיה ידועה, ואולי הכי מעצבנת של עמוד ענן.
יש לי מפות שרכשתי, ואני מקפיד לוודא שהן ירדו עד הסוף....ועדין, ברגע שאין רשת, האפליקציה הרבה פעמים נתקעת בעליה.
ההוכחה הכי טובה שהכל ירד, ברגע שהאפליקציה עולה, אין לי בעיה שהמכשיר לא מחובר.
מבחינתי, בטיולים עם שינה בשטח, אני נמנע מלכבות את האנדרואיד.
ארז תעשה ניסוי, שים את המכשיר במצב טיסה, ותנסה לפתוח עמוד ענן.
הבעיה הכי גדולה בתחום הזה, אין הבחנה בין המפות לבין הזכרון מטמון. אם האפליקציה לא עולה, וזה מגיע למצב של מחיקת זכרון מטמון, צריך להוריד את כל המפות מחדש.
כן. התמונות מחזקות את מה שכתבת.
שני דברים שאני יכול לחשוב עליהם:
1. בחרת להציג את המםה המקוונת ולא את שביל נט (קלוש, אבל אולי...).
2. המפה שרכשת לא סיימה חרדת בצורה מלאה ואולי הקטעים באזור בו היית ללא קליטה חסרים או לא תקינים.
בצע ניסוי פשוט:
1. עבור למפת שביל נט וודא שהאזור עליו אתה מסתכל מוצג היטב.
2. כבה את הויפי במכשיר (אם אתה עם סים, עבור למצב טיסה) - זה ידמה שימוש במצב ללא קליטה. האם מפת שבילנט מוצגת כהלכה?
3. עדיין במצב לא-מקוון (ללא רשת / ויפי) - הזז את המפה לאזורים בהם ראית את התופעה שתיארת. נסה גם לבדוק זאת ברמות זום שונות.
מצליח לשחזר את הבעיה?
נשלח מהנייד
האופציה השניה שהעלת נשמעת לי הגיונית מאוד.
בכל אופן כאשר אני מעביר את המכשיר למצב טיסה המפות עובדות לזמן מסויים ואז הופכות ללבנות, נקודות עניין מוצגות על המפה אך הפירוט על רובן לא קיים.
כך זה נראה כאשר המפה הופכת ללבנה https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220618/413b970aa90ed75fa8871241b57be129.jpg
למה הכוונה בזכרון מטמון ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
בהגדרות המכשיר, יישומים, חפש את עמוד ענן ובחר את היישום.
בנגדרות האחסון, storage, תראה אפשרות לנקות את המטמון - clear cache או משהו דומה.
יש שם גם מחיקת נתונים, data, דבר דלמעשה מאפס את היידום, בדיוק כמו שהיה לאחר ההתקנה (תצטרך להזין שוב את פרטי המשתמש והמפות שרכדת יירדו מחדש).
נשלח מהנייד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.