צפייה בגרסה מלאה : בריחת גז ממזגן הרכב
היי, (שרשור זהה נפתח בג'יבריש משום מה, אשמח אם אפשר יהיה למחוק אותו)
סיטרואן C4 שנת 2007.
הבעיה - נגמר הגז בהפרש של שבועיים במזגן של הרכב, כל מילוי עלה 300 ש"ח.
לדברי חשמלאי הרכב שטיפל (שלטענתו מטפל גם במזגנים) היחידה הפנימית של המזגן (לא הקומפרסור) דולפת ומאבדת גז. הוא דורש 3500 שקל לתיקון, מבלי אחריות. (זה למעשה 50% משווי הרכב)
האם נשמע לכם סביר?
האם למישהו יש המלצה לבעל מקצוע אמין ומומלץ באזור כפר סבא/תל אביב?
שואל עבור אחותי, אני מראש לא הייתי קונה סיטרואן :)
תודה חברים
C4 זה מיניוואן עם מזגן כפול? למה 300 שקל? ליונדאי סטיישן שלי מילוי במכונה (שמבצעת וואקום ושימון) אני משלם 180.
כיצד בוצע איתור הנזילה? חומר זרחני או בדרך אחרת?
אנשי מיזוג לרכב מומלצים - עמוס מזגנים קרוב לקניון איילון ויש המלצות בפורום גם על אשר מיזוג אויר בפתח תקווה (מקווה שאני זוכר נכון את השם)
ולגבי בקשות ממנהלי הפורום (כגון מחיקת שרשור) - הדרך הנכונה והידירה הינה להדתמש בכפתור הדיווח (סימן קריאה בתוך משולש שחור), כאשר מדתמשים בדפדפן (מהמחשב).
נשלח מהנייד
אפשר לדווח גם מטאפאטוק: לחיצה ארוכה על הודעה כדי לסמן אותה (נצבעת ברקע כחול), ואז בתפריט 3 הנקודות למעלה יש אופצייה לדווח ...
לרוב פירוק הרכב להחלפת היח׳ הפנימית הוא סיפור מאוד יקר
יש לא מעט רכבים שהושבתו בדיוק מהסיבה הזו.
מחזק את ההמלצה של ארז על עמוס ואשר
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
ehudzeelim
27-06-22, 18:31
[QUOTE=dorbh;994243]
׳׳“׳‘׳¨׳™ ׳—׳©׳׳׳׳™ ׳”׳¨׳›׳‘ ׳©׳˜׳™׳₪׳ (׳©׳׳˜׳¢׳*׳×׳• ׳׳˜׳₪׳ ׳’׳ ׳‘׳׳–׳’׳*׳™׳) ׳”׳™׳—׳™׳“׳” ׳”׳₪׳*׳™׳׳™׳× ׳©׳ ׳”׳׳–׳’׳ (׳׳ ׳”׳§׳•׳׳₪׳¨׳¡׳•׳¨) ׳“׳•׳׳₪׳× ׳•׳׳׳‘׳“׳× ׳’׳–. ׳”׳•׳ ׳“׳•׳¨׳© 3500 ׳©׳§׳ ׳׳×׳™׳§׳•׳, ׳׳‘׳׳™ ׳׳—׳¨׳™׳•׳×. /QUOTE]
׳”׳׳—׳™׳¨ ׳*׳©׳׳¢ ׳§׳¦׳× ׳’׳‘׳•׳”, ׳׳׳ ׳׳ ׳›׳ ׳–׳׳× ׳‘-c4 ׳¢׳‘׳•׳“׳” ׳׳¡׳•׳‘׳›׳× ׳‘׳׳™׳•׳—׳“.
׳׳“׳•׳’׳׳” ׳׳׳—׳¨׳•׳*׳” ׳™׳¦׳ ׳׳™ ׳׳¨׳׳•׳× ׳”׳—׳׳₪׳× ׳¨׳“׳™׳׳˜׳•׳¨ ׳₪׳*׳™׳׳™ ׳‘׳₪׳¨׳׳“׳•, ׳”׳׳—׳™׳¨ ׳”׳™׳” 2000 ׳©׳—, ׳׳—׳™׳¨ ׳–׳”׳” ׳’׳ ׳‘׳׳•׳¡׳•.
׳”׳׳—׳™׳¨ ׳›׳•׳׳ ׳₪׳™׳¨׳•׳§ ׳©׳ ׳›׳ ׳”׳“׳©׳‘׳•׳¨׳“, ׳™׳•׳ ׳¢׳‘׳•׳“׳” ׳׳׳ ׳‘׳¢׳¨׳. ׳›׳™׳“׳•׳¢, ׳׳”׳*׳“׳¡׳™ ׳¨׳›׳‘ ׳׳•׳§׳—׳™׳ ׳¨׳“׳™׳׳˜׳•׳¨ ׳•׳׳¡׳‘׳™׳‘׳• ׳‘׳•׳*׳™׳ ׳¨׳›׳‘..
׳”׳׳—׳™׳¨ ׳”׳–׳” ׳׳ ׳›׳•׳׳ ׳—׳׳§׳™׳ (׳¨׳“׳™׳׳˜׳•׳¨).
בנוסף לעמוס.
דובי מיזוג אוויר ברעננה.
מאיידים מאלומיניום אינם אמינים באופן כללי, ואם מקפידים לא להחליף להם את המסנן כמקובל במכוניות זולות ומוזנחות זה רק יותר גרוע.
אם שווה את ה 30 דולר, יש באמזון חומר סותם דליפות שההרבה מקרים יתקן את הדליפה.
הוא יכול גם לעצבן את בעלי המקצוע העתידיים שיטפלו במזגן אם תכניס אותו למערכת שכבר אין בה לחץ כי החומר יצטבר בוונטיל ולא יזרום.
ברכב כזה - שווה לנסות.
מקסימום לא תצליח... תמיד יש את האפשרות לפרק דשבורד וחצי אוטו ולהחליף מאייד.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אפשר לדווח גם מטאפאטוק: לחיצה ארוכה על הודעה כדי לסמן אותה (נצבעת ברקע כחול), ואז בתפריט 3 הנקודות למעלה יש אופצייה לדווח ...
אלוף!
הייתי בטוח שראיתי זאת פעם ולא הצלחתי לשחזר כיצד :)
יש גם חומר של וירט בארץ שאמור לאטום מערכת מיזוג, אשר הכניס לי אותו בפעם האחרונה שמילאתי גז בג׳וק (המזגן היה נחלש כל קיץ ונזקק למילוי)
החזיק את הכמה חודשים ואז הרכב נמכר, עלה בערך 400₪ כולל הגז.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.