התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הצלת בולבול והבאתו לעמותת "למען חיות הבר"

ronaldo
08-07-22, 22:41
היי, נפל\נחת לידי פרחון של בולבול והחתולים כבר תכננו עליו.
הנה סיפור הצלתו:
www.youtube.com/watch?v=L6FD9930clA
שבת שלום !

http://www.youtube.com/watch?v=L6FD9930clA

dorbh
10-07-22, 12:05
מקסים.

מפעל החיים הזה של אביהו שרווד הוא מדהים בעיניי, ממליץ לכל חובב בעלי חיים לבקר, להתרשם וגם לתרום :)

ניר ל
10-07-22, 13:44
לי סיפרו שבד"כ הם לא נופלים מהקן אלא הגוזלים החזקים יותר זורקים אותם ממנו ולכן אין טעם לנסות להשיבם, גם החתולים צריכים לאכול...

אכן נראה פרוייקט מבורך, בטח כשמדובר במינים נכחדים, אבל מה הצורך להתערב ולאסוף את כל שאר בעלי הכנף שלא חסרים בטבע ?

וליפי הנפש אענה מראש - אז למה יונים כן וחולדות לא ? ומה על הרימות האומללות המשמשות להאכלה ?

ronaldo
22-07-22, 10:31
מקסים.

מפעל החיים הזה של אביהו שרווד הוא מדהים בעיניי, ממליץ לכל חובב בעלי חיים לבקר, להתרשם וגם לתרום :)

תודה דור.
כן, לא הכרתי את "למען חיות הבר" עד המקרה עם הבולבול. השבוע לקחתי את הדוברות בסרטון,
הילי ועופרי בנות ה-10 לבקר את הפרחון. שלומו טוב,גדל ועבר מהאינקובטור לכלוב התאקלמות.
הבולט לעין היה שהמון ציפורים שבסרטון שהיו בכלובי ההתאקלמות כבר לא שם ושוחררו לטבע !
כמעט כל הבזים שוחררו.

ronaldo
22-07-22, 10:40
לי סיפרו שבד"כ הם לא נופלים מהקן אלא הגוזלים החזקים יותר זורקים אותם ממנו ולכן אין טעם לנסות להשיבם, גם החתולים צריכים לאכול...

אכן נראה פרוייקט מבורך, בטח כשמדובר במינים נכחדים, אבל מה הצורך להתערב ולאסוף את כל שאר בעלי הכנף שלא חסרים בטבע ?

וליפי הנפש אענה מראש - אז למה יונים כן וחולדות לא ? ומה על הרימות האומללות המשמשות להאכלה ?

היי ניר,
במצב טבעי לגמרי מסכים עם מה שכתבת. אך זה לא היה בטבע, זה היה בסביבה שאנחנו יצרנו והוצאנו מאיזון.
כמות החתולים גדולה מאוד כי מאכילים אותם באופן מסודר ... הפרחון הזה לא יחסר להם.
לאומת זאת העצים וטבע אחר הולך ונעלם מהערים ונראה לי חשוב לעזור.
למזלו נפל ממש לידי ולא יכלתי להתעלם.

hadtomer
22-07-22, 10:42
האם מדובר בבולבול מצוי או בולבול שחור ענק?

ronaldo
23-07-22, 11:19
האם מדובר בבולבול מצוי או בולבול שחור ענק?

😄
תראה את הסרטון ותגלה 😉

edish
23-07-22, 12:50
היה לו מזל, נפל לידיים טובות

ronaldo
06-08-22, 12:16
היה לו מזל, נפל לידיים טובות

תודה :)

-->