צפייה בגרסה מלאה : ג׳קוזי בגינה רעיון טוב לאורך זמן או שהופך להיות פיל לבן?
תובנות מנסיון יתקבלו בברכה כמו גם המלצות
גם בבית לרוב הופך לפיל לבן
לדעתי אם כבר, אז עדיף בבית שתוכל להנות בחורף
אם יש בבית ילדים קטנים-הם מתים על זה!
ויש יתרון על בריכה-כשלא משתמשים זה סגור ואין סכנה שיכנסו בלי השגחה.
יש לי מזה שנתיים בבית. אני משתמש בו גם בקיץ, התדירות משתנה. לפעמים כמה פעמים בשבוע ולפעמים גם שבועיים לא נכנס.הוא מחומם כל השנה, זה גם שומר על בריאות המים בגקוזי שיש לי(hotspring).
בחורף זה עוד יותר כיף כמובן, אני נכנס גם כשיש גשם שוטף בחוץ,לי זה לא מפריע אפילו מוסיף לחוויה.
רענן, בבית זה ממש לא מעניין.
מייק התאור שלך די תואם לציפיות שלי, יש לך מערכת סינון אקטיבית כמו בבריכה?
מצתרף למייק,
יש לי חיצוני על הגג מתחת לפרגולה, טוב מכל העולמות: חמישה צעדים שלמים מהחדר הורים, חיצוני, יש פרטיות כי זה למעלה.
שימוש: בין פעמיים שלוש לפעם בשבוע בד''כ.
כיף בעיקר בחורף כשקר, בקייץ מורידים טמפרטורת מים והופך לשכשוכית.
חשוב! מקרר ליד, לא נוח להיזכר שצריך בירה ולהרטיב את כל הבית כשמביאים מהמקרר למטה.
טיפול: אוסף חומרים: שמירה על ph, וחומר בסגנון כלור. אמורים לנקות מסננים פעם בשבוע, בד''כ מחפף בזה כשהמים נראים נקיים.,
החלפת מים פעם בחצי שנה, ואז גם שוטפים את הצנרת עם סוג של סבון.
הכי שווה כשחוזרים מטיול וכל מה שיכול להיות תפוס מהנהיגה.
ארנון
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
גם אצלנו לפעמים 3 פעמים בשבוע ולפעמים שבועיים בלי...
הוספנו מיכל חול חיצוני והמים ממש נקיים.
בנוסף אנחנו מקפידים להתקלח לפני ואז המים נשארים צלולים.
מחליף מים בדרך כלל שהילדים עושים מסיבה והרבה אנשים נכנסים
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
תודה לכולם,
אם אני צריך עילי אז ללכת על קשיח או מתנפח? המתנפחים מספיק טובים?
יש לי רק את מערכת הסינון שמגיעה עם הגקוזי. להוטספרינג יש איזה פטנט עם יוניזטור שמייתר שימוש בכלור או מלח. המים בכל אופן תמיד צלולים.
במקרה שלי יוצא לי להחליף מים יותר מפעמיים בשנה בגלל שהילדים מכניסים לכלוכים(דשא, עלים וכו') ועוד לא מצאתי שיטה מהירה לנקות אז מדי פעם משקה את הדשא עם המים מהגקוזי.
הפרש המחירים בין מתנפח לקשיח הוא מאוד גדול, ולמרות זאת בחרתי בקשיח. אצלי הוא חצי שקוע עם דק מסביב אז מתנפח בכלל לא היתה אופציה.
חדש לא היה בתקציב ומבין המשומשים העדפתי לשלם על מותג אמריקאי ולא אמבט סיני בהרכבה ישראלית. בתור משומש ההפרשים לא גדולים, כשמדובר על חדש זה כבר בערך פי 3(30K לסיני וכמעט 90K להוטספרינג חדש)
חנן-ג'יפולוג
25-07-22, 08:41
אנחנו מזה שלושה חודשים עם מתנפח של mspa. קוטר פנימי 1.60.
מלכתחילה לא ידענו עד כמה נהנה מזה, אז הלכנו על משהו שלא יהיה יקר ויהיה ניתן לאחסן בארון. עלה כ2000 ש"ח, והוא כולל מובנה בתוכו את משאבת הניפוח והבועות, משאבת הסינון וגוף החימום.
בינתיים, נהנים מאוד. בזוג, משפחה, עם חברים שלנו ושל הילדים.
חנן, היום כשאתה יותר מנוסה, מה היית רוכש?
חנן-ג'יפולוג
25-07-22, 17:33
בדיוק את זה, בלי ספק.
ג'קוזי בגינה, יאכטה במרינה, אלבום ראשון שב"כ זהב אלבום שני פלטינה. כל היחידה הזאת מניאקים, הכי קרוב שזכיתי להתקרב לג'קוזי זה במסיבת רווקים שלי לפני 20 שנה.
תומר יש איחוד.. לכבוד 30שנה.
מקווה שקנית כרטיס.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.