צפייה בגרסה מלאה : מחפש חרט \ חיתוך בלייזר לעבודה קטנה
אהלן.
אני צריך שיכינו לי גלגל שיניים קטן. הגלגל לא נמצא תחת עומס עבודה אלא משמש לצורך קריאת מהירות ע"י חיישן לכן הוא לא צריך להיות מחוסם או חזק במיוחד אבל חייב להתמגנט. מצרף שירטוט ותמונה.
קיבלתי הצעת מחיר של קרוב ל500 שקל מחרט מזדמן, נשמע לי יקר מאוד (ברוסיה הפריט נמכר ב500 רובל - 30 שקל, אבל בגלל המלחמה לא ניתן להזמין כלום).
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מקום שיכול לעזור. תודה.
139395
139396
500 שח לפריט כזה ביח' נשמע סביר לגמרי.
גם אם תשלב חיתוך לייזר (ואני לא בטוח שזה נכון במימדים האלו) זה לא יעלה בארץ פחות.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
GodsFather
23-07-22, 16:16
איזה סוג חומר זה?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
תבדוק אם יש חומר להדפסה שהוא מספיק מגנטי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
איזה סוג חומר זה?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
החרט אמר "פלדה רכה"
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כיוון מעניין שלא חשבתי עליו. תודה!
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalkאני מהמר שזה יעלה לפחות אותו דבר כמו ההצעה שהוא קיבל.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
אהלן.
אני צריך שיכינו לי גלגל שיניים קטן. הגלגל לא נמצא תחת עומס עבודה אלא משמש לצורך קריאת מהירות ע"י חיישן לכן הוא לא צריך להיות מחוסם או חזק במיוחד אבל חייב להתמגנט. מצרף שירטוט ותמונה.
קיבלתי הצעת מחיר של קרוב ל500 שקל מחרט מזדמן, נשמע לי יקר מאוד (ברוסיה הפריט נמכר ב500 רובל - 30 שקל, אבל בגלל המלחמה לא ניתן להזמין כלום).
139395
139396
מאיזה אזור אתה?
קרית גת - ירושלים, אבל מגיע לרוב אזורי הארץ.
מחיר סביר מאוד..
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה יודע להגדיר רמות דיוק ?
אם כן והטולרנסים די רפויים זה אולי יכול להוזיל קצת.
אבל בסוף המחיר של יחידה אחת הוא לא פרופורציונלי תמיד, ההבדל בינו לבין ייצור סדרתי במכונות האלו זה שמיים וארץ.
אם אין עומסים, וזה לצרכי טריגר לחיישן, אז אם ניתן להחליף את החיישן למשהו דמוי פרסה אופטי,
MakerHawk 6pcs Optical Endstop with 1M Cable Optical Switch Sensor Photoelectric Light Control Optical Limit Switch Module for 3D Printer https://a.co/d/c9bp7Af
אז סוג החומר לא משנה, ואתה יכול להדפיס ("פלסטיק") בכל מדפסת תלת מימד אולי זה יעלה לך פחות.
אם לא ניתן להחליף חיישן ואת מעוניין בהדפסה תלת מימד (פלסטיק) אז אולי ניתן להבריג בקצה איזה ברגון קטן שיפעיל את החיישן (בד"כ זה לא מגנטי אלא השראתי)
כמובן שניתן גם להדפיס ממתכת בבתי עסק לעיבוד שבבי המתמחים בכך (אין לי שמץ לגבי עלויות)
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אהלן.
139395
139396
נשמע מחיר סביר לכמות העבודה שיש לבצע ליחידה אחת בעיבוד שבבי.
הייתי בודק חיתוך בלייזר \ מים סבירות גבוהה שיעלה פחות. אם אתה צריך עזרה בלהפוך את השרטוט לקובץ תלת ממד או שרטוט DXF, צור קשר בשמחה אעזור.
לגבי חומר גלם, (אזהרה - מידע להעשרה לפניך...) פלדה היא בפועל סגסוגת של ברזל ופחמן. אם אני מבין נכון זה טריגר לחיישן מגנטי על כן חומר הגלם צריך להיות פלדה עם תכונות מגנטיות גבוהות כלומר עשירה בברזל, פלדה עשירה בברזל משמע ענייה בפחמן על כן הביטוי "פלדה רכה" שכן הפחמן הוא מה שנותן לפלדה את החוזק שלה.
בפועל מדובר על פלדות סטנדרטיות לגמרי, כל דבר מקביל ל1010, 1020 יעשה יופי של עבודה.
תודה רבה על הרעיונות ועל המידע ותודה מיוחדת לחבר הפורום talw שהכין לי את הפריט במהירות שיא ובמחיר מצחיק.
מצטרף לקודמיי, לא מזמן הייתי צריך 'לשכפל' בורג שנגזר ברכב אספנות שלי.
צירפתי עוד 2 ברגים שרציתי לשכפל גם כן, והעלות הייתה 250 ש"ח.
מחיר הגיוני כי ברגע שעושים עבודה על פריט אחד זה מייקר משמעותית.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.