PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש מצגת בטיחות לנהיגה בשטח

ron2468
24-07-22, 12:28
עמ"לק:
מחפש מצגת בטיחות בעת נהיגה בשטח, עם דגש על כלים מיוחדים/SBS

כחלק מהעבודה, טסנו לארה"ב לבצע ניסויים ראשוניים בחיישנים שאותם הרכבנו על RZR.
השותף לנסיעה הינו נהג די חדש וללא נסיון בנהיגת שטח, נהג על הכלי וביצע פרסה עם קצת יותר מדי גז.
שילוב של כלי חדש ונהג חדש בשטח והצלחנו להפוך את הכלי על צידו.

בעת ההתהפכות הנהג הוציא את ידו מחוץ לרכב (אינסטינקט שגוי) וידו נלכדה מתחת לכלוב ההתהפכות וכתוצאה מכך נשברה.\
מיון, חבישה, הקדמת החזרה לארץ, ניתוח לפלטינה + 6 ברגים, ואנחנו אחרי הארוע.

עכשיו הגיע השלב הכיפי של תחקירי הבטיחות וביקשו מאיתנו להכין מצגת בטיחות בעת נהיגת שטח.
לא ברור למה מבקשים ממי שהתהפכו להעביר מצגת בטיחות (אני רואה את זה כסוג של עונש :) ).

אז כמו בכותרת, אני מחפש מצגת להדרכת בטיחות ואולי נהיגה נכונה בשטח. גם משהו צהלי לא ממודר יתקבל בברכה.

תודות לעוזרים!

erezgur
24-07-22, 13:12
עמ"לק:!

רגע של קטנוניות -
אמל"ק = ארוך מדי, לא קראתי.
עמלק - משהו אחר לגמרי...

נשלח מהנייד

asafk
24-07-22, 18:06
עצה שלי - אל תתעסק בזה.
תזמין הדרכת נהיגת שטח למתחילים (עיוני.. מעשי.. מה שבא לך) ממי שזה מקצועו ותסגור בזה עניין.
גם במקום העבודה שלי כשזה היה נדרש, לא לקחתי עלי את ההדרכה אלא נתתי למי שצריך שני טלפונים כדי לקבל שתי הצעות מחיר (לפי הכללים) - של עופר אוגש ושל מוקי פרחיה.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

ש01
25-07-22, 10:54
עצה שלי - אל תתעסק בזה.
תזמין הדרכת נהיגת שטח למתחילים (עיוני.. מעשי.. מה שבא לך) ממי שזה מקצועו ותסגור בזה עניין.
גם במקום העבודה שלי כשזה היה נדרש, לא לקחתי עלי את ההדרכה אלא נתתי למי שצריך שני טלפונים כדי לקבל שתי הצעות מחיר (לפי הכללים) - של עופר אוגש ושל מוקי פרחיה.

אסף.

או צחי כפרי, שעיסוקו, בין השאר, טיולי SBS ויצא לי לראות (חלק) מהדרכת בטיחות שלו.

asafk
25-07-22, 11:14
גם רעיון מצויין.

אסף.

מיכה100
25-07-22, 16:19
בדיוק מה שאמרו מעלי.
תסביר למנהל שלך שלבקש ממך להדריך בטיחות בנהיגת שטח זה הגיוני בערך כמו לבקש מהמדריכים שהוזכרו למעלה להדריך על יחס אות לרעש בחיישנים שלכם. אולי זה יעזור לו להבין.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

איל מ
25-07-22, 16:29
בגדול אם אומרים שביהדות כל התורה על רגל אחת זה "ואהבת לרעך כמוך",
אז בשטח, כל התורה על רגל אחת זה:
אם לא רואים לא נוסעים + אם יש ספק אין ספק.
את נושא הסכנה כתוצאה מהתלהבות נעורים פותרים עם שתיים שלוש תמונות של פצועים מתאונה והנה לך מצגת בסגנון צה"לי
(מכיוון שנראה שהבוס שלך רכש את כישורי הניהול שלו בבסיס טירונים בצבא, נראה לי שהוא יתחבר לזה).

-->