PDA

צפייה בגרסה מלאה : שידרוג צמיגים לAT 50/50 בפורסטר חדשה

ברוך בן יצחק
24-07-22, 21:57
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי...
הזמנתי פורסטר חדשה בסוכנות(Xs)
ביררתי לגבי שידרוג הצמיגים אם ניתן לשדרג לצמיגי 50/50 ונאמר לי שהם לא מתעסקים בזה (סוכנות בבאר שבע) ושאחרי שאקבל את הרכב אוכל להתעסק בזה... למשהו יש נסיון אחר, כיוון לאיך ומה עושים?

שבוע טוב
ברוך

GodsFather
24-07-22, 22:16
אתה מתכוון איך מחליפים לצמיגים אחרים בפנצריה? או מבקש המלצה לצמיג ספציפי?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

איל מ
24-07-22, 23:26
אם עוד לפני שקנית את הרכב הם לא מוכנים לעזור לך, מה יקרה כשתצטרך עזרה עם הרכב שקנית? למשל מימוש אחריות?

ברוך בן יצחק
25-07-22, 08:42
אכן כן, תמוה ביותר שחברה המשווקת את הרכב כאחד עם יכולות שטח, לא טורחת בנושא

פתחתי שירשור כי אם ימסרו לי את הרכב ורק אז אסע לפנצריה להחלפת צמיגים, הצמיגים יחשבו כמשומשים...

כמו כן אשמח לשמוע על המלצות לסוגי צמיגים מ״ניסיון״ והאם יש הבדל משמעותי בצריכת דלק

תודה

erezgur
25-07-22, 09:18
קודם כל, ברוך הבא לפורום.

אחת ההמלצות הטובות שאני יכול לתת לך זה להתרגל לבצע חיפוש בפורום, צא מנקודת הנחה שאת רוב השאלות / הנושאים שתרצה לברר לגביהם - מישהו כבר שאל וקיבל תשובות ואחד היתרונות הבולטים של הפורום על רשתות חברתיות הינו שימור הידע והיכולת ללמוד משרשורים קודמים ומידע שכבר נכתב.

נכון שמנגנון החיפוש בפורום הוא לא מהמצטיינים, אבל אם אתה רגיל לחפש בעזרת גוגל , למשל, קל מאד להוסיף לשורת החיפוש "site:www.jeepolog.com" (בלי המרכאות) ולקבל את התשובות לחיפוש רק מתוך הפורום שלנו. ישנם מספר שרשורים בנושא הצמיגים לפורסטר. למיטב זכרוני תמיד עולה שמו של שי מצמיגי פרויד בחיפה (קצת צפונית לבאר שבע...) כאחד שיודע להסדיר את השינויים הנדרשים ולהתאים צמיגים לפורסטר.

ברור שאם הרכב החדש מגיע עם צמיגים שהיבואן לא מאפשר להחליף אותם עוד לפני הקניה אז מדובר בהחלפת צמיגים משומשים במצב כמעט חדש, אבל תהיה לכך משמעות כספית מבחינתך.

בהצלחה

-->