PDA

צפייה בגרסה מלאה : בגיפולוג יודעים הכל - וורדפרס וגוגל דרייב

מידבר
04-08-22, 09:30
יש כאן מישהו שמבין?

erezgur
04-08-22, 09:56
אתה שואל על שני מוצרים?
על הקשר ביניהם?

נסה לשאול שוב עם קצת יותר פרטים ואולי יהיה קל לענות

מידבר
04-08-22, 11:06
אתה שואל על שני מוצרים?
על הקשר ביניהם?

נסה לשאול שוב עם קצת יותר פרטים ואולי יהיה קל לענות

שתי בעיות שאולי קשורות זו לזו:
גוגל דרייב - מאז התקנתו לפני כמה חודשים לא מסתנכרן אוטומטית עם המחשב
וורדפרס - תקלה server error 500 כאשר מנסה לעדכן קישור לטופס באתר

נדב42
04-08-22, 11:16
כאשר מקבלים 500 error, אמור להיות איפשהו לוג שאומר מה התקלה בפירוט סביר.

אני לא מכיר מספיק מערכות Wordpress כדי לכוון אותך באופן יותר ממוקד, אבל חפש את הלוג...

erezgur
04-08-22, 11:23
לגבי גוגל דרייב -
1. האם כאשר אתה גולש אליו מהדפדפן (לענן, עם החשבון שלך) - האם אתה מצליח להתחבר ולראות את המידע המעודכן?
2. לגבי הבעיה שהזכרת, האם אתה מדבר על התקנה בסלולר? האם הכנסת נכון את פרטי ההזדהות (חשבון, סיסמא)? האם מוגדר לך בחשבון גוגל (החשבון עימו אתה מתחבר לגוגל דרייב) אמצעי אבטחה נוספים (אימות דו-שלבי וכו')?
3. האם כאשר אתה מנסה להתחבר אתה מקבל מייל בחשבון גוגל שלך עם הודעה על ניסיון התחברות?
4. האם יש הודעות שגיאה / אזהרה כלשהן?

נסה לתאר את התסריט, את סדר הפעולות שאתה עושה, שגורם לך להבין שיש בעיה, למשל אתה מוסיף במחשב קובץ חדש לגגול דרייב, רואה אותו בגלישה לענן אבל לא רואה אותו בסלולר גם לאחר מספר דקות (עם חיבור לויפי / סלולר תקין).

מידבר
04-08-22, 12:15
כאשר מקבלים 500 error, אמור להיות איפשהו לוג שאומר מה התקלה בפירוט סביר.

אני לא מכיר מספיק מערכות Wordpress כדי לכוון אותך באופן יותר ממוקד, אבל חפש את הלוג...

תודה נדב. המערכת היא מאוד רגישה לטעויות ובמיוחד משום שמדובר באתר חי, אני נזהר שלא לחפור בה. לכן מנסה למצוא מומחה.
תודה בכל מקרה.

מידבר
04-08-22, 12:21
לגבי גוגל דרייב -
1. האם כאשר אתה גולש אליו מהדפדפן (לענן, עם החשבון שלך) - האם אתה מצליח להתחבר ולראות את המידע המעודכן?
2. לגבי הבעיה שהזכרת, האם אתה מדבר על התקנה בסלולר? האם הכנסת נכון את פרטי ההזדהות (חשבון, סיסמא)? האם מוגדר לך בחשבון גוגל (החשבון עימו אתה מתחבר לגוגל דרייב) אמצעי אבטחה נוספים (אימות דו-שלבי וכו')?
3. האם כאשר אתה מנסה להתחבר אתה מקבל מייל בחשבון גוגל שלך עם הודעה על ניסיון התחברות?
4. האם יש הודעות שגיאה / אזהרה כלשהן?

נסה לתאר את התסריט, את סדר הפעולות שאתה עושה, שגורם לך להבין שיש בעיה, למשל אתה מוסיף במחשב קובץ חדש לגגול דרייב, רואה אותו בגלישה לענן אבל לא רואה אותו בסלולר גם לאחר מספר דקות (עם חיבור לויפי / סלולר תקין).

הי ארז, כאשר אני גולש מהדפדפן אני מצליח להתחבר אבל המידע לא מעודכן. תיקיית הדרייב לא התעדכנה מיום התקנתה לפני כמה חודשים.
אני מצליח להתחבר אל האתר כמנהל בקלות. אין בעיה של ססמאות.
בחשבון הגוגל שלי יש הגנת סייבר של הספק. לא אמורה להפריע.
לא מקבל מייל מגוגל כאשר מתחבר.
אין הודעות שגיאה באתר

תסריט: נכנס לאתר כמנהל. פותח עריכה באלמנטור. מגיע לבאנר של הטופס המבוקש ופותח אותו. בצדימין של המסך נפתח חלון עריכה ובו, בין היתר, שורת הקישור לגוגל דרייב. דורס את הקישור הקיים ומדביק את הקישור החדש. לוחץ על "עדכן" בתחתית חלון העריכה. מופיעה הודעת השגיאה.

erezgur
04-08-22, 14:15
אני מודה שאני מתקשה להבין את התסריט.

אתה כנראה לא מדבר על גישה לגוגל דרייב מהסלולר אלא על אתר שבנית / מישהו בנה לך עם אפשרות לקישור לגוגל דרייב, אני מבין נכון?

את החלק של החלפת הקישור לא הבנתי, כדי להתחבר לגוגל דרייב צריך לספק חשבון וסיסמא. באיזה שלב אתה עושה זאת?

מידבר
04-08-22, 14:29
אני מודה שאני מתקשה להבין את התסריט.

אתה כנראה לא מדבר על גישה לגוגל דרייב מהסלולר אלא על אתר שבנית / מישהו בנה לך עם אפשרות לקישור לגוגל דרייב, אני מבין נכון?

את החלק של החלפת הקישור לא הבנתי, כדי להתחבר לגוגל דרייב צריך לספק חשבון וסיסמא. באיזה שלב אתה עושה זאת?

1. כן, לא מדובר בסלולר.
2. יש לי אתר בגוגל ובאתר הזה יש הפניה לטפסים שהם למעשה קישורים לטפסים שלי שנמצאים בגוגל דרייב. אם אתה רוצה לעדכן את אחד הטפסים, אתה חייב להחליף את הקישור באתר. אחרת הוא ימשיך להפנות לטופס הלא מעודכן.
3. לגוגל דרייב אני לא נכנס כל פעם עם ססמה ושם משתמש. יש לי תיקיה במחשב השולחני ודרכה אני נכנס אל הקבצים שמגובים בו.

elibaba
05-08-22, 01:10
אמורה להיות לך תוכנה קטנה במחשב שמסנכרנת את התיקיה הזו במחשב לענן של גוגל דרייב.
סמל משולש של גוגל דרייב ליד השעון, יש דבר כזה ?
הקלק עליה פעמיים, רואה שגיאות כל שהן ?
יכול להיות שגם בטעות עצרת את הסנכרון
https://support.google.com/a/users/answer/9965580?hl=en

-->