צפייה בגרסה מלאה : התייעצות על מפחית לחץ מים לדירה
בניין 7 קומות, ממוקם במקום הכי נמוך בישוב (הדירה בקומה נמוכה).
הלחץ מים מטורף ולאחרונה הרשות הודיעה שבוצעו עבודות להגדלת הלחץ (אין לי מושג מדוע).
לאט לאט אני שומע על מקרים שקרו אצל שכנים על פיצוץ ברזי ניל או סתם נזילות בקירות / רצפה.
אני חושב שיהיה נכון להתקין מפחית לחץ אבל אין לי שום ידע בנושא.
יש מפחית לחץ מומלץ?
רצוי שיהיה ניתן לוויסות ורצוי שיהיה עם שעון צמוד?
שיפחית כמובן גם לחץ סטטי, כן?
בעל מקצוע באיזור השרון שמבין בזה להתקנה?
תודה
לא צריך בעל מקצוע.
אני קניתי לאחרונה את זה: (בהרבה יותר זול, בטירה).
https://www.peleg4home.com/product/%D7%9E%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%97%D7%A5-%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7% 9F-%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99-%D7%A7%D7%95%D7%98%D7%A8-3-4/
מגיע עם רקורד, חיווי על הלחץ המתכוונן, וגם שעון לחץ.
לפני כן היה לי אחד עם ויסות טיפש יותר (דבר המצריך שעון לחץ אחרי המפחית). יש לשים לב שאחרי תקופה, ובעיקר אם יש לכלוך או אבנית אצלכם, המפחית נתפס או נסתם, דבר שמוביל לבעיות ספיקה קשות.
אולי שווה לשים אחרי הסנן (אם יש).
אגב,
אצלנו בישוב בעיות דומות. בשילוב עם קבלן שהתקמצן על בעל המקצוע בנושא, אחוזים גבוהים מהבתים מצאו עצמו עם פיצוצים בקירות.בעיקר בגלל הידוק יתר של המופות, ע"י אותו אינסטלטור עם ידיים שמאליות, אבל לא רק.
יכול לכתוב אצל מי בטירה קנית?
תודה
חמדאן סנטר. על 444 מול הכניסה לכוכב יאיר.
אתה יכול להניח לפי השם, שיש זולים ממנו.
הייתי פועל ב2 מסלולים.
1. מתקין וסת, יחד עם שעון מים בכניסה וביציאה. זה הפיתרון החכם המיידי כדי להמנע מצרות. במקרה הזה סנן לפני הוא ממש חובה והוא עולה גרושים.
2. אחרי שאתה יודע מול מה אתה מתמודד ויש לך גם שעון כדי להוכיח את זה, פנה לרשות המקומית עם ההוכחות, יש "אמות מידה" לנושא אספקת מים ואם הרשות לא עומדת בהם היא צריכה לתקן (אאל"ט בין 2 ל6 באר).
רצוי שהדבר הזה יהיה מתוקן לא רק אצלך בדירה כי הרי אתה תאכל חרא גם מפיצוצים בדירות אחרות ולכן צריך לסיים את האירוע ברמה המקומית.
זה לא איזה ביג דיל, לכל קיבוץ למשל יש מפחית לחץ אזורי בכניסה, הם יכולים ויודעים לעשות את זה בלי בעיה, והם רואים בלייב את כל החריגות, אז בלי היתממויות.
אצלנו התקינו מפחית בכניסה לכל בית.
מפחית על הקו הראשי לא שווה הרבה, כשבאותו רחוב יש הפרשי גבהים של עשרות מטרים.
ehudzeelim
08-08-22, 09:44
רק בשביל הסדר הטוב:
וסת לחץ - מגביל את הלחץ רק במצב דינמי
מקטין לחץ - מגביל את הלחץ גם במצב דינמי וגם סטטי
מה שאתה צריך זה מקטין, כמו שאיל העלה בתגובה הראשונה
בהצלחה
למיטב זכרוני אתה צריך מקטין לחץ - כמו שרשמו לפני, ל 4 בר מקסימום.
ב 7 באר, אאל"ט, זה מתחיל לפרוץ את ברזי הנילי וגורם נזק למכונות כביסה, מדיחים וכיו"ב.
ההמלצה קודם לשים סנן, במידה ויש מספיק מקום - נכונה
בברכה,
יוני5
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.