צפייה בגרסה מלאה : ציפוי פוליאוריאה לג׳יפ
האם מישהו יודע איפה אפשר לעשות ציפוי פוליאוריאה לרכב לא במחיר מופקע של 35 אלף שקל לפני מעמ ופירוקים אצל חברת line x
GodsFather
09-08-22, 19:20
אם תריץ חיפוש, תגלה שיש פה כמה שעשו.
ואם תתן יותר פרטים, נדע לומר לך אם המחיר שקיבלת סביר או לא.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
פשוט ציפוי לכל הרכב במקום לעשות צבע חדש ב5 אלף יכלתי לצבוע את הרכב כולל תיקוני פחחות 35 נשמע מוגזם לפי דעתי
GodsFather
09-08-22, 21:21
דעתך היא זכותך. את העבודה והחומרים אתה מכיר? כי להשוות צבע רגיל לחומר הזה ועוד להוסיף פירוק והרכבה של הרכב כדי להתחיל לצבוע... זה לא מסתכם בגרושים כי גם הציוד של זה הוא לא רגיל.
בטח אם רוצים עבודה נורמלית.
5 אשח לצבע על איזה רכב בדיוק? ועוד כולל פחחות? בגבולות ישראל?
העניין הוא שאני מכיר את השיטה ואיך זה עובד אני צובע עם מכונה וצבעי טמגלס ואקופוקסי בנוסף לכל השאר ויש לי מכונות צביעה אבל אין לי את המכונה שמתאימה לחומר הזה ואת הנסיון לגבי איך לצבוע נכון עם החומר הזה ולגבי פירוקים אמרתי לו שאני אביא את הרכב בהובלה אחרי עבודת פחחות ואחרי פירוקים ואחרי תיקוני פח ואחרי עיטוף של כל החלקים שלא ארצה שיצבעו לי אבל זה עדיין לקחת פי 5 ממה שזה עולה אצלהם בחברה בארהב סתם מחיר מוזר בשביל מה שזה
GodsFather
12-08-22, 13:14
לאט לאט אתה מספר יותר פרטים וזה אחלה. ועדיין, אם העסק הזה ייחודי וללא מתחרים (וגם אם לא), זכותו לתמחר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.