PDA

צפייה בגרסה מלאה : (נערך) מגבלת סכום תידלוק - 500 שח

yehudap9
12-08-22, 05:26
היי לכולם.
בשעה טובה התחדשתי בל.ק 2004 יפהפייה!
חבר עם ל.ק אמר שאי אפשר לתדלק ביותר מ500 שח כי כל התחנות תדלוק מגבילות עד 500 שח האם זה נכון?
פעם ראשונה שאני שומע על כך ואין כמו המנוסים כאן שידעו לאמת או לשלול..
שוט

omri_t
12-08-22, 06:24
עברתי כמה פעמים את הסכום הזה.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

boaz avrahami
12-08-22, 06:38
ברוב התחנות קיימת הגבלה ל 500 שח לכרטיס.
ניסיתי במגוון כרטיסים וזה לא בגלל הכרטיס טלא משנה איזה כרטיס.
זה הגבלה מצד התחנות עצמן.

OFF-RoaD
12-08-22, 07:55
הפתרון שלי לזה היה כרטיס תדלוק.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
12-08-22, 08:09
איך נהגי משאיות או טנדרים גדולים מתדלקים?

opl
12-08-22, 08:24
"בבחירת תדלוק מכל מלא, יתבצע מהלך אישור מסגרת מול חברות האשראי על סך של 500 ₪, או כל מסגרת אחרת גבוהה יותר, לפי אישור חברת האשראי של כל לקוח (או אישור אמצעי תשלום אחר כגון "ביט") . לאחר אישור המסגרת, ישוריין אשראי לעסקה על סך של 500 ₪ או כל מסגרת אחרת שאושרה על ידי חברת האשראי ולפי בקשת הלקוח ("תפיסת מסגרת אשראי"). כל חברת אשראי, תאשר, בהתאם לנהליה, סכום לתדלוק פרטני ללקוח."

זה באחת האפליקציות של אחת מתחנות הדלק. יכול להיות ששיחה עם חברת האשראי שלך תפתור את הנושא?

yehudap9
12-08-22, 08:42
זה מאוד מעניין ומפתיע.
אני בעברי הייתי נהג משאית והייתי מתדלק בסכומים הרבה הרבה מעבר ל500 אתמול כשהחבר שלי אמר לי אמרתי לו שזה לא יכול להיות ומתברר שזה נכון..
כרטיס תידלוק יכול לפתור את הבעיה?
אם כן היכן משיגים?
אני די חדש בעניינים כאלו כי תמיד היה לי רכבי עבודה עם פזומט/דלקן של העבודה..

asafk
12-08-22, 09:03
יצא לי לראות מספרים 4 ספרתיים בתחנת דלק.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

erezgur
12-08-22, 10:43
השאלה לא קשורה לטויוטה, אפילו לא לרכבי שטח ... הייתי פותח את השרשורר בכלל באוף-טופיק.
בהרבה משאבות יש מגבלה כאשר משלמים באשראי כפי שהוסבר למעלה. אתה תמיד יכול לבצע תדלוק שני אחרי הראשון, אבל עקרונית - תגיע לתחנה עם לפחות רבע מיכל מלא ולא תצטרך להתעסק עם הנושא....

לגבי הסדר תדלוק - חפש שרשור על הסדר תדלוק של גיפולוג. תוכל להצטרף אם תרצה.

נשלח מהנייד

boaz avrahami
12-08-22, 15:33
לפני כמה שנים בדקתי את זה מול חברת האשראי אחרי שבתחנה גילגלו את העניין לפתחם.
חברת האשראי ענו שזה לא קשור אליהם בכלל וכל זמן שיש מסגרת זה לא תלוי בהם.

אולי במשאבות של משאיות אין הגבלה או מה שיותר הגיוני הוא שנהגי המשאיות לא מתדלקים ספונטני אלא תחת הסדר. אחרת יקרעו אותם. במיוחד כאשר הסולר לא מפוקח.

ד ו ר ו ן
12-08-22, 16:18
אולי במשאבות של משאיות אין הגבלה או מה שיותר הגיוני הוא שנהגי המשאיות לא מתדלקים ספונטני אלא תחת הסדר. אחרת יקרעו אותם. במיוחד כאשר הסולר לא מפוקח.
אחת הסיבות שיצאתי מכרטיס תדלוק בעבר הייתה שחייבו אותי בהרשאה על תדלוק של משאית שתדלקה במקביל אליי.
מה שעזר להוכיח שזה לא תדלוק שלי היה החיוב הגבוה מאד (כפול) ביחס לממוצע שלי, של כ-50ליטר.
הרבה מעל 500שח.

-->