צפייה בגרסה מלאה : בולם הגה לרוביקון JL
באחד הטיולים האחרונים, במהלך השאלות הרגילות של "ולמה לא הגבהת את הרכב" והתשובה הרגילה שלי "גם ככה בנסיעת כביש הוא לא הכי יציב...", עלתה האופציה של שידרוג בולם ההגה (כולל המלצה על בולם של פאלקון)
האם שידרוג בולם ההגה אכן יעזור ביציבות הרכב בנסיעות על הכביש?
על מה כדאי להסתכל/לברר בבולם החדש? המלצות נוספות (ראיתי בולמים של פוקס וכו' שיותר מוכרים לי מפאלקון)
תודה
למה אתה מתכוון בלא יציב? האם אתה מרגיש רעידות בהגה לאחר מעבר מהמורות/בורות בכביש או שאתה מתכוון לשיוט הרכב?
אני למשל לא סובל חופשים בהיגוי, אישתי, שנוסעת על הרכב יום יום , התלוננה על התחלה של ״ death wobble “ , לאחר בדיקה שלי מה שהתגלה כנכון , החלפתי תפוח פיטמן שהיה בו חופש ממש מזערי והרכבתי בולם הגה של פוקס עם מיכל, שנרכש באאוטבק, כיוונתי אותו לצד הקשה של הסקאלה, יש בורג כיוון. בנתיים היא לא מטרידה אותי, אישתי.
להבנתי, שדרוג בולם הגה מיועד בעיקר לפיצוי על החלפת מידת צמיג וכפועל יוצא רכיבים במערכת ההיגוי (מוטות קישור וכו׳).
בספק אם יורגש / ישפר משהו ברכב לא מוגבה במידת צמיג סטנדרטית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למה אתה מתכוון בלא יציב? האם אתה מרגיש רעידות בהגה לאחר מעבר מהמורות/בורות בכביש או שאתה מתכוון לשיוט הרכב?
בעיקר החלק הראשון (בורות בכביש) אבל גם השיוט בכביש לא נותן יותר מידי ביטחון במהירות גבוהה
בולם חזק(ריבאונד איטי ) נותן תחושה יותר טובה , ביחוד בבורות ומהמורות, לגבי השיוט היחסי לרכבים ללא סרן קידמי- אין הרבה מה לעשות כשמדובר על רכב לא מוגבה וללא חופשים במערכת ההיגוי. כאמור, בולם הגה חזק ישפר את תחושת ״ההידוק״.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.