צפייה בגרסה מלאה : הפרת צו בריאות העם - הוראת שעה התש"ף - 2020
שלום, בתחילת פברואר 2021 בני נסע לבדו לים המלח וקיבל על החוף קנס (500 שח)בגין יציאה ממקום מגורים למטרה שאינה מותרת. הוא הגיש ערר שנדחה ואח"כ ביקש להישפט. השבוע הוא קיבל זימון למשפט בנובמבר 2022 בירושלים.
שאלתי: האם זה תקין לקבל הזמנה למשפט 17 חודשים אחרי מתן הדו"ח? והאם ניתן לבקש שהתיק יועבר לבית המשפט (מקום מגוריו) בהרצליה.
תודה רבה לעונים.
boaz avrahami
16-08-22, 05:26
אינני משפטן.
הגשת הערר עוצרת את השעון. לא נראה שיש בעיה עם הזמנים.
מיקום השיפוט יהיה באזור שבו ניתן הקנס. שם גם לרוב עדי התביעה.
כדאי לך לבדוק מה אומרת התקנה אל מול מה הבן טוען. אם אין לו טענה טובה שתאפשר לשופט שנניח יהיה מאוד אוהד, לקבל החלטה שהקנס ניתן שלא לפי החוק אז די חבל לו על הזמן וזה עלול להיגמר בקנס משולש כי הוא מבזבז זמן שיפוט יקר.
עזוב מה אנחנו חודבים על התקנה.
מבחינה חוקית זה מה שהוחלט וכל סטיה מזה היא עבירה מבחינת החוק.
עשית ובירה כמו גבר ונתפסת, תשלם כמו גבר ( ואל תילל כמו ילד).
בסוף יכניסו לו עוד יותר בכדי ללמדו לקח.
לשופט אין מנדט לבטל את הקנס בגלל שהוא חושב שתקנות העם נניח לא לעניין. הוא צמוד לספר החוקים.
שלום, בתחילת פברואר 2021 בני נסע לבדו לים המלח וקיבל על החוף קנס (500 שח)בגין יציאה ממקום מגורים למטרה שאינה מותרת. הוא הגיש ערר שנדחה ואח"כ ביקש להישפט. השבוע הוא קיבל זימון למשפט בנובמבר 2022 בירושלים.
שאלתי: האם זה תקין לקבל הזמנה למשפט 17 חודשים אחרי מתן הדו"ח? כן, זו לא עבירת תעבורה.
והאם ניתן לבקש שהתיק יועבר לבית המשפט (מקום מגוריו) בהרצליה. לא, עדי המדינה גרים באזור ים המלח, למה שהם יסעו ולא הבן שלך? כלומר - אתה יכול לבקש....
תודה רבה לעונים.
....
חרה של תשובות אבל אני אעביר לו:)
תודה לעונים
סיבה קטנה לאופטימיות לבן,קיבלתי קנס של 5000 שח על פתיחת העסק בתקופת הקורונה,בדקתי שאני עומד בתנאים לשל פתיחת העסק בסגר ואכן פתחתי,עבר שוטר צילם נתן דוח,בקשתי הישפט לפני שבוע בית משפט תור של עשרות אנשים נשפטי קורונה בחדר קטן יושבת בחורה שלא יודע מה תפקידה בכוח מקבלת כל אחד לפני הכניסה לשופט ואת רוב המוחלט פשוט שלחה הביתה ללא משפט או קנס ,לי אמרה אין לנו מספיק ראיות בתיק התיק נסגר סע לשלום.
תודה ניצן, אני חושב שהבן שלי יאהב את זה. אעביר לו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.