צפייה בגרסה מלאה : תוצאות בדיקת רכב - אקפלורר 2006 8V
שלום
מבקש את המלצתכם. רכב שמטופל היטב במוסך מרכזי כולל תיעוד, שמור ויפה, ממועט בעלים וזאת תוצאת הבדיקה.
אודה להמלצותיכם.
נ.ב- רכב שטח ראשון שאני מעוניין לרכוש בזכותכם החלטתי לבחור ברכב עם LOW.
תודה מראש
רענן (החליפי?)
זו בדיוק הסיבה שאין הרבה טעם לקחת רכב מבוגר, במיוחד רכב שטח, למכון בדיקה....
בדקו 4x4?
אני לא מכיר את סוג הרכב, אבל רוב הליקויים הם סטנדרטים ומופיעים בכל בדיקה - הזעות, מכות פח וכו'.
"לברר מספר מנוע" - למה? מישהו מחק את המספר מהמנוע?
מה הבוחן אמר בשיחה בע"פ?
לגבי קושי השראה - בדוק עם מטבל הצעיר את הרכב עם לא תקבל כאן תשובות.
נשלח מהנייד
תודה ארז...
כן בדקו, כתוב שלא השתלב, כמה דקות קודם שילבנו...
מילא..
תודה
את התגובה הקודמת כתבתי מהנייד, כעת ליד מחשב אני מעיין בתוצאות בצורה נוחה יותר.
לדעתי האישית והמאד לא מקצועית, אתה צריך לבדוק את הנקודות הבאות:
- 4X4 LOW לא משתלב - אם התפעול נכון (בהרבה רכבים השילוב להילוך כח נעשה רק לאחר עצירה מלאה - אולי הם ניסו לעשות זאת בנסיעה?)
- "נורת טיפול דולקת" - האם מדובר באמת בנורת טיפול או בנורת check engine (ובמקרה השני לחקור ולהבין למה).
- "מעקף מערכת קירור" - להבין במה מדובר, אם הייתה בעיה מהותית או שמישהו שדרג את המקורי (תוספת ראדיאטור, מניפה חשמלית וכו').
- מערכת בלמים חלשה - לבדוק ולתקן
ממש תודה.
הולך לבדוק. הייתי במוסך באור יהודה. אמרו לי את רוח הדברים שאתה אמרת.
אבל רשמתי את ההערות שלך, אבדוק.
תודה ארז.
ברוב הרכבים שאני מכיר השילוב לlow מתבצע בעצירה מלאה כמו שארז ציין .. אבל גם העברת הגיר לN..
שחר גרינברג
17-08-22, 15:35
רענן לפי כ2-3 הכריחו אותי לקחת את הטרופר לבדיקה במכון לפני קנייה
(הורים שיודעים הכל..)
המנהל מכון/מכונאי ראשי התיישב מולי והכריז שהרכב לא משתלב ל4 על 4!
כשאני 20 דק לפני בדקתי והוא השתלב כמו גיבור
הבוחן רכב המשיך בהסבר מעמיק על כמות הטרופרים שהוא בדק לאורך השנים (מעל 20 שנה בתחום)וכו וכו
אחרי כל הסיפורים ירדתי איתו לרכב והראתי לו שבטרופר צריך ללחוץ על כפתור בשביל לשלב 4 על 4….
(כמובן שהכל עבד)
מוסר השכל
אין סיבה אמיתית להיכנס עם רכב שטח למכוני לפני קניה
חצי מהם לא יודעים להפעיל את הרכבים שלנו והחצי השני מקסתחים את עצמם
Sent from my iPhone using Tapatalk
תראה, כמו שרשמו קודמיי, יותר מידי איקסים בבדיקה...
אממה, כולנו יודעים שזה כסת"ח, אבל עם כל זה, בגלל שכבר עשית בדיקה במכון בדיקות רכב, כדאי לבדוק את הנושאים לעומק ולקחת את הרכב למוסך שמכיר אותו ואת המחלות שלו שיבדוק שוב ויעבור על הריג'קטים ויגיד מה דעתו, על הדרך תקבל גם הצעות מחיר לתיקון הליקויים אם ישנם כאלה.
זכור שזה רכב מזדקן, לא מכיר הרבה כאלה שטיילו עם כזה בשטח(לגיסי היה כזה פעם מוגבה וכו', הוא היחיד שראיתי מה עושה איתו בשטח), לכן רובם נסעו רק בכביש או דרכי עפר והבלאי שלהם לא צריך להיות מהותי בתחום הזה.
בהצלחה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.