PDA

צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה - איתור פרטי קשרשל אדם לפי שם+ת.ז (אולי מישהו מבנק הפועלים יכול לעזור)

ניר ל
21-08-22, 11:16
שוכר בבניין שבו אני מתגורר גורם לנזקים, לא משלם תשלומי ועד ומסרב למסור את פרטי בעל הדירה.

הוצאתי נסח טאבו ע"מ לאתר את הבעלים, קיבלתי שמות + מספרי ת.ז. של הבעלים + את העובדה שישנה משכנתא מבנק הפועלים.

מבחינת החוק - החייב הוא בעל הדירה ולא השוכר, אבל עם בעל הדירה אינני מצליח ליצור קשר וחיפשתי ברשת ובכל הרשתות החברתיות - אין זכר. ישנו הליך של פניה למשרד הפנים בכתב וכו' כדי לקבל כתובת (שספק אם תעזור), יתכן ומדובר בתושבי חוץ.

מה עוד ניתן לעשות ? לבנק הפועלים יש מן הסתם דרך ליצור קשר עם הבעלים, אבל למי ניתן לפנות לשם כך? עוד רעיונות?

אפשר בה"פ

GodsFather
21-08-22, 11:37
נזקים לבניין / הפרעה מועדת לשכנים זה לא תלונה במשטרה? (לא מתייחס לתשלום ועד, זה לא מעניינם). וכפועל יוצא מהתלונה, יהיו פרטים יותר רלוונטיים ליצירת קשר?

מכתב התראה מעורך דין "לפני נקיטת צעדים" לבנק הפועלים כבעלים של הדירה?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

המשוטט
21-08-22, 11:38
האגודה לתרבות הדיור אם אתם חברים

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

shmil
21-08-22, 11:44
הליך של פניה למשרד הפנים בכתב וכו' כדי לקבל כתובת .

זה ההליך הנכון (והיחיד ללא צו).
תתחיל ממנו, תשובות מגיעות בד"כ תוך ימים ספורים.

gillss
21-08-22, 12:43
האסקלציה היא די פשוטה.

1. למצוא את הבעלים דרך משרד הפנים (חוקי)
או דרך האינטרנט , אגרון , רשומון ושאר מרעין (פחות חוקי)
2. מבנק הפועלים לא תקבל שום סעד.
חוץ מכאב ראש ופקידים שיגידו כן ויעשו לא.
3. תרבות הדיור זה כסת"ח ולא יבוא מזור מהם.
אבל המפקח על המקרקעין , זה כבר סיפור אחר לגמרי
זהו בעצם בית דין שלום לענייני דיור ודיירים.
המוצא האחרון למצוקה הוא המפקח על המקרקעין
(אצלנו בת"א זו מפקחת).
4. למשטרה אין כל צד בנושא והם גם לא יזיזו את ה... בשביל לעזור.

אלי עזר
21-08-22, 16:05
יש לי נסיון ארוך בנושא כועד בית בבניין שאחד השכנים התחמק מתשלום,
אנו חברים באגודה לתרבות הדיור וכמו שאמרו למעלה הם לא עושים כלום חוץ ממכתב התראה בחינם מעו"ד שאפשר לקבל דרכם וייצוג משפטי בעלות סמלית. אבל אם הנתונים ברורים ואין ויכוח אין צורך בייצוג משפטי.
אנחנו הלכנו עד הסוף ותבענו מול המפקח ושם השכן כמובן חוייב לשלם את הכל בתוספת הוצאות משפט נכבדות (יחסית)
אבל נראה לך שזה עזר?
היה צריך ללכת להוצל"פ בשביל לממש את הפסיקה של המפקח. ולזה כבר לא היה לי כח לעשות את זה בהתנדבות, הספיק כל הטרטור של הדיונים מול המפקח. אז פרשתי. שמישהו אחר ישבור את הראש.

-->