PDA

צפייה בגרסה מלאה : למכירה (מקרן קול) ולמסירה (אופני ילדים)

hadtomer
26-08-22, 11:08
אחרי שנים רבות של שימוש אינטנסיבי- מוצע למסירה זוג אופני ילדים - ולמכירה מקרן קול אקוסטי של קולנוע ביתי.

האופניים היו שייכות לנסיכה דיאנה (להלן הדוכסית מוויילס) ונמכרו לפני מספר שנים במכירה פומבית בסות'ביז תמורת 42 אלף ליס"ט. הקולנוע הביתי - להלן קישור-

https://www.lastprice.co.il/p/62328535/%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%9F-%D7%A7%D7%95%D7%9C-2.0-Pure-Acoustics-165W/Pure-Acoustics-HDS~150

פותח על ידי ג'ורג' לוקאס והאחים (והאחות) שמעון, צפניה ופורטונה דולבי, ממציאי הדולבי דיגיטל לרגל יציאת הסרט האחרון בסדרת "מלחמת הכוכבים" והחליף ידיים לאחר שג'ורג' לוקאס החליט שאין ביכולתו לסבול כזו שלמות שלא תגיע לידי הקהל הרחב. ואז הוא נטל את חייו.

המידע המופיע לעיל הוא בעיקרון אוסף של שקרים וגוזמאות אבל אני אשמח אם מישהו ישמח את ליבה של ילדה קטנה או ילד שאוהב אופניים בצבע ורוד ויקח את האופניים חינם - ולגבי המקרן קולנוע? אין לי שום גבול כספי ואין לי שום סטנדרטים. תביאו מה שתביאו ותצאו עם המקרן ותבורכו.

אני ברמת גן. אני לא מכיר את "שמור לי" ולא את "אני בא מחר שים לי בצד". אין חבר נאמן ככסף מזומן ואני בטלפון 0524004032

139776

hadtomer
29-08-22, 07:32
הכול כבר נמסר. תודה

-->