צפייה בגרסה מלאה : שאלה בקשר למועדון הטיולים/מועדון הלוקחות של גיפ
שלום
אני מעוניין לרכוש גיפ רנגלר לצורך טיולים עם המשפחה
אנחנו לא אנשי שטח מנוסים ובנוסף אוהבים חברה ולכן מועדון הטיולים של גיפ מהווה יתרון עבורי.
ממה שראיתי אצלם באתר לא ניתן פשוט להירשם אליהם לטיולים (גם אם רכבת אצלם את הרכב) אלה צריך לקבל הזמנה.
מישהו יודע איך עובד מנגנון ההזמנות שלהם?
האם הם מזמינים רק את אלו שרכשו לדוגמה בשנה האחרונה או משהוא בסגנון? או שכל עוד שאתה מחזיק ברכב אתה תקבל הזמנות לכל הטיולים?
ערב טוב
לא לגמרי מבין לאיזה מועדון / אתר אתה מתכוון, אך פה בגיפולוג כולם מוזמנים להצטרף לטיולים / להציע למטיילים אחרים להצטרף לטיולים שאתה יוזם.
במידה ואתה מתכוון לסמלת, כל בעלים של רנגלר חדש שנרכש מהם, מצורף למועדון ומקבל הדרכת נהיגת שטח והצעות להצטרף לטיולים.
כמו כן, ברגע שיהיה ברשותך רנגלר תוכל להצטרף בקלות ללפחות 2 מועדוני רנגלר (אני חבר בהם) ולפעילויות שהם מציעים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה השמות של המועדונים?
אני מדבר על סמלת Advencher...
השאלה היא בעצם מתי הם מפיסיקים להזמין או שהם יזמינו כל עוד יש ברשותי את הרכב?
לגבי סמלת אדוונצ׳ר, אברר ואחזור אליך עם תשובה.
גילוי נאות: אני מדריך בחב׳ שבילים שמפעילה עבור סמלת את מועדון סמלת אדוונצ׳ר
ראה תשובה מסמלת:
לפעילויות של סמלת אדוונצ'ר אנחנו מזמינים רק את הלקוחות שרכשו את רכבם בטווח של 3 שנים אחורה .. הכוונה שכל הלקוחות שקיבלו את רכבם מ2019 עד 2022 כולל, יקבלו הודעות על הפעילות שלנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
היי תודה רבה. בידיוק מה שחיפשתי לדעת
יש מספר חברות המציעות טיולי שטח מאורגנים (ברכבי המשתתפים).
אם זה מבחינתם השיקול המוביל בקניית רכב אז דע דיש אפשרויות נוספות.
נשלח מהנייד
יש מספר חברות המציעות טיולי שטח מאורגנים (ברכבי המשתתפים).
אם זה מבחינתם השיקול המוביל בקניית רכב אז דע דיש אפשרויות נוספות.
נשלח מהנייד
גילוי נאות: אני מדריך באתר השטח הישראלי 4X4.co.il
בטיולים ה"פתוחים" המחיר מלא (לחברים רשומים באתר השטח יש הנחה קטנה של כמה אחוזים - ההרשמה לאתר היא חינם)
בטיולי מועדון (מועדוני לקוחות של היבואנים) בד"כ היבואן מסבסד כמחצית מעלות הטיול ולפעמים (רק לפעמים) מפנק בכל מיני דברים קטנים אבל כיפיים (כיבוד, כובעים, חולצות וכו'). ראוי לציין לטובה את סמל"ת כיבואן שאוהב לפנק.
טיולים פתוחים של יום אחד יש כל הזמן ויוצאים כמה לבחירה בכל סופשבוע (בד"כ יש גם באמצ"ש) וטיולים ארוכים יותר החל מיומיים ועד שישה ימים (חוצה ישראל) בחגים ארוכים עם חול-מועד כמו סוכות ופסח ואו חופשות ארוכות כמו חנוכה או סופ"שים עם גשרים וכו'.
בטיול "פתוח" כדאי להתעדכן ברמת הקושי/עבירות.
טיולי מועדוני לקוחות הם בתדירות "מרווחת" יותר של אחת לחודש בערך. כל הכלים בד"כ מאותו סוג והטיול מותאם ליכולות כלי הרכב.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.