צפייה בגרסה מלאה : בקשה להמלצה למחשב נייד לסטודנטית
שלום לכולם,
הנייד עריכת וידאו של הבת גדול וכבד עבורה להתנהלות כסטודנטית.
מחפשת המלצה למחשב קל, מסך 14" לערך, סוללה שמחזיקה מעמד כמה שיותר,
כוח עיבוד סביר (מה כבר נדרש בפקולטה להנדסת חשמל בטכניון),
כמובן שיש גם עדיפות לאמינות.
תקציב, עד 4500 ש"ח.
תודה מראש למשיבים
רענן (בשם אור)
שלום לכולם,
הנייד עריכת וידאו של הבת גדול וכבד עבורה להתנהלות כסטודנטית.
מחפשת המלצה למחשב קל, מסך 14" לערך, סוללה שמחזיקה מעמד כמה שיותר,
כוח עיבוד סביר (מה כבר נדרש בפקולטה להנדסת חשמל בטכניון),
כמובן שיש גם עדיפות לאמינות.
תקציב, עד 4500 ש"ח.
תודה מראש למשיבים
רענן (בשם אור)אם מתאים לה מבחינת תוכנות תואמות אז מקבוק אייר M2 או M1 (זול יותר אם מוצאים)
Sent from my IN2013 using Tapatalk
לאחרונה נפוצו המון מחשבים ניידים קלים וחזקים שמריצים כרום OS
שחקתי עם זה קצת, יש שם נוחות תפעול מאד חזקה למשתמש הפשוט עם אפשרות ללינוקס מובנה למתכנים וכו' ..
הם מחזיקים המון זמן ( 10 שעות זה נורמלי )..
שווה לבדוק.
גם זולים יותר.
boaz avrahami
28-08-22, 05:15
רעיון נחמד אבל ( אם לא התחדש משהו) חשוב להזכיר את המגבלה שאופיס לא זמין בהתקנה מקומית על המחשב אלא רק בענן בתצורת 365.
זה אומר שבלי אינטרנט רצוף אין אופיס.
אין לדעתי תחרות ראויה לתאימות של אופיס ולכן הייתי קצת חושש לעשות את הניסוי הזה על חשבוני במיוחד בזמן שלסטודנטים יש מיקרוסופט ועוד תוכנות בגירסת סטודנט ובמחיר מצחיק.
למעשה בכרומבוק כל האחסון מבוסס ענן.
לא פוסל אבל יש לזה מגבלות שצריך להבין היטב.
אמרת פקולטה לחשמל בטכניון ==Surface Pro i5.
בדוק !
לדעתי את יכול להתפשר על אחד פחות מהכי חדש ( ולחסוך כמה מאות $)
אסור!! לוותר על מסך מגע עם עט , כל השיטת לימוד שלהם מבוססת מאוד חזק על MS OneNote.
בועז, אין מה לדאוג לרשיונות office, הם מקבלים 5רשיונות + חשבון מוגדל בדרייב.
תשקיע במסך חיצוני גדול 24-27 ותחנת עיגון ( ומקלדת ועכבר קטן).
אתה מוזמן להתקשר ( מקסימום נקשר אותך עם אחת הניסיניות , שגרה לידך).
אנחנו הלכנו על לנובו יוגה
Sent from my iPhone using Tapatalk
רעיון נחמד אבל ( אם לא התחדש משהו) חשוב להזכיר את המגבלה שאופיס לא זמין בהתקנה מקומית על המחשב אלא רק בענן בתצורת 365.
זה אומר שבלי אינטרנט רצוף אין אופיס.
אין לדעתי תחרות ראויה לתאימות של אופיס ולכן הייתי קצת חושש לעשות את הניסוי הזה על חשבוני במיוחד בזמן שלסטודנטים יש מיקרוסופט ועוד תוכנות בגירסת סטודנט ובמחיר מצחיק.
למעשה בכרומבוק כל האחסון מבוסס ענן.
לא פוסל אבל יש לזה מגבלות שצריך להבין היטב.כבר מזמן לא ...
חשבתי ככה גם אני אבל הקרבתי מחשב חלונות לטובת התנסות.
יש אכסון מקומי בדיסק. יש אפליקציות מקומיות .. ו libreoffice נותן פייט מאד רציני לאופיס.
ישנה אפשרות להתקין chromeos Flex. על דיסק און קי להתנסות בלי להקריב את החלונות למי שמחפש קצת לשחרר מייקרוסופט עם השטויות שלהם.
אני אשמח לעזור למי שרוצה עזרה עם זה.
זאת מערכת הפעלה לכל דבר ועניין.
והשתפרו ממש הרבה בשנים האחרונות
Sent from my DN2103 using Tapatalk
אפילו בתור מתנגד אפל מסורתי אני חייב להגיד שהייתי הולך על מקבוק (אייר או הפרו הבסיסי). המחיר שלהם באילת הוא בערך 4600 ש"ח.
אפשר לשבת עם מפרט PC ליד מפרט המק, לצקצק ולהגיד שהפיסי הרבה יותר טוב
אבל
אין על הסינרגיה שיש במחשבי אפל, במבחן התוצאה הם מרגישים טובים יותר, עמידים יותר וחזקים יותר. בנוסף, לאחרונה השתמשתי באחד מספר ימים וראיתי כי כל ענייני האופיס והעברית שהיו בעבר נפתרו כליל. אני אישית החלטתי שאקנה אחד כזה בקרוב במקום הלנובו המזדקן.
הנקודה המעצבנת היחידה מבחינתי היא הקמצנות בחיבורי המחשב שמצריכה מתאמים רבים ויקרים.
אפילו בתור מתנגד אפל מסורתי אני חייב להגיד שהייתי הולך על מקבוק (אייר או הפרו הבסיסי). המחיר שלהם באילת הוא בערך 4600 ש"ח.
אפשר לשבת עם מפרט PC ליד מפרט המק, לצקצק ולהגיד שהפיסי הרבה יותר טוב
אבל
אין על הסינרגיה שיש במחשבי אפל, במבחן התוצאה הם מרגישים טובים יותר, עמידים יותר וחזקים יותר. בנוסף, לאחרונה השתמשתי באחד מספר ימים וראיתי כי כל ענייני האופיס והעברית שהיו בעבר נפתרו כליל. אני אישית החלטתי שאקנה אחד כזה בקרוב במקום הלנובו המזדקן.
הנקודה המעצבנת היחידה מבחינתי היא הקמצנות בחיבורי המחשב שמצריכה מתאמים רבים ויקרים.
+ 1 בענק
היורשת לקראת לימודי רפואה בהונגריה. תמיד היה לה איפון, בשנה האחרונה התחדשה במקבוק, איפד ושעון.
הסנכרון בין ארבעתם מדהים.
תוכנות אופיס עובדות יפה.
טוענים שבהקשרי אמינות יש לטויוטה מה ללמוד...
אני לקראת החלפת המחשב שלי ומתלבט
כנראה רק אצלי המקבוק עושה יותר בעיות מ ה HP ..
Sent from my DN2103 using Tapatalk
+ 1 בענק
היורשת לקראת לימודי רפואה בהונגריה. תמיד היה לה איפון, בשנה האחרונה התחדשה במקבוק, איפד ושעון.
הסנכרון בין ארבעתם מדהים.
תוכנות אופיס עובדות יפה.
טוענים שבהקשרי אמינות יש לטויוטה מה ללמוד...
אני לקראת החלפת המחשב שלי ומתלבט
העניין הפשוט שבו אתה מעתיק משהו במקבוק ויכול פשוט לעשות "הדבק" באייפון שלך הוא לא פחות מגאוני בעיניי.
עבורי זה היה מעלה משמעותית את השימוש במחשב שנזנח רק מחוסר סנכרון בין המכשירים (הגלקסי שלי והפיסי)
הילדה של פות"ש עוסקת בעריכת וידאו.
לא סתם רוב המעצבים, אנשי הגרםיקה וכד' עובדים עם המערכות של אפל.
אישית, החלטתי שאני זקן מידי והיישומים שלי לא מחייבים מעבר למערכת הפעלה חדשה...
(רק המכשבה על העברת וסנכרון כל המצגות שלי גורמת לי לפריחה באזורים מסויימים..)
העניין הפשוט שבו אתה מעתיק משהו במקבוק ויכול פשוט לעשות "הדבק" באייפון שלך הוא לא פחות מגאוני בעיניי.
עבורי זה היה מעלה משמעותית את השימוש במחשב שנזנח רק מחוסר סנכרון בין המכשירים (הגלקסי שלי והפיסי)
אתה יכול לנסות תוסף כרום בשם push bullet (רושמים במילה אחת) ויישום אנדרואיד באותו שם.
זה כלי פרודוקטיבי המאפשר העתקת (למעשה שליחת) טקסטים בין מחשבים וניידים, העברת תמונות וקישורים ביניהם, הצגת התראות (נוטיפיקציות) מהנייד על גבי המחשב, שליחת סמסים מהמחשב ועד ועוד ....
ההמלצה על הסרפייס נכונה מאוד, וכל המלצה אחרת מיותרת בעיני.
אני עברתי מלפטופ קומפקטי רגיל לסטאפ דומה בשנתי השלישית בטכניון, וזה שינה לי את החיים.
אופציה נוספת: טאבלט חזק וגדול עם עט, ומחשב בבית / בחווה. יש בטכניון מספיק פסיליטיז בשביל לאפשר את זה, והמון סטודנטים שמתנהלים כך.
אגב, אני לא הייתי רץ להחליט ולבחור כלום. בהתחלה גם ככה בעיקר קורסי יסוד שלא דורשים יותר מדי מהבחינה הזו (בשיעורי אינפי/פיזיקה1 וכו' לא צריך מחשב, מקסימום הרצאה מודפסת או מחברת). שתתחיל, תראה מה יש לחבר'ה, תכיר סטודנטים מתקדמים יותר ותקבל גם מהם המלצות, תראה מה נוח לה, ואז תקנה. גם אם יהיה לה קצת כבד בחודש חודשיים הראשונים, זה עדיף בעיני מלבחור משהו ולהתחרט עליו
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
מקבוק זה נחמד למי שאוהב אפל, אבל אל תשכחו שהמחשב הזה נועד בילוי במעבדות המחשבים של הפקולטה.
כדי להריץ תוכנות שהיא תשתמש בהם, בעיקר בשנה ג-ד היא תצטרך ווינדוז או לינוקס.
אישית אני לא מת על מסכי טאצ' ומעדיף עוד זכרון ומעבד יותר חזר למחשב העבודה במקום באותה עלות, אבל
לדור הצעיר זה משהו שהפך להיות הרגל והם יסתדרו עם זה טוב.
מאחר ואתה לא רוצה לקנות עוד מחשב עד סיום התואר הייתי מנסה לקנות הכי הרבה זכרון וכח עיבוד לתקציב שלך.
אם התוכנית היא למסך, מקלדת ועכבר בבית, הייתי הולך על על מסך קטן (לרוב הם משום מה יותר יקרים) כמו "13.
אל תשכחו שהיא כנראה תצטרך לכתוב קוד ולדבג אותו, לקמפל, אולי אפילו להריץ תוכנות CAD וכו'. זה לא רק רק אופיס.
זה שיש מחשב חזק בבית לא מספיק כי שהיא תלך לעשות עבודות עם חברים היא לא תסחב את הכבד ובמילא כל החומר
יהיה על ה"קל".
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.