צפייה בגרסה מלאה : מבקש המלצה למסלול לרכב יחיד באיזור הר כרכום לשני לילות
מתכנן לרדת לאיזור הר כרכום בראש השנה . כמו כן לשלב חלקים מכביש 10 שיפתח ב24 לחודש .
רכב בודד. פראדו זקן
האם יש צירים מומלצים? כיוון הר צניפים? כיוון הערוד?
נקודות לינה מומלצות?
תודה
רונן
אני עשיתי את נחל אלות ונחל חורשה ברכב בודד ומאוד נהניתי.
החניונים באזור עמוסים להבהיל.
אני ישנתי בדד בשטח מחוץ לשמורה.
קח בחשבון שאין קליטה כבר משלב מסוים בכביש 171. את כל התיאומים וההודעות למי שאמור לדעת איפה לחפש אותך תעשה באזור בה"ד אחד.
כנ'ל פה ..
עם הדאסטר. לפני זה עם ההילקס. לפני זה עם הטראנו .. לפני זה עם הסמוראי ..
Sent from my DN2103 using Tapatalk
נחל לוץ.
יותר אלות מנחל אלות, פחות מטוייל, יותר עביר (אני חושב שזה שיקול חשוב לרכב יחיד).
מתכנן לרדת לאיזור הר כרכום בראש השנה . כמו כן לשלב חלקים מכביש 10 שיפתח ב24 לחודש .
רכב בודד. פראדו זקן
האם יש צירים מומלצים? כיוון הר צניפים? כיוון הערוד?
נקודות לינה מומלצות?
תודה
רונן
מכביש 10 תכנסה בציר האדום ישירות להר כרכום. מהר כרכום, דרומה בציר השחור ואז הכחול לקניון הלבן, משם המשך הכחול לגב צניפים/שער צניפים. כל הגבים יבשים אבל עדיין נחמד לבקר. מגב צניפים בחר את אחד הכיוונים בנחלים הגדולים - כל השבילים המסומנים יפים ומהירים ובגדול אין בעיות עבירות. חניון לילה בהר כרכום אם אתה מתכוון לטייל ברגל, אם לא אז החניון בקניון הלבן או שער צניפים או נחל ציחור... יש הרבה אפשרויות. אתה עם רכב בודד - פתח מפה וסע.
תודה רבה
נעדכן אחרי מעשה:D
אם יש התלבטות בין חניון הר כרכום או חניון שער צניפים (שני תכנוני טיול שונים לגמרי), עדיף את שער צניפים, שהוא אחד החניונים היותר יפים, ובין היחידים שניתן למצוא בהם צל.
ויש טענה שאם תחכה מספיק זמן בשער צניפים - תפגוש את כולם.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
דרומית לכניסה מכביש 10 להר כרכום, כביש 10 הופך, לדעתי, די משעמם. טיילנו באזור בסופש האחרון של אוגוסט. העברנו לילה בחניון באר כרכום. משעות אחר הצהריים די מוצל מההרים ומוגן מהרוחות. בבוקר המשכנו דרומה על השביל השחור ביקרנו בקניון הלבן והמשכנו לכיוון שמורת הנחלים הגדולים דרך שער צניפים. נחל צניפים מומלץ.
מהרגע שירדנו מכביש 10 ועד סוף המסלול,אנחנו שני רכבים בלבד שאחד מהם היה הפקח. המדבר היה ריק מאדם.
Sent from my SM-S906E using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.