צפייה בגרסה מלאה : מחפש מקום שמוכר רצועות כמו של תיקים/ראצ'טים בדרום תל אביב, מישהו שמחזיק סחורה טובה
שכחתי את השם - אבל זה בתחילת אליפלט.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
חגורת בטיחות של רכב מתאים?
זה יוצא 2-3מטרים.
בג׳נקיה של מוסך הבית.
יש את דליטקס (ומולם יש עוד אחד)
באברנאל פינת אילת
דליטקס ו טמיר גומיטקס. אכן יושבים אחד מול השני באילת/אברבנל. פעם התעסקתי קצת באמלחיה, הייתי קונה מדליטקס, עברתי לקנות מטמיר אבל לא בתל אביב אלא במחסן הראשי שלהם בכוכב יאיר.
שים לב. יש מספר חומרי גלם מהם מייצרים רצועות לכל אחד יתרונות אחרים (פוליפרופילן, ניילון, ואולי עוד אחד). תראה שאתה נכנס לאתר שלהם ןרואה מה אתה צריך בדיוק.
דליטקס ו טמיר גומיטקס. אכן יושבים אחד מול השני באילת/אברבנל. פעם התעסקתי קצת באמלחיה, הייתי קונה מדליטקס, עברתי לקנות מטמיר אבל לא בתל אביב אלא במחסן הראשי שלהם בכוכב יאיר.
שים לב. יש מספר חומרי גלם מהם מייצרים רצועות לכל אחד יתרונות אחרים (פוליפרופילן, ניילון, ואולי עוד אחד). תראה שאתה נכנס לאתר שלהם ןרואה מה אתה צריך בדיוק.
אני מחפש להכין הארכה לרצועות של תיק גג, יש המלצה עם מה כדאי להשתמש?
אני מחפש להכין הארכה לרצועות של תיק גג, יש המלצה עם מה כדאי להשתמש?
החלפתי עכשיו רצועות בלויות של תיק גג.
השתמשתי בחגורות בטיחות ישנות.
כבר הרבה זמן שלא התעסקתי איתם אז אני לא רוצה להטעות אותך סתם. דבר עם המחסן בכוכב יאיר (פץפנים אל פנים לפחות, הם מאוד שירותיים) ותתיעץ איתם איזה סוג עמיד יותר לחשיפה לשמש. יש סוג אחד שמתחיל להתפורר לחלוטין אחרי זמן מסוים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.