אבנר ברוך
18-09-22, 20:06
לפני שלוש שנים התארחו איתנו שלושה חברים מאריזונה. ניסינו לשחזר את הטיול מספר פעמים אך בגלל הקורונה נאצלנו לבטל.
הפעם זה באמת קורה -
אמנם מגיעים רק שני חברים אבל האווירה והמטרה מקדשים את האמצעים.
13.10 יום חמישי
הגעה עצמאית לחניון ארדון. לגבי ארוחת הערב - אני לא נוהג לחלק רשימת מטלות וקניות כדי לשמור על אווירה קלילה וזורמת.
כל משתתף מביא את התפריט שלו, כדאי לקחת בחשבון ששני האורחים שלנו לא מביאים דבר איתם. לכן, אני ממליץ להביא 10% יותר ממה שתכננתם להביא לטובת האורחים. בטיולים קודמים זה עבד מצויין - אנחנו מבשלים ביחד ופורסים הכל על שולחן אחד או שניים.
14.10 שישי
השכמה מוקדמת לצלילי אום כולתום או משהו דומה. קפה ומאפה ויציאה לדרך.
חוצים את המכתש, עוצרים לארוחת בוקר מתחת לשיטה במרכז המכתש. עד לנקודת המפגש עם ערוד כל רכב שטח יכול להשתתף - לא נדרש הילוך כוח.
ממשיכים אל עבר נחל ערוד.
נסיעה בנחל ערוד מזרחה עד לחניון הלילה "ציחור-פארן". הנסיעה בנחל ערוד טכנית (30 קמ), רכבים ללא הילוך כח או גחון נמוך לא יכולים להצטרף למקטע זה.
15.10 שבת
ממשיכים מזרחה על נחל פארן עם עצירה לארוחת בוקר ארוכה
צוקי חדוד
נחל ברק
כביש 90 צפונה לבולען עזראלי
מי שמעוניין בחולצה עם לוגו קבוצת הדיפנדרים מוזמן להעביר 50 ש"ח (או 90 ש"ח לשתי חולצות). במידה ולא נגיע לכמות המינימלית הכסף יוחזר במלואו במהלך מה שנשאר מ 2022.
אבנר 054-440-5541
140155
140156
140157
הפעם זה באמת קורה -
אמנם מגיעים רק שני חברים אבל האווירה והמטרה מקדשים את האמצעים.
13.10 יום חמישי
הגעה עצמאית לחניון ארדון. לגבי ארוחת הערב - אני לא נוהג לחלק רשימת מטלות וקניות כדי לשמור על אווירה קלילה וזורמת.
כל משתתף מביא את התפריט שלו, כדאי לקחת בחשבון ששני האורחים שלנו לא מביאים דבר איתם. לכן, אני ממליץ להביא 10% יותר ממה שתכננתם להביא לטובת האורחים. בטיולים קודמים זה עבד מצויין - אנחנו מבשלים ביחד ופורסים הכל על שולחן אחד או שניים.
14.10 שישי
השכמה מוקדמת לצלילי אום כולתום או משהו דומה. קפה ומאפה ויציאה לדרך.
חוצים את המכתש, עוצרים לארוחת בוקר מתחת לשיטה במרכז המכתש. עד לנקודת המפגש עם ערוד כל רכב שטח יכול להשתתף - לא נדרש הילוך כוח.
ממשיכים אל עבר נחל ערוד.
נסיעה בנחל ערוד מזרחה עד לחניון הלילה "ציחור-פארן". הנסיעה בנחל ערוד טכנית (30 קמ), רכבים ללא הילוך כח או גחון נמוך לא יכולים להצטרף למקטע זה.
15.10 שבת
ממשיכים מזרחה על נחל פארן עם עצירה לארוחת בוקר ארוכה
צוקי חדוד
נחל ברק
כביש 90 צפונה לבולען עזראלי
מי שמעוניין בחולצה עם לוגו קבוצת הדיפנדרים מוזמן להעביר 50 ש"ח (או 90 ש"ח לשתי חולצות). במידה ולא נגיע לכמות המינימלית הכסף יוחזר במלואו במהלך מה שנשאר מ 2022.
אבנר 054-440-5541
140155
140156
140157