PDA

צפייה בגרסה מלאה : בדיקה לפני קניה של טויוטה 4runner

5runner
18-09-22, 20:17
היי אני רוצה לקחת 4ראנר ישן לבדיקה באזור אשדוד.
לא מוסך כללי אלא מישהו שמכיר את ה4ראנר ויודע מה לבדוק. מכירים מישהו כזה?
אשמח להמלצה!

tooshey
19-09-22, 07:38
ברוך הבא
אם אתה רוצה לקחת 4ראנר לבדיקה במוסך, סימן שאינך מכיר מספיק את הרכב, ולכן תרשה לי להאיר את עיניך.
4ראנר, לדעתי, זה אחד הכלים הפחות מוצלחים שטויוטה יצרו ומכרו בארץ.
מנוע חלש ושתיין, גיר שגונב הרבה כח מהמנוע, טרנספר מורכב ונדיר.
מהלכי מתלים קצרים , תא נוסעים צפוף ודלת אחורית מפגרת.
ישן ,מזדקן ונדיר.
באמריקה האוטו להיט - נפוץ, זול ושוק שיפורים עצום.
פה ? להיפך.
טרופר משנתון דומה או פראדו 99 ומעלה נפוצים יותר, טובים מ 4ראנר בכל פרמטר, במחיר דומה.

אם כל מה שכתבתי לא נכון עבורך, ומצאת 4ראנר מדהים במחיר רצפה אז...
דן קטנוב מבאר שבע מבין ב4ראנר.
גריס מוסך קרוזר בצ׳ק פוסט בחיפה.
באיזור אשדוד שמעתי על מישהו בגן יבנה .
תנסה אצל סמי שרביט מוסך אילון באשקלון.

בברכה, טושי

5runner
19-09-22, 10:02
טושי תודה על התשובה! יש כמה סיבות שהראנר קרץ לי אבל אני לא נעול על דגם מסויים.
אני מחפש רכב שיקח את המשפחה לטיולים בכביש ובשטח, עם אחזקה שפויה
(או כזה שקל יחסית לטפל בו לבד)
מכוון לתקציב של 30 עד 40 אלף...בערך
מה היית מחפש?
אני רואה שיש די הרבה פראדו אקוכים סביב שנת 2000 האם עדיף?

שחר גרינברג
19-09-22, 10:07
אם אתה בסדר עם רכב בנזין מזדקן וברור לך ההשלכות התקציביות של אחזקת רכב כזה
הייתי מחפש טרופר בנזין ארוך
יש זמינות חלקים סבירה גם בארץ וגם בארהב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

erezgur
19-09-22, 10:14
ברוך הבא לפורום,
אם אתה לא נעול ומחפש רכב מתאים לדרישות ולצרכים שלך, חשוב לנו להבין היטב מהן הדרישות.
פתח שרשור חדש בתת פורום ג'יפים חדשים והתייעצויות לפני קניה, ענה שם תשובות קצרות על השאלון הנעוץ בראש אותו הפורום ואז יהיה קל יותר לייעץ לך.

בהצלחה...

נשלח מהנייד

דרור ברלי
19-09-22, 10:56
האמריקאים משתגעים על ה-4ראנר.
אבל אצלם התנאים אחרים.

כל הדגמים/דורות היו מאוד נפוצים שם. אז יש מלא כאלה. הגיעו לשם כמה דגמי מנועים, גירים. וכמובן - להם מותר לשדרג - מותר להגביה, מותר לעבור לסרן קדמי חי, מותר להגדיל גלגלים, מותר לשתול מנוע שברולט. מותר ומותר ומותר..... בתנאים האלה של הכל מותר, זה רכב פגז עם פוטנציאל אינסופי ויכולות מטורפות...

לישראל האוטו הגיע בסט אפ המכני הכי פחות מוצלח במבחר - כל מה שטושי תיאר לך.
אצלנו אסור לשנות אפילו מיקום של מאפרה - ואז אתה נשאר עם רכב מיוחד אבל ישן, עם מנוע הבנזין V6 בנפח 3 ליטר שהוא הכי פחות טוב שאפשר - גם מורכב מאוד, גם קשה ויקר לתחזוקה ותיקונים, חלש ביחס לנפח וביחס לצריכת הדלק המופרעת שלו וחלש אבסולוטית, גיר אוטומטי עצלן ולא משהו, טרנספר מיוחד...
מבחינתנו בישראל, הכל ברכב הזה מיוחד, הכל בו נדיר = הכל יקר. והכי גרוע - אין תמורה בביצועים או ביכולות. את הכל צריך לשדרג שזה לכשעצמו לא רע - כי השוק האמריקאי מציע מכל טוב לדגם הזה ולטויוטות בכלל - אבל זה עדיין עולה כסף וגם באמריקה שום דבר כבר לא זול. דווקא לדברים הלא טובים אין פתרון חוקי אצלנו, או שהפתרונות יקרים ולא תמיד זמינים. וזה כבר ישן ועייף ולא יחזיר את ההשקעה אז למה לטרוח בכלל?.....

לדעתי? בישראל זה כבר משהו שמתאים רק למאמיני הכת/דת שמוכרחים משהו שונה בתכלית מלנדקרוזר 90/120/150 והיילקס.
גם לטויוטה יש הצעות טובות יותר. עזוב.

YoavR
19-09-22, 13:45
אני רואה שיש די הרבה פראדו אקוכים סביב שנת 2000 האם עדיף?

אם נכנס לך לתקציב אחד במצב טוב - אין בכלל מה להשוות. הפראדו רכב הרבה יותר טוב.
אבל גם הוא כבר מתחיל להזדקן

ishc
19-09-22, 23:41
בהרבה פחות כסף מהפראדו תוכל גם לקנות פאג'רו q, דיזל או בנזין אבל כל הרכבים האלו כבר ישנים וידרשו לא מעט תשומת לב ממך. אם אתה בעניין לא הייתי מחפש משהו ספציפי, פגארו, פראגו או טרופר. כולם יעמדו במשימה.
יש פה באתר למשל את הטרופר של סביון שאולי כדאי לך ללכת לראות.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

5runner
20-09-22, 13:16
ברוך הבא לפורום,
אם אתה לא נעול ומחפש רכב מתאים לדרישות ולצרכים שלך, חשוב לנו להבין היטב מהן הדרישות.
פתח שרשור חדש בתת פורום ג'יפים חדשים והתייעצויות לפני קניה, ענה שם תשובות קצרות על השאלון הנעוץ בראש אותו הפורום ואז יהיה קל יותר לייעץ לך.

בהצלחה...

נשלח מהנייד

תודה על התשובות!
פתחתי שרשור התייעצות לקראת קניה:

https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/125248-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99-%D7%A2%D7%9D-%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99%D7% 9D?p=1002903#post1002903

אשמח לטיפים וכיוונים

-->