5runner
20-09-22, 13:12
בטיולי שבת אני מוצא את עצמי נכנס עם הפרייבט למקומות שהוא לא אמור להכנס אליהם...
1. תקציב לרכישת הרכב - 30 עד 40 אלף בערך
2. גודל - אנו זוג הורים + זוג ילדים + ציוד. כיום נהנים מרכב סטיישן מרווח ולא הייתי רוצה לעבור לרכב קטן וצפוף.
3. נסועה שנתית צפויה - 10K ק"מ, חצי מזה בטיולים.
גרים בפתח תקווה. שנינו עובדים מהבית כך שהרכב נוסע רק פעמיים-שלוש בשבוע.
טיפולים\תיקונים לרכב אני משתדל לבצע לבד אם אבל אין זמן\מקום\כלים\עזרה ניגשים למוסך.
4. מטרת הקניה היא לקבל שדרוג משמעותי ביכולות השטח (שטח קל אני עושה היום עם הפרייבט) כדי שנוכל להמשיך עם השביל הרבה מעבר למה שאפשר היום...
אין לי אשליות לטפס קירות סלעים אבל בהחלט אשמח, לצד רכב מתורבת שנעים גם בנסיעות ארוכות, גם יכולות טיפוס ועבירות טובים.
אןי לי קבוצה ספציפית שאני רוצה להצטרף אליה ואני גם ראש פתוח בנוגע לדגם ושנה, אבל רוצה להמנע מרכב מיושן שדורש 2 טסטים בשנה.
5.
א. גיר אוטומטי/ידני - לא משנה.
ב. מנוע דיזל/בנזין - מעולם לא היה לי רכב דיזל אבל אין לי העדפה מיוחדת.
ג. תצורה: ארוך, נוח למשפחה.
ד. גיל הרכב לא קריטי לי - אבל כן מעדיף להמנע מהשנים 1993-2003 בגלל הטסטים.
6. האם עד כה "ננעלת" על סוגי רכב מסויימים? לחלופין, יש "וטו" על סוגי רכב מסויימים?
מהחיפושים עד כה נראה שניסיתי ללכת על רכבים קצת קשוחים מידי (טויוטות משנות התשעים) שבתקציב שלי אקבל אקזמפלר ישן ושבור עם המון תחזוקה, וצריך יותר להסתכל לכיוון סובארו פורסטר או סוזוקי גרנד ויטארה. אולי אפילו להתחיל עם הונדה CRV דור שני (2002-2006)?
האם כדאי לחפש רכב שלא ירד לשטח? או דווקא אחד ממוגון ומוגבה כדי לחסוך הוצאות?
תודה :)
1. תקציב לרכישת הרכב - 30 עד 40 אלף בערך
2. גודל - אנו זוג הורים + זוג ילדים + ציוד. כיום נהנים מרכב סטיישן מרווח ולא הייתי רוצה לעבור לרכב קטן וצפוף.
3. נסועה שנתית צפויה - 10K ק"מ, חצי מזה בטיולים.
גרים בפתח תקווה. שנינו עובדים מהבית כך שהרכב נוסע רק פעמיים-שלוש בשבוע.
טיפולים\תיקונים לרכב אני משתדל לבצע לבד אם אבל אין זמן\מקום\כלים\עזרה ניגשים למוסך.
4. מטרת הקניה היא לקבל שדרוג משמעותי ביכולות השטח (שטח קל אני עושה היום עם הפרייבט) כדי שנוכל להמשיך עם השביל הרבה מעבר למה שאפשר היום...
אין לי אשליות לטפס קירות סלעים אבל בהחלט אשמח, לצד רכב מתורבת שנעים גם בנסיעות ארוכות, גם יכולות טיפוס ועבירות טובים.
אןי לי קבוצה ספציפית שאני רוצה להצטרף אליה ואני גם ראש פתוח בנוגע לדגם ושנה, אבל רוצה להמנע מרכב מיושן שדורש 2 טסטים בשנה.
5.
א. גיר אוטומטי/ידני - לא משנה.
ב. מנוע דיזל/בנזין - מעולם לא היה לי רכב דיזל אבל אין לי העדפה מיוחדת.
ג. תצורה: ארוך, נוח למשפחה.
ד. גיל הרכב לא קריטי לי - אבל כן מעדיף להמנע מהשנים 1993-2003 בגלל הטסטים.
6. האם עד כה "ננעלת" על סוגי רכב מסויימים? לחלופין, יש "וטו" על סוגי רכב מסויימים?
מהחיפושים עד כה נראה שניסיתי ללכת על רכבים קצת קשוחים מידי (טויוטות משנות התשעים) שבתקציב שלי אקבל אקזמפלר ישן ושבור עם המון תחזוקה, וצריך יותר להסתכל לכיוון סובארו פורסטר או סוזוקי גרנד ויטארה. אולי אפילו להתחיל עם הונדה CRV דור שני (2002-2006)?
האם כדאי לחפש רכב שלא ירד לשטח? או דווקא אחד ממוגון ומוגבה כדי לחסוך הוצאות?
תודה :)