צפייה בגרסה מלאה : מסנן חלקיקים איסוזו דימקס 2016
היי,
נדלקת לי מנורה של מסנן חלקיקים תוך כדי נסיעה כבר זמן מה.
הייתי פעמיים במורשה שעשה ניקוי דרך המחשב וזה לא עזר. הם טוענים שצריך לעשות מספר נסיעות ארוכות עם הרכב עד שיפתר. אני מנסה עד כמה שאפשר אבל ללא הצלחה.
1. מישהו מכיר איזה מכון ניקוי שיכול לפרק את המסנן ולנקות?( חדש עולה הון... )
2. שמעתי על בחור בשם אנדריי לזרוביץ שיודע לעקוף את זה. האם זה עובר טסט מבחינת בדיקת זיהום?
יש למישהו את הפרטים של אנדריי?
חנן-ג'יפולוג
24-09-22, 15:47
לגבי סעיף 1, בהצלחה. נשמח אם תעדכן אח"כ לגבי פרטים והיעילות של ההליך.
לגבי סעיף 2, אתה מבקש עזרה מאנשים בביטול מסנן חלקיקים כדי שתוכל לפלוט את החלקיקים מהטנדר שלך לריאות שלהם?
זה קונספט מעניין.
איציק - 4X6ZH
24-09-22, 22:25
מי שחושב שמסנן החלקיקים מסנן אותם לתמיד ....טועה
החלקיקים נאספים ומדי פעם הם נפלטים בריכוז שונה במיקום לא צפוי.
כל מערכת איסוף סינון החלקיקים היא מערכת מטופשת מיותרת
גורמת נזק ורק מאפשרת לפוליטקה לערבב את עצמה לדעת
ולאנשי הכספים לצחוק כל הדרך לבנק
ובארץ / וגם בעולם יותר ויותר לומדים איך לנטרל אותה
איציק
- - - Updated - - -
מי שחושב שמסנן החלקיקים מסנן אותם לתמיד ....טועה
החלקיקים נאספים ומדי פעם הם נפלטים בריכוז שונה במיקום לא צפוי.
כל מערכת איסוף סינון החלקיקים היא מערכת מטופשת מיותרת
גורמת נזק ורק מאפשרת לפוליטקה לערבב את עצמה לדעת
ולאנשי הכספים לצחוק כל הדרך לבנק
ובארץ / וגם בעולם יותר ויותר לומדים איך לנטרל אותה
איציק
חנן-ג'יפולוג
25-09-22, 00:30
כל מי שמכיר את המערכת מבין שהחלקיקים לא נשארים במסנן לתמיד.
המערכת אוספת אותם במתאר נסועה עירוני ופולטת אותם מחוץ למרכזי הערים. זה לא אופטימלי, אבל יש לזה משמעות.
היינו מעדיפים שהזיהום לא יווצר כלל, אבל כל עוד שורפים סולר והזיהום נוצר, רצוי לתעל אותו למקומות שהוא פחות מזיק.
שריפת החלקיקים לפני פליטתם הופכת אותם מחלקיקי פיח ותוצרי בעירה של הדלק - שמכיל חומרים 'רעים' - לאפר. אפר שנפלט לאוויר פחות רע לאדם.
אני לא נכנס להרכב של מה שנפלט מהמנוע לעומת מה שנפלט מהמסנן - אבל זה לא המצב של למלא מאפרה בבדלים ואז לרוקן אותה מחוץ לעיר איפה שלא שמים לב.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
תודה למגיבים.
הכוונה היא לא ליצור זיהום... להיפך. אני מעוניין לפתור את הבעיה ומחפש פתרון.
אני אעדכן לגבי הניקוי, במידה ויצליח. זה כרגע הכיוון.
לגבי הביטול של המסנן, זה מופיע המון באינטרנט, אבל לא ברור אם חוקי. אגב, ההצעה מגיעה ממוסכים וטוענים שעובר טסט... רציתי לדעת אם יש לכם ניסיון בנושא.
לגבי סעיף 1, בהצלחה. נשמח אם תעדכן אח"כ לגבי פרטים והיעילות של ההליך.
לגבי סעיף 2, אתה מבקש עזרה מאנשים בביטול מסנן חלקיקים כדי שתוכל לפלוט את החלקיקים מהטנדר שלך לריאות שלהם?
זה קונספט מעניין.
גם לאסור על קומץ הרכבים הישנים להיכנס לעיר הכי מזוהמת כדי לא לזהם אותה זה זה קונספט מעניין.
גם לאסור מדורות בחג שמתקיים פעם שנה בעוד שבשטחים שורפים פסולת על בסיס יומי זה קוסטפט מעניין.
בסוף זה עניין של שיווק, אנחנו לא יותר מלקוחות.
חנן-ג'יפולוג
26-09-22, 18:04
ברשותך, אני דבק בעקרון שלי: לא עורך דיונים על אנלוגיות.
אם תרצה לדון בעניין עצמו: בקשת עזרה מקורבנות לבטל רכיב שאמור להפחית את חלקיקי הפיח שמגיעים להם לריאות, על מנת שהשואל יוכל לחסוך כסף, אשמח להמשיך.
boaz avrahami
26-09-22, 21:29
עקרונות יפים יש לך.
הגמל במקרה למכירה? [emoji6]
היו לי פעם עקרונות, מכרתי את כולם.
חנן-ג'יפולוג
26-09-22, 21:59
הגמל לא למכירה. הוא מתוחזק היטב והוא מזהם ברמה של 1/8 ממה שמותר לרכב במודל שלו. מצורפת התוצאה מהטסט האחרון:
https://imageshack.com/i/pmLB3v1Aj
כן, התקן של אז זה לא התקן של היום, אבל זה האיזון הנכון: לא דורשים מאף אחד להחליף את הרכב שלו כי יצאו תקנים מחמירים יותר, אבל כן דורשים ממנו לתחזק את מה שיש לו כדי שיעמוד בתקן שהיה כשהרכב נמכר כחדש, וכן, לאיזורים מסוימים גם אסור להיכנס עם רכב בתקן ישן. אם היו דורשים להחליף רכבים בכל פעם שיוצאת תקינה חדשה הרי היית זועם על כך. גם אני הייתי זועם ואין לי ציפיה מאף אחד לעשות משהו כזה. לא שמעת אותי מטיף לך להחליף את הג'יפ לחשמלי.
ברכב חדש יותר שיש לי, כשנדלקה נורת תקלה עם קוד של ממיר לא יעיל, החלפתי למחרת ממיר לחדש. לא בשביל טסט. הוא עבר טסט כחודשיים קודם. החלפתי בשבילי ובשבילך.
אבל התמיהה שלי היא בכלל על משהו אחר. אם הייתי מחליט לחסוך ועל הדרך להרוג מישהו בסרטן ריאות, הייתי עושה את זה בשושו, ולא מבקש ממנו עזרה להרוג את עצמו.
boaz avrahami
26-09-22, 23:22
בשבילי אל תחליף.
אני נושם עשן מפחמות שהמדינה כבר עשרים שנה לא מצליחה למגר.
מחפשים את הלירה תחת הפנס.
לא מאמין בכל התקנים האלו שחלקם הגדול מבוסס על רמאויות של חברות הרכב, וחלקן האחר על ידי מדינות שעושות כסף מהמיסים.
הבריאות שלנו לא מעניינת שום פקיד. רק הכסף שלנו מעניין אותם.
חוצמזה אם זה יאריך את תוחלת החיים זה יפגע במקדם החיסכון לפנסיה וייצר לנו בעיות אישיות לא פחות קשות.
תפסיקו להפריע לאנשים למות. תראה כמה המדינה כבר צפופה. תיק תק ואנחנו כבר עשרה מליון בלי הפלשתינאים שהם עוד איזה 4
חנן-ג'יפולוג
26-09-22, 23:38
מה יש ל"האמין" בתקנים? זה ערך מדיד, וכשנוסעים מאחורי רכבי דיזל יורו4 ומעלה מול רכבים ישנים יותר, זה גם ערך שרואים היטב בעיניים ומריחים באף. יש רכבים שאני מוריד או מעלה 20 קמ"ש כשיוצא לי להיות מאחוריהם.
כן, זה לא פותר מקורות זיהום אחרים. אז מה? אז נגיד שאם לא פותרים הכול בבת אחת אז לא פותרים כלום? ילדותי משהו.
, זה גם ערך שרואים היטב בעיניים ומריחים באף. יש רכבים שאני מוריד או מעלה 20 קמ"ש כשיוצא לי להיות מאחוריהם..
לא בצחוק, אשתי דורשת להחליף את הדיסקברי למשהו חדש ועדיף בנזין, כי היא לא סובלת את הסרחון של הדיזל. לטענתה הנסיעה הארוכה עד השטח עושה לה ממש כאבי ראש. וזה עוד רכב eu03 יחסית מודרני וסגור.
כשהסברתי לה שרכב שיתן את אותה תמורה אבל יהיה חדש מספיק כדי לא להסריח (ולא להתקלקל יותר מדי), יעלה סביב ה250 אש"ח היא לקחה צעד אחורה.
ehudzeelim
27-09-22, 08:59
זה נשמע כמו סימן לכניסת גזים לרכב יותר מאשר בעיה של רכב מיושן מזהם..
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
זה נשמע כמו סימן לכניסת גזים לרכב יותר מאשר בעיה של רכב מיושן מזהם..
Sent from my SM-J710F using Tapatalkלפני כמה שנים, כשהתחלתי להרגיש ריחות דומים ברכב זה נגמר בתיקון אגזוז או משהו דומה... שווה לבדוק.
נשלח מהנייד
לא בצחוק, אשתי דורשת להחליף את הדיסקברי למשהו חדש ועדיף בנזין, כי היא לא סובלת את הסרחון של הדיזל.
ריח דלק בתוך הרכב בדכ מדליפה בצנרת.
צינור המילוי למיכל דלק, או צינור מזיע לחץ נמוך בתא המנוע.
חנן-ג'יפולוג
27-09-22, 10:38
לפני כמה שנים, כשהתחלתי להרגיש ריחות דומים ברכב זה נגמר בתיקון אגזוז או משהו דומה... שווה לבדוק.
נשלח מהנייד
זו המחשה נהדרת ל"לא מאמינים". תראה כמה הפליטה הפריעה לך.
כשתיקנת את האגזוז הרי לא שינית את הרכב הגזים. בסה"כ אפשרת לרכב להעביר את הגזים במלואם לנוסעים מאחוריך במקום אליך. כן, זה מדולל עד שזה מגיע לריאות שלהם, אבל בכל בוקר הם נוסעים אחרי מאות/אלפי רכבים כאלה, אז זה מוכפל בחזרה.
ואם רכב כל כך ישן כמו שלי, כמעט בן 28, שלא עבר שום תיקון מהותי במנוע ובמע' ההזרקה מעולם (למיטב ידיעתי) , עומד ברמה של שמינית מהתקן, תחשוב כמה המצב צריך להיות קיצוני לרעה כדי לחרוג מהתקן.
ואני חלילה לא מטיף להחלפת רכבים. זו ממש לא הנקודה. כל אחד ומה שיש לו. רק שישמור אותו מתוחזק.
לפני כמה שנים, כשהתחלתי להרגיש ריחות דומים ברכב זה נגמר בתיקון אגזוז או משהו דומה... שווה לבדוק.
נשלח מהנייד
גזי פליטה נכנסים גם כשאין אטימה טובה של הדלת / דלתות של תא המטען
- - - Updated - - -
ריח דלק בתוך הרכב בדכ מדליפה בצנרת.
צינור המילוי למיכל דלק, או צינור מזיע לחץ נמוך בתא המנוע.
במנועי בנזין , גם גומיות מזרקים שלא אוטמות לסעפת.
לא בצחוק, אשתי דורשת להחליף את הדיסקברי למשהו חדש ועדיף בנזין, כי היא לא סובלת את הסרחון של הדיזל. לטענתה הנסיעה הארוכה עד השטח עושה לה ממש כאבי ראש. וזה עוד רכב eu03 יחסית מודרני וסגור.
כשהסברתי לה שרכב שיתן את אותה תמורה אבל יהיה חדש מספיק כדי לא להסריח (ולא להתקלקל יותר מדי), יעלה סביב ה250 אש"ח היא לקחה צעד אחורה.
טעות ראשונה- לחשוב שבנזין מזהם פחות מדיזל.
טעות שניה- תהיה להחליף את הדיסקברי 2 😂
לגבי הגזים- בזמנו בדיסקברי אצלי החלפתי את כל מערכת הפליטה לחדשה, ביציאה מהטורבו יש שרוול גמיש שניפרץ וכדאי לטפל, צנרת סדוקה, דודים סתומים.
אתה תרגיש את זה, גם בסחיבה, גם בדלק, גם בסירחון, בהכל.
חברים, שחררו את הדיסקברי. הוא רכב ישן וכל החסרונות שלו ידועים. הדיון הוא על רכבים מזהמים.
ehudzeelim
27-09-22, 19:43
בלי קשר לדיסקברי - פשוט נתת אותו בתור דוגמה לרכב מזהם ברמה שכבר קשה לנסוע בו,
אבל אם יש חור באגזוז והגזים נכנסים לתא נוסעים, ברמה שהנוסעים חווים כאב ראש
זה ירגיש דומה גם ברכב מודרני עם אותה תקלה..
אז כל הכוונה הייתה לחסוך לך 250K
היי,
נדלקת לי מנורה של מסנן חלקיקים תוך כדי נסיעה כבר זמן מה.
הייתי פעמיים במורשה שעשה ניקוי דרך המחשב וזה לא עזר. הם טוענים שצריך לעשות מספר נסיעות ארוכות עם הרכב עד שיפתר. אני מנסה עד כמה שאפשר אבל ללא הצלחה.
1. מישהו מכיר איזה מכון ניקוי שיכול לפרק את המסנן ולנקות?( חדש עולה הון... )
2. שמעתי על בחור בשם אנדריי לזרוביץ שיודע לעקוף את זה. האם זה עובר טסט מבחינת בדיקת זיהום?
יש למישהו את הפרטים של אנדריי?
חיפוש בגןגל מניב מספר תוצאות של עסקים בתחום: https://www.google.com/search?q=%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99+ %D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%9F+%D7%97%D7%9C%D7 %A7%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D&oq=%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99+%D7%9E %D7%A1%D7%A0%D7%9F+%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7 %99%D7%A7%D7%99%D7%9D&aqs=chrome..69i57.7286j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
בלי קשר לדיסקברי - פשוט נתת אותו בתור דוגמה לרכב מזהם ברמה שכבר קשה לנסוע בו,
אבל אם יש חור באגזוז והגזים נכנסים לתא נוסעים, ברמה שהנוסעים חווים כאב ראש
זה ירגיש דומה גם ברכב מודרני עם אותה תקלה..
אז כל הכוונה הייתה לחסוך לך 250K
אז טו מייק לונג סטורי שורט,
לא באמת מריחים דיזל בנסיעה בתוך הרכב.
רק בעמידה עם חלונות פתוחים או כשעומדים לידו, בסדר?
כל השאר זה בראש, ועם זה אני לא יכול להתווכח.
אפשר לחזור לדיון על רכבים מזהמים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.