התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מצלמה קדמית ++

alto
03-10-22, 13:36
יש חיה כזאת?
רוצה להתקין מצלמה חיצונית בגריל, המטרה היא שאנשים מסויימים שיש להם גישה לרכב לא יכנסו בחנייה ברכבים אחרים, ולחבר אותה למולטי מדיה שבדרך (TEYES)
זו לא בעיה, יש המון כאלו בדוד עלי וכו' .
אבל אם כבר יש מצלמה שם(1): הייתי רוצה שהיא תוכל לשמש כמצלמת הקלטת דרך, במקום זאת שהולכת למות, אפשר גם בעזרת ה TEYES
אם כבר יש מצלמה (2): אפשרות למצלמת בטיחות, כזאת שמתריעה על בריחה מהנתיב וכו', (בהנחה שזה בכלל שווה משהוא.

ארנון

דורון.פ.
03-10-22, 14:04
מצלמת הדרך של TEYES אמורה לעשות את כל מה שאתה רוצה דרך המערכת שלהם (תלוי מערכת ה-TEYES) ומבטלת שקע USB אחד.
כלומר כמצלמת הקלטת דרך, ואפשרות למצלמת בטיחות, כזאת שמתריעה על בריחה מהנתיב וכו' (לפחות כך מוצהר בCC3 עוד לא מותקן ולא ניסיתי) אבל יושבת כמצלמת דרך ולא מצלמה בגריל, בטוח שאפשר לפרק אותה מהבית שלה ולהתקין בגריל.
אופציה נוספת זה להתקין מצלמה בגריל פגוש ולהתממשק אליה דרך AV-INN של המערכת, חיסרונות - מבטלת את האודיו וצריך ללחוץ על כפתור ספציפי על מנת לעבור אליה. (זה קיים אצלי)
בחלק מהרכבים ניתו לקנות חלק מותאם לגריל ולא מצלמה גנרית.

alto
03-10-22, 14:23
מצלמת הדרך של TEYES אמורה לעשות את כל מה שאתה רוצה דרך המערכת שלהם (תלוי מערכת ה-TEYES) ומבטלת שקע USB אחד.
כלומר כמצלמת הקלטת דרך, ואפשרות למצלמת בטיחות, כזאת שמתריעה על בריחה מהנתיב וכו' (לפחות כך מוצהר בCC3 עוד לא מותקן ולא ניסיתי) אבל יושבת כמצלמת דרך ולא מצלמה בגריל, בטוח שאפשר לפרק אותה מהבית שלה ולהתקין בגריל.
אופציה נוספת זה להתקין מצלמה בגריל פגוש ולהתממשק אליה דרך AV-INN של המערכת, חיסרונות - מבטלת את האודיו וצריך ללחוץ על כפתור ספציפי על מנת לעבור אליה. (זה קיים אצלי)
בחלק מהרכבים ניתו לקנות חלק מותאם לגריל ולא מצלמה גנרית.

תודה, האופציה השניה שיש לך, זה בדיוק מה תכננתי בהתחלה אבל כאמור מספק רק מצלמה לחניה וכו'
המצלמה של TEYES, מכיר את האופציה אבל הזהירו אותי שהיא לא תחזיק מעמד בגריל, אולי לבנות לה מעין מארז אבל כבר מתחיל להיות מגושם.

alto
04-10-22, 11:47
.
איזה מצלמה יש לך ?

דורון.פ.
04-10-22, 13:48
מצלמה שמוכר בעלי הצהיר שהיא עם ccd של סוני או שקר כלשהו. עם זוית צפייה רחבה בתוך פלסטיק שמתאים לגריל אז נראה די מקורי.

ג'ק וריאנס
04-10-22, 14:08
מצטרף בשאלה נוספת לגבי TEYES CC3, הדיבורית שמחוברת שם היא זוועת עולם, לא שומעים אותי טוב בכלל.
מצאתם פיתרון לזה?

alto
05-10-22, 12:29
מצטרף בשאלה נוספת לגבי TEYES CC3, הדיבורית שמחוברת שם היא זוועת עולם, לא שומעים אותי טוב בכלל.
מצאתם פיתרון לזה?

עכשיו אומרים?? :)
שלי בדרך, אראה איך אחרי ההתקנה
יש לך מיקרופון חיצוני? ניסית להחליף אותו? (אם יש)

דורון.פ.
05-10-22, 21:53
אצלי נשמע בסדר גמור
אבל השתמשתי במיקרופון שהיה מדיבורית קודמת לא מה שהגיע עם המערכת.
לדעתי אפשר להתקין ללא מיקרופון חיצוני , לא מומלץ.

-->