PDA

צפייה בגרסה מלאה : לא שטח - פורד פוקוס 2002 LX למכירה

דרור ברלי
06-10-22, 08:49
כן, גם הפוקוס הישנה המיתולוגית מחפשת בית חדש.
גם כאן אני לא חוסך בפרטים, כדי לחסוך לכם ולי בלבולי מוח ושאלות:

נרכשה חדשה עם 0 ק"מ מחברת ליסינג ב-2002. 20 שנה במשפחה (כרגע רשומה על שם אמא שלי. הועברה בעלות מס' פעמים בתוך המשפחה מסיבות של צו-ירושה, קבלת הוצאות-רכב וכו', בתכל'ס היא יד ראשונה). מכונית נהדרת ממש, שסוחבת מטען רגשי גדול מאוד ושחשבתי להשאיר אותה לעצמי כפרוייקט לשיפוץ ולזכרון של אדם אהוב שנלקח מאיתנו. זה באמת מה שיקרה איתה אם מסיבה כלשהי לא תצליח להימכר.

אבל לחיים יש תכניות אחרות. זה לא מסתדר לי כרגע ופשוט חבל לי לראות אותה נרקבת בחניון וצוברת אבק. ולכן היא נמכרת בצער גדול באמת, ורק מפאת חוסר זמן וחוסר שימוש. לסוסת העבודה הזו יש עוד לא מעט קילומטרים לנסוע וחיוכים למרוח למישהו – עדיף שהמישהו האחר הזה יאמץ אותה, ישתמש בה וייהנה ממנה.

אז זו הכלה:

דור 1 המקורי, המהולל כמהנה לנהיגה ביותר בכל סדרת הפוקוס
דגם LX, 1.6 אוט' – מנוע ZETEC 1.6 ליטר 100 כ"ס אטמוספרי וגיר אוטומטי-פלנטרי 4 הילוכים – הכי פשוטים הכי אמינים, בלי הסיבוכים והתעלולים היקרים של מנועי טורבו וגירים רובוטיים
2 כריות אוויר, ABS, סטנדרט.

נסעה 219,000 ק"מ אמיתיים בלבד.

מניעה בנגיעה ונוסעת מצוין

זה עתה עברה טסט – יש לכם שקט בגזרה עד 18.3.23

פנס ימני-קדמי קומפלט חדש מהניילון (בתמונה עדיין הפנס הישן שדהה לגמרי)

רג'קטים: - ברוך השם יש. המון, קטנים:
נדרש תיקון המזגן (מקרר מצוין אבל רק בנסיעה, לא בעמידה)
נדרשת החלפת ממיר קטליטי (צ'ק-אנג'ין דולק. כל מערכת הפליטה עדיין מקורית מהמפעל) מאות שקלים ספורים לממיר חליפי.
מכסה תא מטען שרוט ומתקלף – למי שזה מפריע בעין - תידרש צביעה
נעילת דלתות מרכזית דורשת תיקון
בהמשך יידרש זוג צמיגים קדמי (עברו טסט, הסוליות מלאות בשר ונראים בסדר, אבל הם ישנים)
לא יזיק מכשיר רדיו חדש...

מצב כללי: מכני מצויין, פנימי טוב, חיצוני סביר – יש צלקות חנייה אבל רוב הצבע מקורי ויפה.

טופלה בחלקים מקוריים/OEM ובשמנים הטובים ביותר (קסטרול מגנטק 5W30 A5). עברה טיפול טיימינג ב-195,000 ק"מ

מתאימה לסטודנט/ית ולכל מי שצריך מכונית נוחה, אמינה וטובה וגם מהנה לנהיגה – וממש בזול. או כפרויקט לשימור וחידוש עבור בעלי חזון וסבלנות להמתין 9 שנים לגיל האספנות, או להבדיל אלפי הבדלות - לסיים את סיפור-חייה בגרוטראלי, למרות שהיא רחוקה מלהיות ו/או להיראות כגרוטאה.
כמה בזול? 5,000 שקל והיא שלכם. וכן, יש גמישות קלה ליד האוטו כדי לסגור מהר. אין לי בעיה לבצע יישור קו כללי לרוב הרג'קטים אבל ככל שאשקיע, כך תקטן הגמישות... אז מי שרוצה אותה ממש בזול כמו שהיא כדי לשחק בה בעצמו, שיזדרז.....

דרור - 0528635759

140461

-->