ש01
10-10-22, 13:47
אי שם לפני יותר משנתיים המליצו לי כאן על חברה להשכרת אופנועים בגרמניה - motorad maier.
הסיבה היתה הבטחה לילד, אז תלמיד י"א עם רישיון A2 (ל-125 סמ"ק) ואיסור נסיעה בכביש בארץ, לטיול משותף.
האופנועים הוזמנו, מקדמה שולמה והקורונה באה לבקר...
אז עברו שנתיים, הילד התגייס, היה לוחם בדבורה ובשבוע שעבר, רגע לפני כיפור, קיבל את הארונות כקצין מודיעין בחיל הים.
יצרתי קשר עם חברת ההשכרה, מיד ענה לי הבעלים, מר הרמן.
כמובן שאמנם עברו שנתיים אבל הוא שומר לי את ההזמנה והמקדמה ואנחנו מוזמנים.
הגענו ובחנייה כבר מחכים 2 אופנועים - טרייסר 700 מוגבל (בנתיים הילד עלה לרישיון A1 - עד 500) וטרייסר 900.
שניהם עם 3 ארגזים וב900 גם ארגז מעל מיכל הדלק.
אני לא הייתי מוכן ולא הבנתי עד לאיזו רמה הוא מצייד אותנו.
כל אחד קיבל מגפי רכיבה, מכנסי רכיבה ומעיל (עם מגנים), 2 סטים של כפפות (גם אם יהיה קר..) וקסדות עם מערכת אינטרקום אלחוטית מובנית (שעובדת גם בטווח של כמה מאות מטרים). בנוסף, חליפת גשם מלאה - אם נצטרך.
חייב לציין את איכות השירות, הסבלנות, הרצון שהכל יהיה מושלם, ישב איתנו גם על המסלול שתכננו ועוד.
להחזרת האופנועים איחרנו ב-3 שעות מהשעה שקבענו שנגיע בשבת (לא יום עבודה אצלו!), גם בגלל שטעיתי בנווט והגעתי למקום אח כ-30 ק"מ מהסוכנות.
מבחינת הרמן - אין בעיה, תגיעו מתי שתגיעו ואני מגיע במיוחד לקבל את האופנועים.
גם על כך שהאופנוע נפל פעם אחת והווינקר יצא מהמקום - לא התרגש.
לסיכום - היתה חווית טיול נפלאה.
Motord Maier עומדים במילתם, ישרים, הגונים ועושים מעל ומעבר על מנת שתצא מרוצה. הרבה מעבר לציפיות שלי.
היום כבר חבר הודיע לי שבשנה הבאה ניסע יחד עם הנשים (שהשכימו להצטרף).
תודה הרמן.
140535140536
www.motorrad-maier.de/impressum
הסיבה היתה הבטחה לילד, אז תלמיד י"א עם רישיון A2 (ל-125 סמ"ק) ואיסור נסיעה בכביש בארץ, לטיול משותף.
האופנועים הוזמנו, מקדמה שולמה והקורונה באה לבקר...
אז עברו שנתיים, הילד התגייס, היה לוחם בדבורה ובשבוע שעבר, רגע לפני כיפור, קיבל את הארונות כקצין מודיעין בחיל הים.
יצרתי קשר עם חברת ההשכרה, מיד ענה לי הבעלים, מר הרמן.
כמובן שאמנם עברו שנתיים אבל הוא שומר לי את ההזמנה והמקדמה ואנחנו מוזמנים.
הגענו ובחנייה כבר מחכים 2 אופנועים - טרייסר 700 מוגבל (בנתיים הילד עלה לרישיון A1 - עד 500) וטרייסר 900.
שניהם עם 3 ארגזים וב900 גם ארגז מעל מיכל הדלק.
אני לא הייתי מוכן ולא הבנתי עד לאיזו רמה הוא מצייד אותנו.
כל אחד קיבל מגפי רכיבה, מכנסי רכיבה ומעיל (עם מגנים), 2 סטים של כפפות (גם אם יהיה קר..) וקסדות עם מערכת אינטרקום אלחוטית מובנית (שעובדת גם בטווח של כמה מאות מטרים). בנוסף, חליפת גשם מלאה - אם נצטרך.
חייב לציין את איכות השירות, הסבלנות, הרצון שהכל יהיה מושלם, ישב איתנו גם על המסלול שתכננו ועוד.
להחזרת האופנועים איחרנו ב-3 שעות מהשעה שקבענו שנגיע בשבת (לא יום עבודה אצלו!), גם בגלל שטעיתי בנווט והגעתי למקום אח כ-30 ק"מ מהסוכנות.
מבחינת הרמן - אין בעיה, תגיעו מתי שתגיעו ואני מגיע במיוחד לקבל את האופנועים.
גם על כך שהאופנוע נפל פעם אחת והווינקר יצא מהמקום - לא התרגש.
לסיכום - היתה חווית טיול נפלאה.
Motord Maier עומדים במילתם, ישרים, הגונים ועושים מעל ומעבר על מנת שתצא מרוצה. הרבה מעבר לציפיות שלי.
היום כבר חבר הודיע לי שבשנה הבאה ניסע יחד עם הנשים (שהשכימו להצטרף).
תודה הרמן.
140535140536
www.motorrad-maier.de/impressum