צפייה בגרסה מלאה : משער אשמדאי לתחתית מעלה עקרבים דרך נחל צין
AdiVitara02
12-10-22, 13:48
מתכוונים לצאת עם איסוזו רודאו ודאצ'יה דאסטר (ממוגנים לא מוגבהים)
השאלה אם מתאים מבחינת עבירות לרכבים
לפי מה שראיתי בעמוד ענן רוב המכשולים בירידה וגם רשומים דברים לכאן ולכאן
לא מחפשים למתוח גבולות
לרפרנס את המסלול משער אשמדאי לכביש הערבה דרך נחל חצרה עשינו בכיף ואם זאת רמת המכשולים אז אין בעיה
והאם אפשר/כדאי להמשיך באותה נשימה למעלה עקרבים. גם כאן בעמוד ענן כתובים דברים לכאן ולשם.
חג שמח
אני ממליץ לא לנסוע בנחל צין. לצערי המים מלוחים מאוד, יותר ממי-ים וזה יגרום נזק לרכב.
לצערי (2) לא הבנתי את זה כשראיתי את הצמחייה המתה והרחתי את המליחות באויר ונסעתי שם פעמיים בשנים האחרונות.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
חנן-ג'יפולוג
12-10-22, 14:46
+1 לאסף.
הייתי אתו באחת מהפעמים. בשבועות שאחרי נאלצתי לנקות מגעים בשני מחברים של מאותתים וחיבור של משאבת שפריצרים, שלא לדבר על ג'ינגים בכמויות על השלדה וקו ההינע.
boaz avrahami
12-10-22, 20:15
גם אני מצטער להוסיף אזהרה.
למרות שמיד כשחזרתי שטפתי היטב האוטו ששנים אצלי בלי חלודה אבל בכל זאת החל לפתח המון חלודה שיטחית מרגיזה.
זה יעלה לי בהמון שעות טיפול וחבל.
AdiVitara02
13-10-22, 15:56
הבנתי,
תודה על התשובות נשנה כיוון
חג שמח
גם אני מצטער להוסיף אזהרה.
למרות שמיד כשחזרתי שטפתי היטב האוטו ששנים אצלי בלי חלודה אבל בכל זאת החל לפתח המון חלודה שיטחית מרגיזה.
זה יעלה לי בהמון שעות טיפול וחבל.
הנה משהו נוסף לג'יפולוגים אמיתיים לדון בו:
מיכל מים גדול עם גרניק נייד מובנה באוטו. על חשמל סולארי כמובן.
(או מערכת שימון אוטומטית למרכב תחתון, למי שלא נוסע בלנדרובר).
לרגע ברצינות - גרניק נייד על סוללות (כנראה אפילו תואמות מקיטה).
יש לי ועושה עבודה נחמדה (לא מתקרב לגרניק הגדול יותר אבל מצד שני מאד קל / לא מסורבל אז נמצא בשימוש יותר מאשר הגדול).
אבל לא, לא נוסע קבוע ברכב ולא מתוכנן להשתמש בו בטיולים :)
זה לא רק ג'ינג'ים שטחיים בשלדה....
החרא הזה גם תופס צלבים.
AdiVitara02
26-10-22, 16:38
לרגע ברצינות - גרניק נייד על סוללות (כנראה אפילו תואמות מקיטה).
יש לי ועושה עבודה נחמדה (לא מתקרב לגרניק הגדול יותר אבל מצד שני מאד קל / לא מסורבל אז נמצא בשימוש יותר מאשר הגדול).
אבל לא, לא נוסע קבוע ברכב ולא מתוכנן להשתמש בו בטיולים :)
אם זה תואם מקיטה אשמח לשם המוצר/לינק
וגם אם זה לא הייתי שמח לשמוע איך זה עובד (זמן עבודה, אם הלחץ מוריד בוץ וזה)
חיפשתי הרבה מוצר כזה ולא ראיתי משו שבונה לחץ במחיר שווה בשבילי
זה לא רק ג'ינג'ים שטחיים בשלדה....
החרא הזה גם תופס צלבים.
לא רק.
גם קליפרים, בטרופר זצ"ל.
מאז ימי הטרופר לא עברתי שם, גם לא יעבור. חבל שכך.
וואי, יש מצב שזה מה שתפס לי קליפר בדיסקו 2..
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אם זה תואם מקיטה אשמח לשם המוצר/לינק
וגם אם זה לא הייתי שמח לשמוע איך זה עובד (זמן עבודה, אם הלחץ מוריד בוץ וזה)
חיפשתי הרבה מוצר כזה ולא ראיתי משו שבונה לחץ במחיר שווה בשבילי
לי יש כנראה את זה - https://www.banggood.com/2000W-90Bar-22000mAh-Cordless-High-Pressure-Car-Washer-Spray-Water-Pump-Portable-Car-Wash-Pressure-Cleaner-Cleaning-Machine-p-1939664.html?cur_warehouse=CN&ID=6301547 (אני חושב שקניתי דגם קודם שנראה זהה)
אני שוטף רכב עם דלי מיים, לפעמים שני דליים. הסוללה מספיקה לכ-3-4 דליים.
הלחץ לא מתקרב לזה של גרניק וכנראה לא מספיק לרמה של הורדת בוץ לאחר טיול חורפי עם הג'יפ, זה יותר מתאים לתחזוקת ניקיון של הרכבים במתאר עירוני :)
AdiVitara02
27-10-22, 10:54
לי יש כנראה את זה - https://www.banggood.com/2000W-90Bar-22000mAh-Cordless-High-Pressure-Car-Washer-Spray-Water-Pump-Portable-Car-Wash-Pressure-Cleaner-Cleaning-Machine-p-1939664.html?cur_warehouse=CN&ID=6301547 (אני חושב שקניתי דגם קודם שנראה זהה)
אני שוטף רכב עם דלי מיים, לפעמים שני דליים. הסוללה מספיקה לכ-3-4 דליים.
הלחץ לא מתקרב לזה של גרניק וכנראה לא מספיק לרמה של הורדת בוץ לאחר טיול חורפי עם הג'יפ, זה יותר מתאים לתחזוקת ניקיון של הרכבים במתאר עירוני :)
לא ציפיתי למכשיר נייד שנותן מה שיודע לתת גרניק נייח.
אבל לפי מה שאתה מתאר וגם התגובות בלינק נראה שזה לא מה שאני מחפש
תודה בכל מקרה
אני חושב שכדאי לך לבדוק את זה לפני שאתה מזמין. שלא תתאכזב. אני גר באיזור גדרה אם אתה רוצה להתנסות....
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
AdiVitara02
27-10-22, 14:16
אני חושב שכדאי לך לבדוק את זה לפני שאתה מזמין. שלא תתאכזב. אני גר באיזור גדרה אם אתה רוצה להתנסות....
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
תודה אבל רחוק לי גדרה
אני חושב שאוותר בכל מקרה.
גם בקרית אונו תוכל להתנסות.
אבל בהחלט זה לא תחליף גרניק לרכב שטח עם בוץ אמיתי.... נהדר לשמור על פרייבט עירוני נקי.
נשלח מהנייד
לי יש את הגרניק הנייד הזה. רק 25 באר אבל יותר טוב מכלום.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20221028/fb82186d8994eb6ae64e59659c73f49c.jpg
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.