PDA

צפייה בגרסה מלאה : המלצה מבעלי צ'ירוקי למוסך\ניק שמטפל ברכב באזור המרכז-שרון

zac
30-10-22, 00:09
הי, סיפור למצוא מוסך באזור המרכז-שרון (לא של סמלת) שמוכן להתעסק בתקלות בצ'ירוקי (טריילהוק, 2015) .
המוסכניקים המוכרים והמומלצים לא מכירים את הרכב ו\או לא מעוניינים לצלול לבעיות מורכבות.
אשמח לקבל המלצות מבעלי צ'ירוקי למוסך מקצוען שמטפל ברכב כזה.
בתודה
צחי

ishc
30-10-22, 06:07
מוסך סער בכפר סבא. אני לקוח מרוצה כבר כמה שנים.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

zac
02-11-22, 21:09
תודה על התגובה.

מעניין, אבל נראה שפסו מהאתר כל בעלי הצ'ירוקי'ס (או שאלו רכבים ללא תקלות..:rolleyes:)
עדיין יועיל לקבל המלצות נוספות!!

נדב42
02-11-22, 22:07
צ׳רוקי 2015 זה רכב שטח ?

(אם הוא היה משנתון "נכון" היו כנראה יותר תשובות ...)

נמרוד
02-11-22, 22:58
תודה על התגובה.

מעניין, אבל נראה שפסו מהאתר כל בעלי הצ'ירוקי'ס (או שאלו רכבים ללא תקלות..:rolleyes:)
עדיין יועיל לקבל המלצות נוספות!! צ'רוקי KL רכב לא פופולרי בקרב ג'יפאים. נסה בפורומים של פיאט.

grand
03-11-22, 09:31
הלו.. מה זו הגזענות הזו? טריילהוק 2015 אינו רכב שטח ראוי? להזכירכם , הילוך כח ונעילות.. אז דרור פרסם פעם פוסט על זרוע רדיוס שהלכה לאחד כזה בטיול, עדיין רכב כזה יותר קשוח מסובארו פורסטר ובטוח יותר עביר מרוב המקבילות לשנתון שלו, אז במקום לשלוח אותו לפורום פיאט אולי פשוט יותר לשתוק מאשר ללגלג.

לשואל, הייתי ממליץ לך להכנס לפורומים האמריקאים של jeep לא חסרים כאלה ובדרך כלל יש להם מענה על כל תקלה, כך אני בעבר נהגתי וזה תמיד מצליח.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

איל מ
03-11-22, 11:30
ההשוואה לפורסטר אומרת הכל ....
(סליחה. אני יודע שזאת עוקצנות והסתה. לא הצלחתי להתאפק. אם תבקש למחוק, אני לא אתנגד).

IlanHadar
03-11-22, 15:22
היה לנו KL כרכב משפחתי תקופה של כשנתיים, דגם 2X4.

הרכב היה אמין למדי. התקלה היחידה שאני זוכר זה מערכת השבת אדי הדלק, הואקום, הלך השסתום ליד פתח המילוי, תקלה שאיתרתי לבד, הבאתי החלק והחלפתי במוסך בעמק חפר.

לגבי טיפולים שוטפים עשיתי אצל שרפי ביהוד.

adiavisar
03-11-22, 16:06
מנצל את השרשור
מחפש לקנות אחד כזה כבר זמן מה. אם הוא בבעלותך כבר זמן מה, יש מצב לקבל איזה סקירה /חוות דעת עם דגש בעיקר על אמינות כללית ועלויות אחזקה ותיקונים?
כבר מההודעה שלך אני מבין שאין יותר מדי מוסכים שמבינים ברכב.
אפשר גם בפרטי
תודה

Galaye
03-11-22, 21:18
דור ההמשך של הצארוקי kk וגם הליברטי
מיכאל שרפי גם יודע לטפל ברכבים האלו

לצערי הרכב לא ממש מעורך כמו הליברטי שגם הוא לא ממש מעריכים אותו למרות התמורה המדהימה לעלות
מבדיקה שלי הטריילהוק הבעיה הקשה שלי איתו זה להשיג לו הגבהה חוקית

כל השאר אחלה במיוחד שיותר מ80 אחוז ממה שאני אוהב בטיולי שטח היה עושה ובתחזוקה אומרים כמו הליברטי בדיוק ולא יקר יותר כמו הרנגלר

אז לדעתי מיכאל שרפי תנסו אצלו יימצא לכם פתרון יש להם כמה לקוחות עם טריילהוק
ואפילו למפגש מועדון של ליברטי הגיעו איזה 2 כאלו

-->